За тези, които четат любовни романи № 41

• 53 586
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • Плевен / София
"Закрилникът: не я дочетох. Но аз не харесах и "Този мъж".
Това съм го пропуснала. Кой е автора?

# 301
  • Euskal Herria
Обаче пък заради нас я чете на английски и ни я преразказваше в темата Simple Smile.

# 302
Това съм го пропуснала. Кой е автора?

джоди елън малпас

# 303
Точно вчера и аз опитах да чета "Всичко, което не сме били", не ми се получи, някъде на 40% я оставих и прелистих по диагонал до края. Нямам търпение за тази авторка и това е , изключително бавно развитие на действието. Главният герой излекува главната героиня от депресията с помощта на гугъл. Flushed
По принцип не харесвам поредици и когато разбрах, че са 2 книги директно я отписах, но съм я оставила в четеца и вчера реших да видя за какво става въпрос. Започна интересно, но после героите стават много дразнещи, а действието е развитие в застой, за по-търпеливи хора е определено. Joy
От тази авторка съм чела също ето тази книга преди около 1 година, мисля че на 3 пъти я почвах и спирах, докато стигна финала. Отново изключително мудно действие , главната героиня пак е младо момиче с проблеми, но този път не е ПТС, а булимия. Може да ви допадне на вас.
https://www.goodreads.com/book/show/33846385-el-d-a-que-dej-de-nevar-en-alaska

# 304
  • София
Вярно, че Този мъж я преразказвах тук, бях забравила. Сетих се главният колко ме дразнеше Smile

# 305
На български я няма или греша

quote author=milenaka link=topic=1417744.msg44540564#msg44540564 date=1648665058]
[/quote]

# 306
  • София
Не знам дали я има на български, четох я на английски.

# 307
  • Бургас
Вярно, че Този мъж я преразказвах тук, бях забравила. Сетих се главният колко ме дразнеше Smile
Аз само първата прочетох. Втора стои на изчакване вече 1-2-3 години. Малко ми остава да я свърша.
Мен Джеси не ме дразнеше, обаче Авааааааа, ей не разбра какво иска това момиче.
И все пак,
Скрит текст:
на колко години е Джеси, че не разбрах, май... или забравих

# 308
  • София
А, Яна, къде ме върна... Не помня възрастта му Smiley

# 309
  • Euskal Herria
На 38 беше. Горе-долу набор на майка й. Ама сега се замислих главната на колко пък беше? Simple Smile

# 310
  • Бургас
24?

# 311
  • Euskal Herria
И на мен такъв спомен ми е останал, но сега не ми се рови из книгите.
В момента чета третата книга на Трейси Улф. Не очаквах, че така ще ме увлече, а е тийн книга. Напомня ми Здрач. Дано Егмонт издадат и останалите книги, когато се появят.

# 312
вчера случайно открих, че има и 4та книга на серията "Този мъж" на Джоди Елън Малпас. както и това че ноември се очаква и 5та книга "Тази жена" от името на Джеси. 4та книга я намерих на английски, някоя да я чела случайййно
чудя се също и за Закрилникът , някакви отзиви?
Четвъртата част я четох преди години фен превод в wattpad. Джеси вече е на 50, близнаците на 12 а Ава претърпява катастрофа и губи паметта си. Аз харесвах поредицата и тази част също ми хареса.

# 313
  • Euskal Herria
И аз попаднах на този фен превод. Сега не знам дали още го има, или е свален.

# 314
https://www.goodreads.com/book/show/59689173-the-woman-in-the-wrong-place Тази започнах днес и ми е доста интересна, харесвам стила на писане на авторката.

Общи условия

Активация на акаунт