Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 34

• 52 499
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз изгледах Стълбището, хареса ми доста. Само не разбрах дали наистина

Скрит текст:
я е убил? Според мен да, накрая показаха истината.

Тифани, по истински случай е - първоначално го приемат за виновен, има още време до края, еп.8, но след години делото се преразглежда и има обрат и даже е обявен за прецедент. А дамата, която заснема документалната поредица (изиграно от Жулиет Бинош) за делото, се влюбва в него през това време и имат връзка в реалния свят.

Аз харесвам много Колин Фърт и изиграва ролята перфектно.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 11:12 от Velina25

# 481
  • Вестерос
Аз помислих, че е само 4 епизода. И даже се чудех защо не дадоха нищо от 2017 повече, където е свободен.

# 482
И в моето приложение са само 4. Вероятно ще има още, не знам на какъв период от време излизат.

# 483
  • Вестерос
Ни се радвам ,че са повече, доста ме грабна историята. Реално с тези доказателства, които имаха, трябваше да го оправдаят, ама 2001 год е все пак, голям праз, че е бисексуален 😁

# 484
Tokyo Vice виждам последно 7 серия излязла, той целият 8 ли е само?

А някой да знае има ли някъде субтитри за втора част на сезон 4 на Озарк? Предния път превеждаха по 1 епизод на 2-3 дни и качваха, а сега нищо вече 20 дни...

# 485
8 серии са излезнали на Токио Вайс, не 7.
Аз съм на 3 серия още, върви ми бавно и мудно.

# 486
  • Sofia
Tokyo vice и Severance и за мен са много мудни. Първият ме впечатли с атмосферата и порядките  в Токио , изглежда автентично,  а вторият с интересен сюжет,  но адски бавно се разгръща и губех търпение.

# 487
  • Вестерос
Нямам търпение

# 488
# 489
Изгледахме Severance. Както казах, въпреки мудността много ми допадна. Финалът беше доста интересен, та чакам втори сезон с нетърпение

Излезна първата част епизоди от последния сезон на Better call Saul. Страааашно любим сериал, обаче тази порция епизоди нещо са ми тегави и скучни.

# 490
  • Вестерос
Много ми хареса жената на пътешественика.

# 491
Можете ли да споменете откъде ги гледате сериалите ? Освен ако не са на платформа хбо, или в Замунда/Зелка, не успявам да намеря.

# 492
Lana Gatto, filmisub.com и други подобни...

И аз изгледах най-после Severance след многократни заспивания. Различен, интересен.. ще гледам и втори сезон. Адам Скот го харесвам още от Parks and Recreation, но хубавото тук е, че няма изцяло главен герой. Всички са прекрасни! Dichen Lachman забелязах и запомних от Animal Kingdom, Britt Lower ми е много симпатична... И за пръв път от много време да се насладя на герои от така експлоатирана тема, великолепни Джон Туртуро и Кристофър Уокън...Патриша Аркет също играе добре, въобще - много добър каст!

# 493
  • Вестерос
Аз гледам в хбо макс или си ги тегля от тракерите. Но последни време гледам от хбо макс повече и съм изостанала с другите си доста

# 494
Аз гледам в хбо макс или си ги тегля от тракерите. Но последни време гледам от хбо макс повече и съм изостанала с другите си доста
Пропоръчай нещо интересно, ако ти е удобно. Благодаря !

Общи условия

Активация на акаунт