Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 102 857
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Мелиса Аслъ Памук ще участва във втори сезон на “Азиз”.

# 526
Мацки, за Маслиново дърво какво ще кажете? Става ли? Че днес изгледах първи епизод,не ме грабна много,не знам дали да му дам шанс. 😆

# 527
  • София
Привет!
Аз също се обръщам към всички ви за препъръка на сериал от новите /летни/,  който заслужава да се гледа. Добре е да има и бг.  субтитри /може и руски/. Гледах първите 6 епизода на "По красива от теб" и ще продължа, защото е доста свеж, забавен, не ме натоварва и   красиви артисти играят.
Пепелче, какво ще кажеш за "Под прикритие" ? Да го започвам ли?
Хубава вечер, момичета.

# 528
Нинче , с преводите зациклихме. И аз чакам.  
Ще учим турски.
Под прикрие прави финал на епизод 7. 
Дали е с бг превод не знам.

# 529
  • София
Нинче , с преводите зациклихме. И аз чакам.  
Ще учим турски.
Под прикрие прави финал на епизод 7. 
Дали е с бг превод не знам.
Фемми, наистина права си. Не само преводи, но и сериали ЙОК. Аз ли станах предирчева / не, че не съм/, но много големи "пости" от към свястни сериали  настанаха. Дано да идва по скоро септември и да живнем.

# 530
Нинче , Hug Изчерпаха се комшиите. Нормално като правят количество.
Аз си чакам любимеца да се развихри с поредното предизвикателство. Heart Eyes Кога ще го пуснат само НФ знае.
Сериала новия с Акън ко ми хареса химията и партньорката ще го погледна.

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 19:20 от femmi2

# 531
Нинка, 😍 можеш набързо да удариш Под прикритие и без това е 7-8 епизода, всички вече преведени на руски.
Приятна двойка се получи, чувам, че и в живота вече били заедно (малко не вярвам, но пък няма лошо).
Не, че не ми беше скучно на моменти, има и една досадна майка- орлица, но сме виждали  и по- тежки случаи. 😂
Така че - пробвай се смело! ❤️

Anyyone, не се отказвай от Маслиново дърво!!! ❤️

Хайде сега, вие ме инфлуенсвайте. 😉 😜
Нещо няма ли да ми препоръчате с малко серии?
За едно Съкровено бях ви споменала -  добри актьори, но накрая превърнаха главните  герои от прекрасни млади хора в злодеи и явно набързо са го приключили (17 еп.)
Още след 10 еп. скочих на финалния и аз лично не бих препоръчала този сериал.

# 532
  • София
Ами, те лесно се разпознават активните теми (на 1 и 2 стр.) и, ако там го няма нещото, което търсиш, пускаш нова тема. 😂
Но вече това усилие  много не си заслужава при тези внезапни финали  на сериалите.

Днес гледам финалния еп. на Под прикритие и ми е интересно как ще нагръчкат всичко, че малко поне да има приличен завършек. 😂
И това го има. Надявам се "По-красива от теб" да не приключи скоро.

# 533
Anyyyone, Маслиново дърво силно го препоръчвам. Качествен сериал, красиво заснет, заслужава си.
Някъде по-напред в темата имах по-подробен отзив. Blush

# 534
Nina NN  Под прикритие си заслужава гледането. За сега има преведени  с бг суб 3 епизода, чакам кога ще преведат останалите 5,а иначе ги има всички на руски със субтитри. И една поправка  направил е финал не с 7, а с 8 епизода.  А също гледам По красива от теб и за сега съм изгледала 8 епизода престоими гледането на 9 когато го преведат. За останалите летни сериали чакам нормален превод въобще не ми се иска да ги гледам с автоматичен превод - става дума за сега за Ах накъде и Скрих те в сърцето си. Аз няма да уча турски, дори не се замислям, просто търпеливо ще чакам преводите без значение да ли е летен или есенно зимен сериал и най - важното е трябва да ме хване интереса да го гледам оттам нататък ще се надявам на качествен бг превод. И като казвам че ще чакам преводите имам предвид, че съм и благодарна на преводачите от все сърце за тяхния неуморен труд. Ние просто трябва да имаме търпение и уважение към труда им, особено ако не се занимаваме с преводи , а аз определено не съм от тях. Лека вечер .
Това е от мен , точно и ясно .

Последна редакция: чт, 11 авг 2022, 19:48 от Яница88

# 535
Мерси,пускам втората серия. ❤

# 536
За този сериал какво ще кажете?
Още му се чудя, че и той май ученически, а и превод не виждам на всички излязли досега епизоди?! 🤔

# 537
Пепелче, сериалът "Нека дойде животът, така както си знае" случайно ми попадна в ютуб и го изгледах. Днес излъчват 4-та серия по Show Tv. Забавен е. хареса ми.  За разлика от "Скрито, покрито", тук фалшивата двойка е от бивш мафиот и полицайка, а тийнеджърите са две момичета и три момчета, които са освободени условно от поправителния дом, като условието е да се върнат в гимназията и да продължат образованието си. Комичните ситуации са с двойката, а драмата е с петорката. Играта е добра. Търсих го поне ако го има с руски субтитри, за да го споделя, но уви, засега не е преведен, но може рускините скоро да го преведат.  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 538
Якутче, 😍 започнах го и много се забавлявам с мафиота- учител.
Сега ще трябва да проучвам и този актьор- не е грозен. 😉 😜
Деврим (комисарката) много не се справя май с ролята, но доколкото съм я виждала за кратко в два други сериала, не е кой знае каква актриса.
Субтитри имат  само 1 и 2 еп., но се надявам рускините да продължат.

Малко ми омръзнаха тези ученически сериали това лято, ама явно това е трендът. 😂
Интересно наесен каква ли ще е основната тема?! 🤔

# 539
Аз все заглеждам за адвокати,прокурори или доктори. 😁 Дано разнообразят малко.

Общи условия

Активация на акаунт