Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 438
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Бихте ли ми казали,къде мога да гледам по-красива от теб със сибтитри?Намирам само до епизод 5.
Благодаря!

# 346
Напишете в фейсбук ЛЮБИМИ СЕРИАЛИ С ПРЕВОД и ще намерите сериала по-красива от теб включително и 5 епизод, лично аз влизам не само там, но и в Romantik dizi Love Bg.sub пак в фейсбук заради други сериали, които следя като например под прикритие.  Заинтересувана съм от още един сериал, който все още няма бг субтитири  - Скрих те в сърцето си / Seni Kalbime Sakladim.  Все пак има време и него да преведат до края на лятото, нали ? Ще чакам ....

# 347
Момичета, привет! ❤️
Не, че не сте видели тези красиви снимки вече, но много ми харесаха, както и младоженците, и реших да освежа темата ни. ❤️
Йозге ме изненада приятно (обикновено ми изглежда обикновена 😀) с красива и стилна рокля, а Серкан както винаги си е красавчик.

Ама защо няма някакви видеа, не мислят ли за нашата група? 😀

# 348
Пепелче , красота си ни донесла. Много им се радвам не тези сладури.
Да са все така щастливи и влюбени. Heart
Йозге е нежна и фина и Серкан ми харесва.  
Още от черешите ги харесах двамата. Тогава се загаджиха. При тях няма прекалена показност.

# 349
Пепелче, за "Балканска приспивна"- двойката е много сладка, роднините са досадници. Grinning
Знаеш ли каква ми е асоциацията за сериала- като онези картини на художници наивисти, нещо такова. Blush Но точно сега ми пасва това.
Руски субтитри има до 2 епизод. Ако решиш да го гледаш, ще ти пратя линк за автоматичния превод  на 3 епизод и за едни обяснения на рускините.  Пак е нещо. Wink
А точно в 3 серия има много хубави моменти  между Ертан и Йованка. Relaxed И почна вече трудната любов. Broken Heart

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 19:07 от oncee

# 350
Много се радвам! Пожелавам им много щастие и любов!!
На 3 август от 21:00 по Диема Фемили започва Ямата.

# 351
Онче, 😍 Светълчо питаше за *Балканската приспивна*, но ти и  мене инфлуенсна 😉 😜, та ще го започна другата седмица от телефона, че ще съм малко извънградско. 😂
Тъкмо свършвам с *Омъжени и разгневени* и добре ще ми дойде сред природата този сериал.

В момента довършвам последния епизод на *Скрих те в сърцето си* и отново се размечтах за сериал без дразнещ, псевдокомичен образ.
Сестрата на главния герой каква роля има всъщност в тази история?
Има си приятелки, приятели, злодеи... въобще всички необходими "продукти" за този тюрлю гювеч.
Кому беше нужна и тази тъпа линия?! 🤔
Ама неочаквано за мене самата, ми допадна главният актьор ( нищо, че е малко по-черничък от необходимото) и се хванах на въдицата - ще гледам, докато ми омръзне или го финализират.

# 352
Олеее, каква съм отнесена! Hushed Flushed

Светълчо
, моля да ме извиниш! Flushed Hands Pray

Явно зяпайки  чудесните сватбени снимки съм отговорила директно на Пепелче. Relieved

А за сестрата в "Скрих те в сърцето си"- точно за нея мърморех и аз оня ден.Satisfied

# 353
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Няма за какво, Онче. Дали на мен или на Пепелче обясняваш - няма значение. Получена е информа;ията и благодаря за нея.

# 354
Здравейте девойки Hug Младежите като че ли поизчезнаха, та затова по женски карам. Grinning

Да повдигна малко темата. Blush
Нищо особено няма да кажа, само - май съм шампионка по бързина на отказване да гледам сериал. Joy Не   помня кой от вас беше писал - дали беше Пепелче, Светълчо или друго момиче за този безумен  сериал "Нереде". И бяхте споделили, че едва до половината някъде сте го изтраяли. Е, аз около третата минута вече го спрях. Joy
Такова нещо да ме вържат няма да гледам. Satisfied
Девойки, кажете, Красавицата и звярът става ли по-интересен, че го оставих на 2 серия, нещо ми доскуча. Ама ако се е пораздвижил, да взема да се върна да го гледам, че много ми е постно това лято.

# 355
Онче, ❤️ аз бях тази, дето мощно изревах срещу *Нередето* и няма шанс да му дам втори шанс. 😂 😀

*Красивите* не, че се раздвижиха много, но Красивият взе да се опитомява и да мята едни такива погледи...😜😍😘
Пък и конкуренция му се появи, ще стане и по- горещо. 🔥
Пробвай се пак, в тази суша и той ще свърши работа.

Две дружки похвалиха ученическия, но нещо не мога да се напъна след първите 5 мин. насилие да повторя опита.
Някой още да ме вдъхнови? 😀

# 356
Пепелче, новият ученически ли? "Чуй ме" или нещо такова? Там май  не просто насилие, класически тормоз има. Май без мен ще е.
Може да пробвам Красавците пак по-нататък, благодаря. Blush
Някъде към 25 юли започва сериалът с Туба- "Маслиново дърво". На платформа е. Как ще се излъчва- дали наведнъж или серия на седмица- не знам. Ще стане ясно скоро. Blush
За друго не се сещам.

# 357
Онче, 😍 някакъв нов се очакваше тази вечер (но дали заради Байряма е имало не зная) - *Идеалната двойка*.
Нито едно име не ми е познато, ще изчакам превод и ще решавам.
Пак се очертава нагласена среща за хатъра на родителите и всичко до болка познато, което следва от нея.
И този сериал сме го гледали 😀, но ще го тествам все пак.

Аз чакам *Беглецът* да го преведат напълно и ще направя втори опит и с него.

# 358
Добро утро !

Загледах колежанските ,ами те 1:1   и се чудя СЕМ на комшите много серт за морала ,  тука явни убийств/а/о  и насилие де  аз и във фантазията си не мога да си го представя  за деца на тази възраст , тука се действа в "центъра на мишената " и то едва ли не с благословията на родителите за  едната чест и престиж в обществото .
Ако показват как не би трябва да бъде ,то нещо бая ,бая боязливо ,дори незабележимо .

Хубав ден ..не жарък !!!!!

# 359
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз не можах да изгледам и четвърт епизод от Нереде, много тъп сериал.
Обаче сега зяпам Под прикритие - и той не е кой знае колко "умен", но поне ГГ са много сладки.

Не знам колко време може да се издържи само с единия чар на ГГ...Щото интригата е все едно третокласник я е мислил. И останалите артисти са пълна скръб, с изключение на Диздар (забравих ѝ личното име). И вече окончателно се убеждавам, че Идрис Неби Ташкън не може да гледа другояче, освен тъпо. Просто тъй си гледа момчето. Язък му за природната хубост, ама е още едно потвърждение, че красотата идва отвътре, не става само с фасада. Външност му дал господ - и ръст, и сини очи, и светла коса, и бейби фейс, съчетан с мъжествена фигура, което би могло да е суперкомбинация, ако не беше този кух, празен поглед...Много жалко. Все се надявах, че с годините (щото от доста време се върти той из сериалите) ще се напълни със съдържание или поне с чувства този поглед, но уви, не би.

Общи условия

Активация на акаунт