Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 526
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
От новите сериали окапа усмихни се на съдбата си. Финализират го.
Така е с тяхната сбъркана система.

Сестрите продължават наесен с нов сезон.

Сонгюл Йоден дръпна с ролите. Радвам се за нея.
Ще играе заедно с Халит Ергенч за Дисни в проект. Ще участва също в историческият за Ататюрк.

Започва подготовката за втори сезон на успешният Пера Палас по Нетфликс.
В момента Хазалка е в Париж за световната козметична марка Ланкоме на която е рекламно лице.
Първата турска актриса, която е избрана да рекламира марката.
от рекламата на марката Flowers Rose

В Париж

Красавица ! С този лек грим и цвят на косата  е прелестна Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 14:11 от femmi2

# 166
"Aşk Ağlatır" ("Любовта разплаква") съвсем скоро го гледах. Класическата турска любовна история - разтърсваща любов и всякакви препятствия пред нея. Страхотна химия между Хафсанурчето и Дениз Джан. Много ми напомниха младите Неслихан и Кадир Доолу в "Двете лица на Истанбул", които също на тяхната възраст изиграха една драматична любов и я изживяха наистина. Дано и те имат такава дълга и хубава връзка.
Този филм го гледах докато вървеше Влюбения еркек и беше неизбежна съпоставката, каква страст излъчват Хафсанур и Дениз Джан, без да си разменят и една целувка почти до финала, в сравнение с дървената дистанцирана игра на Алперен и Бюшра. На тия последните така и не можах да им повярвам, че са влюбени. Ама той и сценарият не им помогна много. Особено последните серии бяха с потресаващи диалози. "Много те обичам, севгили!" - "И аз много те обичам". Много ми липсваше, севгили" - "И на мен много ми липсваше". "Добре, че те има, севгили!" - "И теб добре, че те има" .........

В "Любовта разплаква" много ме изненада Селим Байрактар. Признавам си, че го бях гледала само като Сюмбюл ага във Великолепния век и в един игрален - "Пръстът на везира", където играеше още по-голям идиот. Ми те много му отивали драматичните роли! И брада също Wink  Пък сега с ролята на хана в "Легендата" направо ги отвя всичките мачовци на турското кино.

# 167
📸💫 Екин Коч дойде да подкрепи колегите си на гала премиерата на сериала Ershan Kuneri, като се появи за първи път с любимата си на официално събитие.

# 168
ГГ, 😍 абсолютно си права в сравнението на двата сериала и въобще за всичко в последния си пост.
Само това, че харесвам Алперен (и особено да го слушам 😀) ме накара да гледам докрай, иначе нямаше да направя това усилие.

Този Ершан заслужава ли си, че го има с руски суб вече?
Какво ще ме посъветвате, че голяма суша настана напоследък.

Тъкмо харесах един нов персонаж и финализират сериала (пък не беше толкова лош, има къде къде по-тъпи дето вървят дълго) - Доан Байрактар. 🥰

Къде сте го крили това момче? 😀

# 169
Той е участвал във Вятърничав(Аслан) и във Войник.

# 170
Дойдох да си сверя часовника и да видя моят вкус ли не го бива Laughing Виждам, че и вие сте коментирали - много обещаващ ми се стори новия сериал " Усмихни се на съдбата", главните са много красиви, не са досадно до болка познати лица и има добра химия между тях, много жалко че не им дадоха никакъв шанс. Отчитам като грешка и възможна причина за провал прекалено идентичните роли на Бахар Шахин и Мине Тугай, неминуемо се прави препратка към стария им проект. Едно нещо от новите да загледам и те да го прекратят Frowning1 Млади красиви герои, ревност, семейна тайна, откраднати диаманти какво не им хареса не знам Laughing

Трите сестри като сюжет ми се стори интересен, но главната актриса, която не ми е позната досега, играе много слабо и има нещо в лицето и, което не ми допада никак.

# 171
Актрисата се казва Йозгю Кая е участвала в Никой не знае.

# 172
Севда Ергинджи подписа договор за заснемане на нов сериал на канала TRT1 Civan Mert. Произведено от Sev Yapım. Режисьор Шенол Сенмез. Написано от Бурджу Йълмаз и Пънар Кая. Снимките на сериала ще започнат скоро.

Есра Билгич е новата партньорка на Арас Булут за Ататюрк по Дисни плюс .

Хазалче от Париж Sparkling Heart

Готин Бурак Дениз Sunglasses

Последна редакция: вт, 17 май 2022, 19:09 от femmi2

# 173
Пепелче , инфо за проекта на твоя човек.
Мехмет Гюнсюр е страхотен.

Мехмет Гюнсюр се присъедини към актьорския състав на филма Ashes / Kül, с участието на Funda Eryigit и Alperen Duymaz. Припомняме, че той ще играе и една от ролите в сериала на Disney Plus "Ататюрк" с Арас Булут Ийнемли.

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 17:16 от femmi2

# 174
Гьокче Акйълдъз се присъединява към каста на Дживан Мерт.

# 175
  • София
Привет!
Идва края на сезона. Едни сериали ще приключат сезона, а други въобще. Лятото ще следим любимите ни артисти по курортите и в чужбина. От сериалите, които следя, а те останаха само четири, остават само още по два епизода. Финала на "Неверният" е на 60-ти епизод,
 на "Моят син" на 15 ти .  
Сезонът на "Присъдата" приключва на 34 ти.

на "Затворник" - 24-ти.
Тава са епизодите с които се  финализират сериалите:

А тук е края на сезона:
Всичко добро ви желая и приятно гледане на предпочитаните и любими сериали.

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 16:11 от Nina NN

# 176
Нинче Kissing Heart

Напоследък нищо не гледам. Карам я на снимки  и инфо . Почнах сестрите , доста имам да наваксам .
Чакам си проектите на любимците .

ново лятно дизи с първи фраг . Главните роли Алихан Шен и Дениз Ашън .

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 19:41 от femmi2

# 177

Фрагман на Приказка за розата:

На 1 юни започва новия летен сериал с Бурак Йорук и Илайда Алишан. Ще се излъчва всяка сряда по Kanal D..

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 11:49 от mimchyyy9

# 178
Нинче Hug как свърши Неверен ? Спретнали  трагедия типично за турските драми.

Първият проект на дисни плюс за турският пазар с Енгин Акюрек .
От 14 - ти юни .

финал на съдбата. Няма да снимат втори сезон.

Хазалка на пресконференция в защита правата на жените , като представител на Ланкоме! Hands Clap

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 14:56 от femmi2

# 179
  • София
Привет!
Феми, очаквах по голяма трагедия, но за мен свърши добре. Гледах го като "нямо кино", но в общи линии е следното.
Дерин "почти полудя" и искаше да се самоубива, но отново Асия я спаси. Волкан влезе за доста време в затвора. Онур, който стана адвокат на Дерин се влюби в нея и заживяха заедно. След като  Волкан излеизе от затвора никой не го чакаше, беше много нещастен и самотен, даже Али го изгони от тържеството си за завършване на образованието. Единствено Асия го догони и го заведе в къщата на майка му и му остави пари. Дадоха епизод след 20 години от гроба на Волкан, където цветя остави Али  - вече доста голям  /даже друг артист играеше/ заедно с Зейнеп и тя голямо и красиво момиче. Имаше интересни диалози, от които нищо не разбрах, но чакам превода.А, дадоха и Асия, която се качи на самолет и замина, вероятно за Лондон. Финалът според мен беше доста добър, само и единствено Волкан умря, но след 20 години. Очаквах  повече трагедии, както е в оригиннала "Доктор Фостър", но турците отново се представиха по -добри.
Феми, това разбрах за сега, защото не съм гледала и руския превод, но ако нещо съществено съм пропуснала ще пиша пак. За мен този сериал заслужаваше да се гледа и аз го препоръчван на всички. В темата за Джансу Дере слагам преведените с бг. субтитри епизоди.

Всичко добро и до скоро.

Общи условия

Активация на акаунт