Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 102 851
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
На родната тв продължават с 
Адвокати , прокурори , доктори и интриги женски. Тези сериали продължават.
Акън ще играе адвокат в новият проект. Още му избират партньорка.

В Края на нощта с Неслихан и Кадир ще е  Любовна история.

# 541
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Това последното много ме зарадва. Много ми се гледа хубав любовен сериал.

Изгледах трейлъра на Къванч, но нищо не разбрах. И никъде не видях зеленооката българска красавица, която щяла да му партнира.

Иначе - сериална суша и при мен. Нищо не ми задържа вниманието. Под прикритието са сладки, ама рядка бозица сериалът.
Омъжени и разгневени мъча - щеше да е доста по-добър сериалът, ако дебеличката героиня не прекаляваше с излагациите. Чак ти става неудобно понякога, че гледаш . Много е жалка в повечето моменти. И глупава.
Другото бива, става за гледане. Сарп Аккая много ми харесва тук, повече от досега гледаните му роли.

# 542
Здравейте Hug

Мелиса Аслъ Памук влиза във втори сезон на "Азиз".
Имаше вопли и късане на ризи из руските групи, там и  без това патоса е в тонове- щяла да е съперница, защо се съгласила на второстепенна роля  и т.н.
Да си кажа мнението- според мен няма да е третата дама на сърцето на Азиз, няма да е съперница на никого. Ще е в ролята на любимата на неговия най-добър приятел.
По-подробно-  
Скрит текст:
Ако сериалът се върне към оригинала, чиято идея и не скриваха, че са ползвали- "Полдарк", то Мелиса Памук ще пресъздаде турската версия на Керълайн Пенвенън. Разглезена, но с чиста душа и безкрайно добро сърце  лондонска аристократка, която се влюбва в доктор Дуайт Енис, става му жена и т.н.
Докторът е най-добрият приятел на Полдарк. Та тази двойка е втората двойка в "Полдарк", не по-малко обичана от първата.
Пиша така подробно, ама не може по-кратко. Smile Който е гледал "Полдарк", веднага ще загрее. Blush На мен ме и е един от любимите сериали. Това и по-рано съм го споменавала тук, преди старта на "Азиз" миналата есен. Blush
Сега само ще илюстрирам мнението си с едно клипче за Дуайт и Керълайн. Е, турската версия може много да ги промени, но ако се впуснат да ги пресъздават, дано запазят нещичко от тяхното очарование. Kissing Face

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 15:35 от oncee

# 543
Мелиска ще се справи каквато и роля да играе.
За съперница ще е Огин.

Светълчо , това за нашенката и Киво са измислици. Спрягат я за Ако кралят загуби.
Не е потвърдено още че в ролята ще е Къванч.

Последна редакция: пт, 12 авг 2022, 15:37 от femmi2

# 544
Да отговаря на Светълчо за Къванч.
След сериала Якамоз, Къванч засне още три филма за Netflix.
Трейлърът, който сте гледали е на филма "Денят на влюбените". Това, което зная за историята е за отношенията между баща и син, които не са се виждали 25 години. Филмът ще се излъчи на 2 септември по Netflix.
Вторият филм се казва "Удавеният Ной" с режисьор Онур Сайлак. Пълна тайна е за какво се разказва. Партньорка на Къванч ще бъде Фунда / забравих фамилията/.
В момента се снима третия филм "Последно повикване за Истанбул" с Къванч и Берен. Сценарист е Нурен Еврен Шит, сценариската на " Маслиново дърво " . Ще бъде любовна история. Снимките в Турция приключиха и се очаква тези дни да заминат за Ню Йорк, където ще продължат.
В новия сезон се очаква Къванч да участва в "Ако краля загуби".
Там се спрягаше името на зеленооката българка, както и още един куп актриси, но още нищо потвърдено няма.

Хубав ден.

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 09:19 от pe04

# 545
Много благодаря за този отговор, Пео4!

Да гледам отново Къванч и Берен ще бъде сбъдната мечта за мен. Много пъти съм си мислила за такава вероятност, особено след като взеха да повтарят двойките, но после Берен изчезна от хоризонта и престанах да се надявам. И сега тази новина ми идва като подарък.

Предполагам, че и много други хора ще се радват да ги видят отново заедно.

# 546
Светълче, 😍 чудесно е,  когато мечтите се сбъдват и освобождават място за следващите! ❤️ 💕
🥰 🥰 🥰

Най-сетне снощи измислих какво да гледам и до към 2ч. изгледах 3 епизода 😂 -  Въпрос на чест,  римейк на италианския с Г. Гарко.
Играят моите любимци (щеше да е изненада, ако нямаше поне един 😉 😜) Шюкрю Йозалдъз,  Керемчо Бурсински,  Бурджу Бириджик,  Шукран Овалъ и други,  на които не помня имената,  но съм гледала и харесвам.
Изненада ме,  че въпреки визуалната прилика на Шуки с Гарко,  не той е в неговия образ,  а Керем,  но и така става и свикнах. 😂
26 серии са,  но времето ще покаже дали ще издържа докрая. 😂

Последна редакция: сб, 13 авг 2022, 23:21 от pepel_ot_rozi

# 547
Йозге Йозпиринджи се завръща с нов проект с продуцент Ай Япъм.

Пепелче:heart_eyes: имаш ли възможност да  донесеш сватбени снимки на Серкан и Йозгенцето от Верона -Италия.
Толкова са истински без фалш.  Затова си ги харесвам. Все така да са.
Пресата преброи колко са изхарчили  след като си го позволяват не е проблем. Италия е специална за тях.

Последна редакция: нд, 14 авг 2022, 14:46 от femmi2

# 548
# 549
Мерси , Пепелче , продължавам с танците .
Напълниха ми душата . Heart Eyes

Kiss
Много са елегантни  и хубава атмосфера
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456250896%2Fe10bec101 … l_wall_-132999259
https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456250897%2F2e1f45e1e … l_wall_-132999259

Пелин Карахън е била гост на сватбата .

# 550
Йозге Йозпиринджи се завръща с нов проект с продуцент Ай Япъм.

Пепелче:heart_eyes: имаш ли възможност да  донесеш сватбени снимки на Серкан и Йозгенцето от Верона -Италия.
Толкова са истински без фалш.  Затова си ги харесвам. Все така да са.
Пресата преброи колко са изхарчили  след като си го позволяват не е проблем. Италия е специална за тях.

femmi2 , даже не са похарчили, кой знае колко, тия 400 000 лири са около 20 000 евро. Нищо впечатляващо като сума, но пък бяха много сладки и елегантни

# 551
Разбра се каква е причината за смъртта на актьора Сюрея Гюрсел Еврен.
Официалната причина е инфаркт.

Още новини:
Аслъ Орджан се присъедини към актьорския състав на сериала “Далечното бъдеще”.
Джесика Мей ще участва във втори сезон на Самотен вълк.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 07:46 от mimchyyy9

# 552
Пепелче, хубав сериал е Въпрос на чест, сигурна съм, че ще го изгледаш до края.

Много сладки младоженците! Серкан има много нежна усмивка, но повече го харесвам без мустаците.
Но как само му стои фракът! Илюстрация на израза "като излят". Йозге си е хубава винаги, много я харесвам. Като актриса не е кой знае какво, но  хубостта ѝ не може да се отрече.

Последна редакция: вт, 16 авг 2022, 17:33 от Светълчо

# 553
Айча Инджи се присъедини към “Три сестри”.

# 554
Цитат
Дигиталната платформа Disney Plus ще започне да предава телевизионни сериали и телевизионни програми на Fox веднага щом се излъчат по обществения канал. Summer rom-com „More Beautiful Than You“ беше първият проект, пуснат на платформата днес и ще бъде показан ексклузивно за два дни само в Disney Plus. Ако ходът се окаже успешен, друго телевизионно съдържание на FOX също се очаква първо да бъде излъчено по Disney Plus.

Още от Верона .
Джаки , викаш малко са се охарчили , може и повече .
Наистина костюма на Серкан му стои като излят и Йозге е красива . Heart Eyes

Като два лебеда !

Журналистката Оя Доан е била гост на тържеството

Общи условия

Активация на акаунт