Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 526
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Скрит текст:
Уговориха се един да остане и да включи чиповете, докато останалите са навън, след това всеки от тях да  да разкаже на доверено лице, че в службата им нещата не са ок и трябва да напуснат (не могат да напуснат, защото трябва истинската личност да подаде молбата).
Хели е дъщерята на собственика и е влязла, за да пропагандира чипа, но това не я разколеба и тя каза истината на публичното събитие.
Предполагам, че някак ще извъртят нещата и тя самата ще замаже положението още в началото на другия сезон.

Марк видя снимката на жена си и естествено позна, че това е колежката от отдел Уелнес - искаше да каже на сестра си, но не е ясно дали тя го разбра.

И естествено - Дилън вероятно беше убит. Не знам защо винаги хората, които имат деца трябва да умрат - първо Пити, сега и той Sad

П.п. за актрисата, която играе Джема - гледала съм я в Стоте и въобще не бях разбрала, че е азиатка (с непалски произход) - мислех, че просто е с по-дръпнати очи:

Последна редакция: пт, 13 май 2022, 19:27 от pppqqq

# 436
Скрит текст:

Марк видя снимката на жена си и естествено позна, че това е колежката от отдел Уелнес - искаше да каже на сестра си, но не е ясно дали тя го разбра.

Ей това не го бях разбрала

# 437
  • Вестерос
НОВИ
The Essex Serpent
The Lincoln Lawyer

ПОДНОВЕНИ
Big Sky,
The Conners,
Home Economics,
A Million Little Things, 
The Wonder Years
Young Rock
Upload
Law & Order
Law & Order: Organized Crime
SurrealEstate ще има все пак втори сезон през 2023, въпреки че беше спрян
Shining Vale
FBI,
FBI: International,
FBI: Most Wanted
Minx
Sweet Magnolias

СПРЕНИ
 Legacies
Charmed,
Dynasty,
Naomi,
4400
Roswell, New Mexico
In the Dark,
Mr. Mayor
Keenan
The Endgame
B Positive
United States of Al
Dollface
Queens
Promised Land
Legends of Tomorrow

# 438
Много се радвам за Minx, а тъкмо преди малко започнах да гледам Upload.

По повод на The Essex Serpent и Severance явно ще трябва да си подновя абонамента за Apple TV+.

# 439
Кажете повече за Змията - романтичен ли е? Или е някаква социална драма? Ако съдя по постера, предполагам романтика, но понякога са заблуждаващи...

# 440
  • на малък остров в океана
Кажете повече за Змията - романтичен ли е? Или е някаква социална драма? Ако съдя по постера, предполагам романтика, но понякога са заблуждаващи...

От трейлъра освен романтичен изглежда и мистерия, свързана с местни митове за гигантската змия.
Бях решила да го почна днес, но попаднах на The Lincoln Lawyer и решихме да го пробваме дали става. Неусетно ни грабна и вече сме на трета серия.
Имам бегли спомени от филма с Матю Макконахи, но май не става въпрос за един и същ случай. Не съм чела книгата, може би са поредица, като Джак Рийчър на Лий Чайлд например, и сериала да е правен по друга книга от тази във филма.

# 441
The Beast Must Die/"Звярът трябва да умре" /2021/
 Базиран е на едноименния роман на Никълъс Блейк. Само 6 епизода е, което е добре, тъй като леко муден ми се вижда и при повече епизода може да стане безинтересен.  На моменти не разбирам за какво говорят, но може да е защото се разсейвам. Иначе е добър. Харесва ми главната героиня, актрисата се справя перфектно с ролята си.  Все още не съм гледала финала, но имам предположения, които нямат общо с това, което ни показват досега. Или ще има изненада или поне се надявам.
https://www.imdb.com/title/tt9062784/

# 442
Пуснах Saverage по ваша препоръка,грабна ме и вече съм на трети епизод.Със сигурност ще го изгледам повторно след края и има доста подсказки и насоки,ама като не схващам още целта на всичко 🤪.Подозирам че е нещо брутално,радвам се че ще има и втори сезон.Впечатлена съм,след калмарите не ме беше грабвало така нещо ново и различно.

# 443
Може ли някой, който е гледал Suspicion (Appple TV) https://m.imdb.com/title/tt12026710/?ref_=nv_sr_srsg_0
да ми разясни края, че нещо не схванах кой какво?

# 444
  • София
Изгледах епизод 1 на, ''Жената на пътешественика във времето''
https://www.imdb.com/title/tt8783930/

продукция на HBO Max. Има го в платформата, както и по торентите.
Хареса ми, доста по-различен е от филма. Но още е рано за кой знае какви оценки.
Ха, играе Игрит от Игра на тронове (''нищо не знаеш, Джон''), моя любимка. 🙂

# 445
  • Вестерос
Трети сезон на Бриджъртън ще е по четвъртата книга.

# 446
Защо са решили да ги разместят?

# 447
Явно защото заложиха на голямата загадка, която разкриха още в 1 сезон, а и подгряха за двойката
То просто щеше да се загуби инерцията

# 448
  • Вестерос
Не разбрах, но най-вероятно, защото между трета и четвърта книга са минали около 10 години, а Пенелъпи е слаба вече, т.е. трябва да е рекастнат, няма да го направят, а и около нея се разкри почти всичко, та затова може би.

# 449
  • София
Изгледах епизод 1 на, ''Жената на пътешественика във времето''
https://www.imdb.com/title/tt8783930/

продукция на HBO Max. Има го в платформата, както и по торентите.
Хареса ми, доста по-различен е от филма. Но още е рано за кой знае какви оценки.
Ха, играе Игрит от Игра на тронове (''нищо не знаеш, Джон''), моя любимка. 🙂

Оооо да, Роуз Лесли...и така добре си партнират с Тео. Очаквам новите епизоди!

Общи условия

Активация на акаунт