Пепелче
така е за савдженцето . Бузки е отпрал 
Готин е в бяло стилен красив и елегантен Шивач . Сериал за мода .
Прясно фото . Комшийте празнуват Байряма .

!Все едно казва: знам нещо, ама няма да ви кажа!
Не са толкова много пълничките актриси, допускани до проекти по телевизията.
, че няма на кого
Рускините май спират превода на "Балканска приспивна песен". Уффф, яд ме е, тъкмо си намерих един простичък, малко нафталинен, наивен сериал, който точно като лятна история ми допадаше. Хубави младежи, смешни роднини, лято, стари къщи, пък и музика за душата има, както ви бях писала.
, явно рускините македонските девойчета не ги развълнуваха...
Жалко, ако наистина са решили да спират превода, натам вървят нещата. Няма превод вече 5 дена, и на озвучка щях да кандисам. Освен това имаше закани, че спират превода на няколко сериала, та и любовната история от Скопие бе сред тях. Ами ... какво да се прави. Може пък някои от нашите преводачи да се навие, дано!
Хайде, външността как да е (в други сериали са се надминавали в това отношение повече от сега), но образът/героинята нещо засега никак не се получава
Да я бяха направили поне остроумна, още повече като се има предвид средата, в която се подвизават, ама йок - май много искам
Иначе много ми се иска да го харесвам този сериал, защото точно от нещо такова свежо и лятно имам нужда, но още нещо не може да ме заинтригува. Чакам и химията между главните герои да случи... което ме навежда на друга мисъл, че също често обичат да прават главните героини в летните сериали крещящи, заяждащи се и подскачащи за всичко, което също ми е досадно като лайтмотив.
и следа препоръките на всички тук, мерсиии 

, големи благодарности!

Може да е автоматичен превода, но се разбира и си изгледах серията с кеф.

Препоръчани теми