Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 102 841
  • 759
  •   1
Отговори
# 555
Сена Баяр- Гюнсели от Легендата влиза в каста на "Моите братя и сестри", 3 сезон.

Колко ме е яд, че кападисват Легендата- не мога да ви опиша, хич няма да почвам. Rage
Поне ще гледам Гюнсели при Братчетата. Kissing Face
Пепелче, ти нали довърши 2 сезон?
Рускините пишат, че ще се появи бащата на Омер- най после! Ще бъде с бонус, естествено- жена злобарка. Satisfied
Нея ще пресъздаде една актриса, която помня още от Великолепния век, много е добра според мен- Нихан Бююкаач.

За бащата- в една група срещнах неизвестно за мен име, в друга- този актьор, който обичайно играе неприятни герои- Каан Чакър. Ще видим,  може пък да ни изненадат. Blush

Р.S. Изобщо не съм сигурна, че пиша правилно имената на актьорите.

# 556
Онче,  😍 харесвам  ги тези двамата (нея даже  скоро пак  я гледах в един стар сериал),  но мразя като вадят трупове от гардероба.
Иначе видях,  че са започнали репетиции на маса  за новия сезон и много се забавляват.

# 557
Онче,  😍 харесвам  ги тези двамата (нея даже  скоро пак  я гледах в един стар сериал),  но мразя като вадят трупове от гардероба.
Иначе видях,  че са започнали репетиции на маса  за новия сезон и много се забавляват.

Ами толкова много ,дори прекалено много наличност в тази област -изкуство ,че всичко търси заетост за заплати ,макар и да избират доста ,ноооо........
Летните,които все  още продължават  вече ги оляха с едно и също , други занулиха .....

# 558
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз затова не ги съдя актьорите, че много-много не подбират роли - защото и те трябва да си изкарват прехраната. Казвала съм тук, че ме е яд на Бурак Й. и Баръш Ардуч, че се забиха в тия многосезонни исторически сериали и не можем да ги гледаме в "нормален" сериал, ама ми е ясно, че за тях е добре - "обещани" доходи за години.

Енгин Алтан, когото много харесвам, даже се загуби след неговия исторически (5 или 6 сезона, че дали не и 7) и добре, че припечели тогава, че сега за него май е суша - никъде не виждам да го споменават. А е много добър в занаята, един от първите турски актьори, които ме зарибиха за турскитеи сериали.

Онче, хич не се притеснявай за правилното изписване на турските имена, не сме длъжни да можем да четем на турски, плюс това вече толкова сме навътре в материала, че от половин име ще се сетим за кого говориш.Hug
(е много грозни и неемоционални тези емотикони, така и не свикнах с тях!)

# 559
Аз друго имах предвид с "труповете" 😂, по- скоро появата (заради удължаване на сериала) на разни уж изчезнали или умрели герои,  но и това,  за което пишете е вярно.

Ето и любимката на Светълчо, Севда набързо изигра два сериала и вече имала предложение за нов. 😂
И кой ли още не,  но ми се струва,  че това лято изведнъж нахлуха много непознати досега младежи с тези ученически сериали и започва разместване на пластовете.

# 560
Привет,
много се радвам на информацията за Къванч и Берен, любима двойка са ми.

"Въпрос на чест" е втория сериал с Керем, който изгледах и много ми хареса. Млади и добри актьори. Героят на Керем непрекъснато се чудех дали искам да го убия или пък много го харесвам.

Летните сериалчета много слаби, следя "По красива от теб" и "Под прикритие", като няма нищо друго.

А да не забравя "Маслиново дърво" с Туба и Мурат Боз много ми хареса, изгледах го на руски, но вече има превод и на бг, който го чака.

Благодаря ви момичета, че поддържате темата! Flowers Hibiscus

# 561
Пепелче , моя капитан още ли е в Гръцко ?
Искам снимка по баклава и как се гмурка Heart Eyes

Може ли някой ако намери с превод Чуй ме да сподели линк.
Главните са сладури.
Говорихме си с дружка. Тя го гледа на турски.

# 562
Феми, заповядай! Blush

Чуй ме еп. 1
 https://ok.ru/video/4055284845175
https://videa.hu/videok/film-animacio/1-N3zOuF8AkivUgTGu
И в групата "Магията на Босфора - сериали с превод"
https://vk.com/bosforaa

# 563
Мерси Джаки Hug
Излиза ми  нещо с надписи и ми пречи да гледам. Ще мисля как да го оправя.

# 564
Мерси Джаки Hug
Излиза ми  нещо с надписи и ми пречи да гледам. Ще мисля как да го оправя.

И на трите ли линка?
Всъщност, третия те води, само до страницата им във ВК. Само първи и втори работят.
Най-вероятно ти иска, да приемеш условията им или бисквитки...приеми ги с прозорчето в дясно

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 14:01 от jackie.

# 565
Само първите два  проверих. Вероятно е това, което казваш
После ще го оправя.

# 566
Днес е починал турския актьор Дживан Джанова…….

# 567
Днес е починал турския актьор Дживан Джанова…….

Поклон! Гледала съм го в "Каква е вината на Фатмагюл".

# 568
Участвал е и в Справедливостта на Кара, Твоят мой живот и Три куруша.
Поклон!

# 569
Изгледах го Последно лято,хубав беше. На моменти много забавен,на моменти ревах...
Няма да почвам друг,че с тези епизоди по 2,30 ч седя до 3-4 нощес да гледам.
Сега следя само По-красива от теб и Маслиново дърво,но нещо третия епизод не успях да го отворя.

Общи условия

Активация на акаунт