Любители на котки - Тема 171

• 33 202
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Amy_nka, Му Заяц не е ли много рано още на следващия ден?Все пак това е операция....трябва време да зарастне добре.На мен дори и на 7 ден ми се струва рано Simple Smile
Аз съм преживяла такава операция преди 11 г и беше много тегаво.Вярно тя е животно ,но все пак ....Sunglasses

# 616
♥ Димяни ♥, още на следващата сутрин започнаха да се качват по легла, дивани, хамаци. Презастраховала си се предостатъчно, според мен вече няма повод за тревога.

# 617
  • София
Моите още от връщането в клиниката бяха пуснати сред бандата. Първата вечер ми беше притеснено, защото обезболяващите действаха и тичаха и скачаха заедно с останалите, но всичко мина добре. На другия ден явно чувстваха болка и сами се пазеха. На третия ден гонитбите вече бяха обичайните.

# 618
  • София
Явно страха ми е в повече ,а и като каза лекарката 7 дни пазене и аз тотално не смея да я пусна.: )
Поне започна да наддава,че преди кастрацията беше 2800 ,сега не съм я мерила ,но изглежда по-добре.Ще я видим занапред как ще върви.

# 619
Добро утро!
Имам въпрос-нослетата на Фрея,Оникс и Аш сухи и грапави ли са?

# 620
  • София
Добро утро!
Имам въпрос-нослетата на Фрея,Оникс и Аш сухи и грапави ли са?
Гладки са. В момента са с влажни, защото си ги облизваха/т.

# 621
На Сакура нослето е грапаво и сухо,от както я имам.Питах Ирина няколко пъти за това.Каза,че е нормално,но на мен ми е странно.Помислих,че може да е особеност на породата.Като по-късите черва..

# 622
  • София
Гладки, влажни и студени.
Спряла съм радиаторите навсякъде, в хола май даже не съм го пускала и прозорецът е постоянно отворен. Не бих казала, че е топло помещение.
Може би е най-топло в стаята на сина ми, но не са се застоявали там, за да видя колко ще се загреят.
Веднага след ставане са с топли и сухи носове, и топли уши.

# 623
Здравейте, тъй като където живея, няма ветеринар, при когото да я заведа, се надявам да намеря някакъв съвет тук. Подозирам, че котката ми е загубила обонянието си в момента, защото иска да я храня, но само души храната, понечва да я яде и до там. Успявам да я залъжа с по-миризливи храни, примерно пилешкото го затоплям да се засили миризмата и така яде малко. Не показва никакъв друг дискомфорт. Този проблем се появи преди три дни, а миналата седмица всички у нас бяхме с ковид, чудя се дали може да се е заразила от нас и това да е симптом. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем? Надявам се това да е временно, но не знам колко ще продължи и как ще я храня през това време.

# 624
  • София
Здравейте!
Забелязвам,че около разреза от кастрацията има удебеляване,дали е нормално?Иначе самата рана е спокойна.

# 625
  • София
Здравейте!
Забелязвам,че около разреза от кастрацията има удебеляване,дали е нормално?Иначе самата рана е спокойна.
Да нормално е и при Шепа е така. Стига да не е зачервано или да има някакъв секрет с неприятна миризма.
Реално и при мен след секциото, където беше разреза стоеше удебелено доста дълго време и чувствителността беше намалена.

# 626
  • София
Aila, благодаря ти! Няма зачервяване,спокойна е раната ,но постоянно се ближе Simple Smile може да я сърби и за това.

# 627
  • София
Здравейте!
При моите женски ветеринарите ни бяха предупредили, че в началото шевът ще стои твърд и изпъкнал. Хубаво, че ни казаха, защото наистина не съм очаквала такова нещо и щях да се шашна. Все едно имаше подпъхнато парче молив под кожата. Постепенно се разнесе. Според мен става от вътрешния шев. При вашето коте е обикновен шев, но може в единия край да се е позастъпило повече и затова да е станала бучка.

# 628
  • София
То бучката (подуването) не е на самия шев,а след него
Не знам дали се вижда...

# 629
Момичета, пак съм аз с котето, на което му беше нужен кръводарител. Намери се една ваксинирана писанка и са съвместими кръвните групи. Искам да изкажа огромна благодарност на всички, които искахте да помогнете и особено на AnMary и Milasara. Утре ще е операцията на червата. Стискайте палци.

Общи условия

Активация на акаунт