Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 448
  • 759
  •   1
Отговори
# 330
Не гледам нищо в момента .  Историйте се изтъркаха ....  Втори сериал капе летен .

Пепелче Heart Eyes така е за савдженцето . Бузки е отпрал Heart Eyes

Готин е в бяло стилен красив и елегантен Шивач . Сериал за мода .

Прясно фото  . Комшийте празнуват Байряма . Animal Ram

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 15:18 от femmi2

# 331
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте!
Как хитро гледа хлапенцето до Чачи Satisfied !Все едно казва: знам нещо, ама няма да ви кажа!

Пепелче, как се казва сериалът със Севда?
И аз гледам разгневените съпруги, а също и Под прикритие. Не съм много запалена, да чакам с нетърпение епизодите на втория, а и по първия не кой знае колко, ама ...Като няма риба и ракът е риба.
Партньорът на Севда е симпатяга, но беше голямо дърво в артистино отношение. Дано се е понаучил, в доста сериали се появи.

# 332
Сериалът се казва “Скрих те в сърцето си” (Seni Kalbine Sakladim).

# 333
Пепелче, гледах до втора серия на "По-красива от теб" , но ми е достатъчно да те подкрепя напълно за приятелката Биннур. Много  неприятна особа! Trollface

За такова неприятно нещо  номинирам  и сестрата на главния герой от сериала на Севда "Скрих те в сърцето си" . Играе едно пълничко симпатично момиче, участваше и в сериал с Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, ама аз и него не догледах, не знам как се казва актрисата.   Сетихте се, предполагам въпреки моите обяснения. Grinning Не са толкова много пълничките актриси, допускани до  проекти по телевизията.
Та в сериала на Севда тя е в ролята на изключително досадната и нетактична сестра на главния герой, която се прави на нещо като квартален криминалист. Иначе сериалът не е лош, вярно- нищо ново, но става.

Да ви се оплача Flushed, че няма на кого Grinning  Рускините май спират превода на "Балканска приспивна песен". Уффф, яд ме е, тъкмо си намерих един простичък, малко нафталинен, наивен сериал, който точно като лятна история ми допадаше. Хубави младежи, смешни роднини, лято, стари къщи,  пък и музика за душата има, както ви бях писала.
Еееех Disappointed, явно рускините македонските девойчета не ги развълнуваха... Frowning Жалко, ако наистина са решили да спират превода, натам вървят нещата. Няма превод вече  5 дена, и на озвучка щях да кандисам. Освен това имаше закани, че спират превода на няколко сериала, та и любовната история от Скопие бе сред тях. Ами ... какво да се прави.  Може пък някои от нашите преводачи да се навие, дано! Hands Pray

# 334
И аз се забавлявам с "Разгневените" - не е от най-безсмислените, има подобни характери и ситуации и в реалния живот /дори и тук да са малко пресилени/, има и "пълнеж" разбира се, както и опит за вкарване на нещо по-интригуващо /Ахмет/.... с две думи - за мен е като лятна книжка на плажа, може и да прескочиш някоя страница /или с мишката да минеш по-напред/, но като цяло е забавен. Е, аз все още съм на 14-та серия, а има още 16, може нещата да се променят, дано към по-добро.

# 335
Даа, Пепелче, и аз изпитвам същите чувства с този образ Laughing Хайде, външността как да е (в други сериали са се надминавали в това отношение повече от сега), но образът/героинята нещо засега никак не се получава Close Да я бяха направили поне остроумна, още повече като се има предвид средата, в която се подвизават, ама йок - май много искам Frowning1 Иначе много ми се иска да го харесвам този сериал, защото точно от нещо такова свежо и лятно имам нужда, но още нещо не може да ме заинтригува. Чакам и химията между главните герои да случи... което ме навежда на друга мисъл, че също често обичат да прават главните героини в летните сериали крещящи, заяждащи се и подскачащи за всичко, което също ми е досадно като лайтмотив.

И все пак ще продължа да го гледам засега Flowers Herb и следа препоръките на всички тук, мерсиии Flowers Hibiscus

В този ред на мисли - не мога вече да понасям вечната грозна и досадна приятелка на главната героиня.
Снощи поредната направо ме извади от обувките-  Биннур.
За който не гледа По- красива от теб , това е едно ужасно грубо и просто същество, което се изживява като асистентка на приятелката си ( пластичен хирург) и върти на пръста си и нея, и цялата клиника. 👿 😈 👿
И това трябва да е комичен образ, но мене ме докарва до тиха агресия. 🤢 🤢

# 336
И аз се разминах с красивите пластични хирурзи, даже първия епизод не можах докрай да изгледам, много ми досадиха. А много харесвам Джемре Байсел, но дори тя не можа да ме задържи, много плосък сюжетът.

Пепелче , а нашто докторче Дениз Джан следиш ли го? Аз не мога, не ми понасят кадри от болни и болници.

# 337
Да, момичета, кажете за този "Градски доктор" как са нещата. Blush
Има ли много сцени от болници или повече са междуличностни отношения? И аз като Светълчо напоследък хич не ща да гледам болници.  По принцип гледам, ама сега точно не искам.
Трябва да заменя с нещо "Македонска  приспивна песен", дето и спряха превода . Pensive
Нещо ново започва ли?

# 338
Онче Hug Има дизи с Фуркан Андъч .
Излъчват ли го още ?

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 20:32 от femmi2

# 339
Феми, благодаря Hug
Това е сериалът с Мирай Данер- "Черна дъска". Все се каня да го започна, може би е дошло времето. Blush
Мисля, че приключват на 13 серия, поне това помня- съвсем прилично за гледане. Grinning

# 340
Ще има нов сериал с участието на Берк Октай и Серай Кая - Малък лист. Ще има и нов сериал с участието на Неслихан Атагюл и Кадир Доулу - На крилете на нощта.
В ролята на майката на героинята на Неслихан ще е Ебру Айкач, която тук познаваме от Не пускай ръката ми и 1001 нощ.

# 341
mimchyyy9, много благодаря за информацията Hug

Аз намерих 3 серия на  "Балканска приспивна песен" с автоматичен превод на български, тази вечер излезе. Който я е пуснал, да е жив и здрав Green Heart, големи благодарности! Flowers Bouquet Hug
Уф, ама много се зарадвах! Balloon Може да е автоматичен превода, но се разбира  и си изгледах серията с кеф. Notes

Много са ми сладки Ертан и Йованка. Heart Eyes

Мисля, че ми станаха любими летни сериални герои. Heart Eyes
Е, роднините  90 % са досадни, но нищо, в кой летен, пък и не само  не са. Grinning

# 342
Али Ерсан Дуру ще играе офицера от турското разузнаване Ешреф Сенсер Кушчубаши в телевизионния сериал за цифровата платформа TRT Dijital „Специален отдел: Триполи / Teşkilat-ı Mahsusa Trablus“. Негова партньорка в проекта е  Ойкю Челик.

Пепелче, за теб малкото савджъ .Sunglasses

Ето какво е споделила Хазал за родителството и възпитанието
Цитат
Опитваме се да подкрепяме Фико, за да може той сам да създава знанията си, а не да си втълпява в главата това, което ние знаем. Следваме го и се опитваме да създаваме решения и условия, които отговарят на неговите нужди. Имаме собствен стил на възпитание, в който повече слушаме него, а не себе си.

# 343
Онче, заинтригува ме с твоята любов към Балканска приспивна и ще го надникна този сериал, да видя Ертан и Йованка какви ги къдрят, щото со много сладки на твоите снимки.

# 344
Скрих те в сърцето си е с прекалено нисък рейт.
Щом е по държавния канал е със шанс да продължи. Това лято летните дизита не са грабващи. Партньора е готин на Севда.

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 17:18 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт