Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 525
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Мерси Flowers Hibiscus
Младежа по средата го знам от НИ с Хазал и Бурак. Порастнал е от фотото, което сте сложили.

Джансу Дере е подписала и за Дисни плюс за проект.

# 181
  • София
Феми, момчето се казва Алп Акар и е роден 2006 г. Участвал е в много сериали, като по малък- "Езел", "Голямото семейство", "Отчаяните съпруги", "Съвест", "Наша история". В "Неверният" играеше сина на Асия и Валкан - Али.
Като малък беше много симпатичен, но в пубертета загрубя.        

И Джансу Дере в Дисни+!

Последна редакция: чт, 26 май 2022, 16:06 от Nina NN

# 182
Алп Акар е участвал и в сериала “Домът, в който си роден, е твоята съдба”- в ролята на брата на Зейнеп- Ремзи, който почина от тежко заболяване.
Гьокче Ейюбоглу се присъедини към игралния филм Kül.

# 183
Сезона на Присъда свърши гадно с труп в контейнера. Преди това сватба. Красиви младоженци. Heart Eyes
Феновете гадаят какво може да се е случило.
Ще чакат до наесен.

Серкан Сечоолу празнува РД. Да е жив и здрав. Birthday Все така влюбени и щастливи да са с Йозге Гюрел в реала. Харесвам ги двамата.

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 06:30 от femmi2

# 184
Да се разпиша, че пътувах и само ви четях.
Сега наваксвам - сестри, бащи каквото падне и чакам превода на Присъдата.
Сема изненада зрителите и ни остави цяло лято да гризем нокти, но така е с всеки сезонен финал- научили сме си урока вече. 😂

Не разбирам това ромком ли е или тежка драма, но нейсе.

https://m.ok.ru/video/3460758637252

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 22:35 от pepel_ot_rozi

# 185
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Малко съжалявам, че Игра на съдбата ми свършва...
Много ми беше интересен този сериал.
По фрагманите изглежда, че няма да е хубав краят.

И какво ще гледаме през лятото?

Алихан Шен чета сега - не беше ли Илхан Шен той??

# 186
Илхан си е. Много го спрягаха по нашите медии, че щял да бъде следващият Ерген,  обаче никак не ми се вярва. Още повече и щом ще снима нов сериал лятото. Снимките на Ергенът и те ще са през лятото, така че няма как да се съчетаят двете работи.

# 187
Да се разпиша, че пътувах и дамо ви четях.
Сега наваксва - сестри, бащи каквото падне и чакам превида на Присъдата.
Сема изненада зрителите и ни остави цяло лято да гризем нокти, но така е с всеки сезонен финал- научили сме си урока вече. 😂

Не разбирам това ромком ли е или тежка драма, но нейсе.

https://m.ok.ru/video/3460758637252

Мисля, че ще е тежка драма.

# 188
Пепелче , метни насам снимки с Калъчко .
Свърши ли сериала ?

Нинче Hug виж кой ти водя и инфо за проекта на Чачи

Цитат
От агенцията на младия актьор Емир Али Дорул съобщават, че съвсем скоро е премиерата на сериала "Шивачът", където той отново играе с Чаатай Улусой, придружен от отлична рекламна кампания. Наистина ли ще покажат първия сезон след края на снимките, а не година по-късно, както обикновено?
Иншаллах , дано не чакаме дълго .  НФ е прецедент да снимат накуп сезони .

режисьора на проекта Дмем Карджъ . Интресна личност .
Радваме се че любимеца работи с него .
Това е ново снимат в Каракалели . Красиво е там Heart Eyes

тук си хапват и купонясват.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 15:25 от femmi2

# 189
  • София
Привет!
О, Феми прекрасна новина! Ще чакам с нетърпение великолепните артисти Емир и неговия Чаатай аби отново да ни радват и да им се възхищаваме. Радвам се, че мечтата на малкия Емир да играе отново с любимия си батко ще се осъществи.

Феми, благодаря за новината и чакам още. Бях се затъжила, че темата беше малко "заспала,", но сега съм доволна. Пепелчето се появи, пътувала е,  а и ти донесе хубава новина. Хубав ден и до скоро.

# 190
Феми, още не съм стигнала до Всичко за брака, че за една седмица много нещо съм пропуснала.
Но ти обещавам Калъчко в голямо количество. 😀
Оказа се, че и два нови филма има вече - летният сериал с Илайда (5 мин. гледах, нещо не ми се понрави, но все пак ще трябва да се види целия епизод) и с Ибо Челикколов Птичи полет (рускините много странно заглавие са му сложили).
Започва добре, но малко ми блъска на трилър, а аз не съм им фен.
Сериите са по интернетски кратки,  така че ще го ударя наведнъж и ще се изкажа умно. 😀

Хубав ден, момичета! ❤️
Другата седмица пак ме няма- ако имам късмет ще съм в Истанбул след 2 годишно прекъсване.
Вчера си мислех, че за толкова ходения никога не съм попадала на снимачна площадка, но съм си наумила някое посещение на любимия град да е само с такава цел.
Не от фенско чувство, а от чисто любопитство.

# 191
Пепелче, завиждаме ти за Истанбул! Признавам си, че като ме заинтригува някой сериал, често надничам с Google maps да разгледам реалните места, където е сниман.
Аз съм назад във времето да си попълвам "културните" пропуски - гледам "Пойраз Карайел". Като го изгледам, ако въобще му стигна края, че са много сериите, съм си набелязала някои от новите, които ги похвалихте тук.

Гледах и "Любовни тактики". Не е сериал - едносериен, игрален, кино, филм или и аз вече не знам как да ги наричам тези продукции на интернет-платформите ...

Все си мислех, че щом е на Netflix, няма да е с толкова банален сценарий, но не би. Като изключим това, могат да му се отделят час и четиридесет минути - красиви хора, красиви гледки или поне заради впечатляващата осанка на Шукрю и красивите тоалети на Демет.

Пак подканям, ако има някоя нова преведена кино-продукция, да споделяте. Трудно се намира актуална информация за тях.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 15:41 от GG_BG

# 192
Изгледала съм само две серии на "Полетът на птицата", но и руското заглавие ми хареса "Помитайки всичко по пътя си".

https://turkru.tv/smetaya-vse-na-svoem-puti/

В "Уважение" има една журналистка Хасрет, блед образ на това което е Аслъ /Мирай Данер/ в "Полетът...". Не се сещам чий е гласът зад кадър.

# 193
Сериалът Дживан Мерт вече ще се казва “Скрих те в сърцето си”. В главната роля ще е Екин Мерт Даймаз.

# 194
ДжиДжи, 😍 завиждам ти за Пойраз- това ми е най- любимият сериал за всички времена. 😂
Със забележката, че можеше и без 3 сезон, но мисля че го скалъпиха внезапно като видяха зрителските нагласи.
Няма да ти казвам какво ме разочарова, за да не е спойлер, но леко подцениха моята интелигентност. 😉 😜
А ти гледа ли новия филм на Каан Урганджиолу?
Ако не, ще ти намеря линк- Алекс от темата на Присъда е направила отличен превод.

Съгласна съм с тебе за Любовни тактики, но заради Шюки и Демет съм готова да гледам и Любовни тактики 2, който ще се снима тепърва.

Лу😍, хареса ми заглавието на рускините, вчера не можах да го запомня и да го цитирам. 😂
Ама аз напоследък и не си правя труда да ги помня, особено на летните, а ако не играе известно за мене име, не зная как ще го обясня. 😂

Днес продължих с Илайдиния сериал, ама голям зор виждам - много ми е скучен.
Ще ви чакам да дадете и вие мнение, че тогава ще мисля дали въобще да му дам шанс.

🥰 🥰 🥰

Общи условия

Активация на акаунт