Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 430
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Едже Диздар съм я гледала в Черно бяла любов, Забранената ябълка, Петима братя, В очакване на слънцето, Момичето с червения шал.

# 361
Сериалите, коита съм си подбрала да гледам това лято са :
Под прикритие
По - красива от теб
И двата ми харесват, но най ми допада Под прикритие. Sparkling Heart
А какво вие мнението за Скрих те в сърцето си / Seni Kalbime Sakladim бих искала да знам, ако някой го гледа може би с бг превод. Имам интерес към него . Какъв е този сериал Идеалната двойка ? За какво се разправя той?

# 362
В *Под прикритие * най- нетърпимият за мене образ е този на майката - защо така ни подценяват нас, бг зрителките? 😀
Отказвам се даже да пиша за нея, че започвам да се ядосвам - такъв ли е манталитетът на уж образована жена, лекар в пенсия?! 🤔
Даже вуйчото ми е симпатичен на нейния фон.
Пък Идрис винаги е бил пълнеж, толкова си може момчето, да е благодарен на външните си данни. 😂

След малко започвам последната серия на *Омъжените, гневни мадами*, но усещам , че финалът ще е набързо скалъпен.
Беше ми интересен долу- горе и ще ме е яд за изгубеното време, ако не е завършен като хората.

Ето инфо от група във фейсбук за ученическия сериал, което ме накара да погледна финала на 2 еп. 🤢 Убедих се, че не съм сгрешила като го отсвирих по- бързо и от *Нереде*.

И снимки от втората сватба на Серкан и Йозге в Италия.
Симпатяги са, но се чудя на тази нова мода да се правят по две тържества.
Не, че е лошо, просто си разсъждавам в жегите. 😂

# 363
Пепелче , стана мода и Ебру и нейния бяха така. Родителите на Серкан са в Германия и затова две тържества. Много красиви сватбени снимки.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 15:02 от femmi2

# 364
Ох, чудни снимки от италианската сватба! Heart Eyes

Леле, момичета, тъкмо реших да гледам летни сериали с терапевтична цел, те пък или хич ги няма, или някакви насилия, или роднините съвсем ме дразнят.Joy
Днес изгледах 3 серия на  "Запазих те в сърцето си". Е, в тази серия сестрата вече съвсем ме вбеси! Rage И изобщо не разбирам тази и мания да се прави на детектив, на всичко отгоре да преследва собствения си брат! Ужасна просто! Imp Кой знае каква беля ще направи. Trollface

Яница88, видях, че питаш за този сериал. Ами- нищо особено, но не е лош. Blush Историята е съвсем позната- момичетата писаха за това, но актьорите са симпатични, може да се гледа. Не че ще тичам да не го изтърва, но става, типичен летен сериал. Български субтитри не съм видяла, руските някак ги смилам.

Аз днес след като се ядосах на сестрата в "Запазих те в сърцето си", се наградих с един мноооооого хубав филм, отдавна го бях набелязала.Heart Eyes Ама не е турски, затова ако някой иска също да го види- ще пиша в спойлер или на лични. Grinning

# 365
Онче, 😍 сестрата - детектив е 🍒 на тъпотията. 👿
Да се смеееш ли, да плачеш ли. 😂 😢
Чудя се на сценаристите , на актрисата и на всички, които имат пръст в създаването на тази недомислица.

Дотук май ми станаха три героините, към които изпитвам непоносимост. 🤢

За още  дразнещи образи се сещам, но като типажи, които ме отвращават в живота - баща търтей  и безотговорен брат в адвокатския сериал, брат - насилник в сериала на Илхан, майки, които си затварят очите за издевателствата над дъщерите им....🤢

# 366
💫📸 Невероятно семейство от Ханде Сорал, Исмаил Демирджи и малкия Али

# 367
О, да, да, Пепелче, в сериала на Илхан е някакъв пъкъл- там като че ли конкурс за насилници са обявили. Rage
Може би точно историята на това бедно момиче с брат търтей и насилник и студена безотговорна майка така ме отблъсна от сериала. Най-много за това момиче ми беше жал. Макар че спрях да го гледам, знам какво се случи на бедното дете и как реагираха, потрес. Rage
Впрочем коя серия му е последна? Обикновено на 6 серия ги спират, ама него май на 5. Thinking

# 368
Новият дует Мурда - Хадисе

На коцерта на Мурда в Бодрум преди два дни.

https://www.instagram.com/p/CgJ2EH7DSZT/

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1549008182202220545/pu/vid/ … D8n0OT.mp4?tag=12

# 369
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А за сериала на Енгин А. някой да се изкаже? Обикновено неговите изяви се чакат с интерес.

В Прикритието има много дразнещи персонажи - майката, вуйчото (особено косата му!), Адем (по-тъпо и отблъскващо лице май не съм виждала досега), Туфан, че и Зейнеб, и тя е досадна засега.
Но ГГ са много чаровни. Дано да има добър сюжет, че иначе язък за хубавия тандем. Засега са аха-аха да се отаже човек, писват тъпите ситуации и реплики.

Чакам с нетърпение Неслихан и Кадир, да видим те в какво са се забъркали.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 16:56 от Светълчо

# 370
Пак финал.

А този, направил фурор, а ние го отсвирихме. 😂
Иди, че ги разбери! 😀

# 371
Втория-  "Прашен  бряг" аз го гледам, интересен е. Не гледам другия ученически- за тормоза.
"Тузлуяка"-та даже е много добър- и драма, и крими, и младежка любов, и зряла май ще имаме.  Е, само две серии съм гледала, да не се изсилвам още Smirk, но добре тръгна. Grinning
И младежите с малки изключения имат младежки вид, а не са към 30-те. Grinning

# 372
Уфф, аз се обърках с *Чуй ме*, затова писах, че сме го отсвирили.

Тозлуяка наистина е интересен засега.
И явно последният епизод е бил силен, за да направи такъв рейтинг.

# 373
Пепелче, ами като ни поднасят по няколко ученически, ще се объркаме. Grinning

# 374
Под прикритие   - бг суб
По красива от теб - бг суб
Ах, накъде - няма бг суб за жалост
За сега се интересувам от тези сериали

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 12:24 от Яница88

Общи условия

Активация на акаунт