За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 551
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • Плевен / София
lina_bs, Скарлет ме изнерви още в кн. 3 и затова се притеснявам, че историята може и да не ми се понрави, но ще чета, както казва gostenka68. Relaxed
На мен само първата книга не ми хареса толкова много, както останалите.
Сега чета последната книга от поредицата.

# 271
Не останах очарована от Идол на К. Калихан. Приятна книжка, разтоварваща, без големи драми, има еротика, в началото имаше и забавни диалози, но после стана един разказ за концерти, едно безинтересно ми стана. Нещо ми липсваше.

# 272
Здравейте,а дали някой има впечатления от новата книга на Сиела - Лев на Аурора Бел.Ако някоя дама я е чела на английски ще се радвам да сподели мнение.

# 273
  • Бургас
Момичета, а чели ли сте нещо от Natasha Madison ? Книгите и са с добър рейтинг, а аз до сега не съм попадала на мнение за авторката.

# 274
  • София
Опитала съм тази и съм я зарязала – https://www.goodreads.com/book/show/33979867-tempt-the-boss
Но много трудно мога да харесам книга напоследък, та не съм критерий.
Вчера започнах новата на Бромберг – https://www.goodreads.com/book/show/59985419-last-resort

# 275
  • Бургас
Аз пък след целият хайп на Driven и след като не можах да я дочета май се отказах от Bromberg. А рейтинг има, явно "грешката" е у мен.

Срам ме е да си призная, но в момента препрочитам "Грубо палаво момче" на Кристина Лорен. Е, еротиката е в по-големи дози от необходимото, но пък обичам Rom-Com, а книгата определено е написана забавно. Новите книги на тандема обаче са абсолютна боза.

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 12:18 от . Яна .

# 276
Яна, защо да те е срам? Simple Smile Я разясни малко, че ми стана любопитно. Не съм чела поредицата и ми стана любопитно.

# 277
  • София
Аз пък след целият хайп на Driven и след като не можах да я дочета май се отказах от Bromberg. А рейтинг има, явно "грешката" е у мен.

Срам ме е да си призная, но в момента препрочитам "Грубо палаво момче" на Кристина Лорен. Е, еротиката е в по-големи дози от необходимото, но пък обичам Rom-Com, а книгата определено е написана забавно. Новите книги на тандема обаче са абсолютна боза.
Не само ти – и аз така. Първата съм я харесала, втората съм я зарязала. Но реших да дам шанс на новата поредица, макар че съм (доста) скептична. Пробвам се само заради рейтинга, защото резюмето не ме впечатли с нищо. Трима милионери, близнаци, естествено страхотни на външен вид, явно за всеки от тях ще има книга.

# 278
  • Бургас
Яна, защо да те е срам? Simple Smile Я разясни малко, че ми стана любопитно.
Аз предпочитам романтични книги, исторически любовни романи, ром-ком, дарк - тази ми е малко стил порнетка. Мнооооооого еротика, ама за разлика от Кросфайър и други подобни, тук се случва нещо /освен в спалнята и на други екзотични места/, а и книгата е забавно написана. Много се смея с нея. И поредицата като цяло май най-много ми харесва, въпреки малоумните заглавия на книгите.

# 279
  • Бургас
Аз чета новата на Илса Мадън-Милс. Още съм съвсем в началото , не е лоша. https://www.goodreads.com/book/show/58729979-beauty-and-the-ball … UqrqCD&rank=1
Ето ти и новите книги,можеш да си харесаш някоя
https://www.goodreads.com/list/show/160287.March_2022_Releases

# 280
  • Враца
Аз нещо съм в книжна дупка, започнах тази - A Little Bit Wicked - татуирани моторджии, но нещо не можах да мина май и 10%, в които са описани една камара герои, които са от други поредици. Едни такива протяжни описания и я затворих. После видях, че съм опитала още веднъж да я чета и съм стигнала до 5%, поне имам напредък.
Сега препрочитам една от списъка ми с любими и след това мисля да се впусна в една трилогия на Али Мартинез - Difference Trilogy. Някой с отзиви?

# 281
  • Euskal Herria
Егмонт обявиха, че на 30 април ще излезе "Креолският призрак" на Мегън Марч.

# 282
Чак на 30ти, нали уж казваха, че началото на месеца ще излезе първата..  ще чакам, интересно ще ми бъде да прочета за Магнолия, добре че са само две книги.
Сутринта ми я доставиха веднага прочетах Спомена за него на К. Хувър. Очаквано много добра книга (за тези, който харесват стила на авторката). Плаках на една трета от книгата, плаках и на щастливия край. Много силна, тежка история, разказана по невероятно пленяващ начин. Главната е толкова борбена жена и най-интересното в цялата книга е, че няма лош герой - всички са и добри, и лоши, типично за Хувър няма страна, на която да застанеш, просто четеш и четеш за да разбереш какво ще стане.
Чета любовни романи за разтоварване (вместо например да гледам сериали), но Колийн Хувър е единствената авторка, която си позволям като знам на 90%, че книгата е драма и че ще ме разплаче. Просто разказва толкова добре истораята, че не мога да се лиша от нея.

# 283
  • Бургас
Егмонт обявиха, че на 30 април ще излезе "Креолският призрак" на Мегън Марч.
За кои герои е тази книга?

# 284
  • Euskal Herria
За Магнолия ("Безмилостен крал") и Моузес ("Леджънд").

Общи условия

Активация на акаунт