Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 429
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте.
Загледах "Последно лято" и вече го преполових.👌  Харесва ми и то доста.
Али Атай и Алперен Дуймаз се справят много добре - за първи път ги гледам.
Може ли някой да каже Фунда Ирийт - Джанан, в кой друг сериал се е снимала? Доста ми е позната,  а не мога да се сетя от къде.🤔
Харесвам доста и Хафсанур - Ямур. Гледам я след "Любовта разплаква", но не знам кой сериал е сниман първо.
Изобщо, като цяло сериалът ми харесва много - крими, семейни отношения, възпитание на юноши, любовни трепети, разочарования, доверие....
И всички актьори се справят отлично.
Приятен ден! 🌺

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 06:12 от Stella2021

# 376
Фунда беше Белгин в "Карадайъ", гледала съм я и в "Кралица на нощта" с Мурат Йълдъръм и Мерием, последно в "Bir başkadır".

# 377
Фунда беше Белгин в "Карадайъ", гледала съм я и в "Кралица на нощта" с Мурат Йълдъръм и Мерием, последно в "Bir başkadır".
Благодаря за отговора! 🌹
Да, значи от "Хулиганът" ми е позната - чудесен сериал.
Другите два сериала не съм ги гледала.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 09:04 от Stella2021

# 378
Мерси за клипа на Хадисе и Мурда.

Новият първи сингъл на Мустафа Мерт Коч.
Готина лятна мелодия и пее хубаво. Близки аркадаши са с Чачи.
Чаатай пусна стори и му пожела успех.

People Dancer

Пепелче , Чаалар за теб  Smile

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 21:41 от femmi2

# 379
Сериалът Под прикритие със Синем Юнсал прави финал с 8 епизод….
Жалко, много жалко.
Тя и Едже Диздар бяха много готини в ролите си, много се забавлявах с тях.

# 380
Здравейте, в момента съм в Истанбул и с мъжът ми отидохме да видим кафенето от сериала Ямата ❤️ Там снимаха нов сериал-Пепел(Kul). Видяхме и главните актьори. Някой знае ли нещо повече за този сериал. 😊

# 381
Здравейте , какъв късмет имате с тази среща....
Пепел не е сериал , а филм за Нетфликс .
Алперен Дулмаз ще играе дърводелец . Съобщиха имената на геройте не ги запомних .

# 382
Относно финала на Под прикритие : 
Категорично не заслужава сериала да направи финал само с 8 епизода и най-вероятно това се дължи на ниски рейтингите. Не оценяват и рейтинтите падат наистина жалко за този проект.  Според мен е редно историята да има поне 15 епизода най - много 20 еп. В него има хляб, а и не обичам претупания набързо скалъпен финал, в него се усещат пропуснати детайли на една добре структуирана мисия, в която всичко е отзначение и е пълна с подозрения. Определено "Под прикритие" ми допада и много бих съжалявала за неговия ранен край. Наз и Памир съответно ще ми липсват. Нетипичен сериал имаш всичко това в едно, което обичам - под прикритие, криминалност и полицейска акция .Определено с идването на Зейнеп всичко се обърква и е голям риск за тяхната мисия и просто язък за усилията на Наз и Памир. Просто Зейнеп си бърка в носа, където не и е работата дори я сърби. Зейнеп идва, набелязва, подозира и се меси в тайна операция без да знае че е тайна мисия, а всичко вървеше гладко преди нейната поява, но все пак трябва да има развитие и нови лица, но си мислех че разкрития ще има на доста по късен етап в епизодите например между 15 и 20 еп. Та те още не са разкрили оръжията досега се занимаваха със съседите, които трабва да накарат с усилия и майсторска игра да вярват в една лъжа както и семейството на Наз, а вече приключва в ранен етап. А, Айнур още повече усложнява нещата, но точно това търчене нагоре на долу на Наз и Памир съответно на Аяз и Левент ми е забавно тоест тайни, лъжи и надиграване до изтощаване и угаждане паралелно с това да не се разкрие операцията им . Заради Айнур отиват много далеч в операцията навлизайки в дълбокото, в което се оплитат още повече в лъжи и това им коства време за губене вместо да са в онази къща играейки роля за пред съседите им. Само и само да препрокрият всички критерии и да не се усети никой без никакво съмнение в достоверността на една уж истинска история.

# 383
Ееех, Кактус😍 е извадила май късмет  да види мойто момче Алперенчо. 😂
Някоя снимка нямаш ли, 🌵- че, от сета?
🥰 🥰 🥰

*Черната дъска * още ли го снимат, че утре отивам в Одрин? 😂

От скука започнах за втори път *Чуй ме*, но всъщност се оказва същата история като в другия ученически.
Какво им става на тези сценаристи, това буди вече подозрения у мене за откровена кражба на идеи.
Интересно ми е кой от двата сериала ще финишира първи. 😂

# 384
На мен също много ми харесва "Под прикритие". Съжалявам, че се налага да го финализират. На моменти се забавлявам доста и главните герои са ми много симпатични, а и е малко по различен от повечето, които се излъчват в момента. Но, каквото са решили, това ще е. Очевидно основно се ръководят от рейтинга, който за съжаление е нисък.

# 385
Пепел от рози, за съжаление нямам снимки на актьорите. Можеше да сме близо до тях и не даваха да ги снимаме. Имам само от улицата.

Най-вляво са седнали на столчета актьорите преди следващата сцена. Много хубава рокля имаше актрисата. Колкото до твоя любимец, ние не можахме да го познаем с тази коса и брада. Аз за малко да мина през него. 🤣 Дано да го качат скоро този филм, че нали за Нетфликс го снимат и се надявам да го има и другаде.

# 386
Здравейте !

Кубилай  и Хазар Ерчоглю ще са новите главни лица за сериал на  платформата Ексен. Започнали са заснемането.  

пресният сингъл на Таркан People Dancer

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 16:36 от femmi2

# 387
Фемиии😍 😍 😍, тичам да те зарадвам с тази новина.

# 388
Пепелчееее , малкото савджъ ще си има братче или сестриче .  Дано е момиченце и прилича на Хазалка . Green Heart
Тя искаше и го спомена в интервю.
Не е потвърдено още едва ли ще си измислят.
Няма да и попречи на кариерата. Втори сезон ще го снима хамиле ко е добре или ще отложат сезона.

# 389
Днес рождени дни празнуват Енгин Алтан Дюзятан (43), Вилдан Атасевер (41) и Еркан Мерич (36).

Общи условия

Активация на акаунт