Гледайте сега логика и чудо.
За финализирането на Легендата става въпрос. Според журналистката Оя Доган решението за закриването на сериала "Легенда" е взето от продуцента Мехмет Боздаг и ръководството на канала ATV след преглед на сценария за втори сезон. След като го прочели, стигнали до извода, че сценарият е много силен и може да се направи страхотен нов сериал, а аудиторията на Легендата вече се е отдръпнала и според тях нищо няма да може да я заинтересува отново. В резултат на това било решено да се прекрати излъчването на сериала "Легенда" и да се започне работа по нов исторически сериал, продуциран от компанията на Мехмет Боздаг.

Значи щото много хубав сценарият на втори сезон, да го спрем! Не знам, може да имат своите основания, но отношението им към актьори, екип, различни работници, да не говорим за зрители е абсолютно безцеремонно!
Никога няма да го разбере това. Тази уникална атмосфера на непредсказуемост и безогледност в турската дизи индустрия не мога да приема и не мога да свикна с нея.Вече съм се оплаквала от начина на спиране на Соколовия хълм и 1 сезон на Селджуците. И вие имате такива примери, знам. Не че нещо ще променим, ама поне малко да се пооплача.
И за друго да се пооплача- спряха автоматичния превод на "Балканска приспивна" на български...
Имат си основание хората, нищо не мога да кажа, благодаря им за четирите серии.
Но ми е криво, това ми е любимият летен проект. Толкова приятен, с красиви и много лъчезарни млади актьори, с наистина смешни роднини, с хубава позната музика, с познати локации на снимките... Не бях гледала толкова подробно какво са направили в Скопие, даже е забавно. А следващата серия я снимат в Битоля и района. Напусналия семейството заради любовта си по-голям брат живее в Охрид /поне така чух/, та може и там да ни заведат...
Започна драмата, любовта е красива и вече трудна. Много си е добър сериалът- има от всичко, е, не е идеален, но е различен. Ама руските преводачки не ги интересуват балканските истории... Нормално, не им влизат в душата, като на нас.
Аз продължавам на инат, като гледам онлайн с превод на една дама от ВК в коментари. Добре, че тя гледа сериала и превежда поне в коментари, ако и тя се откаже... Не всичко се превежда, естествено, няма как да успее. Липсват ми диалозите, обясненията, сигурна съм, че са интересни. Но, както вече см казвала- берекет версин и на това.

Ако някой от преводачите в българските групи чете- моля ви, вижте 1 серия, може да ви заинтригува и да решите да го започнете!
Ако има български буквички, и други хора ще го гледат, сигурна съм, не само такива упорити магарета като мен.

Невероятен актьор! Открояващ се дори и във второстепенни роли. Може да ми се смеете, но от първата му роля в която го гледах го свързвам с Джеръми Айрънс, визуално, но и на ниво!

Браво и благодаря!

.

Променила и цвета на косата или ика ми се струва ?