Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 102 837
  • 759
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Здравейте!
Здравейте

Красива , елегегантна  Хафса .Heart Eyes Променила и цвета на косата или ика ми се струва ?

Прекрасна е Хавсанур  ....Първо я гледах в "Любовта разплаква", след това в "Последно лято"......може в обратен ред да са снимани тези сериали, но аз явно гледам сериалите, когато вече са приключили....
Наистина харесах това момиче много...

И сега ще си позволя един - със сигурност много тъп въпрос, но ще го задам, защото на мен ме стана много интересно....
Та, ако някоя от Вас може да ми отговори....
- Бирсен Алтантуш  - мъж ли е или жена???
😀😅😂
Значи, аз съм доста обрана откъм техника - само с телефон съм и не мога да джиткам из Нета, като Вас. Но, вчера ми попадна в полезрението на телефона някакъв линк към Инстаграма на въпросната личност  ..
Наистина, има сложена иконка на жена, но в целият текст, който ми излезе автоматично преведен си показва, че въпросното лице е мъж..  и аз изпадна в дълбок размисъл..🤔🤔
 - да си имам дертовете виртуални...😀😅😂
Не, че нямам и реални, ама ....и да сме в играта....👍👌🤣
Та, ако някой може и да ме просветли...та, да не се излагам повече....поне, по този въпрос....

# 586
На въпроса на Стела да не го мисли повече Joy Бирсен Алт. е жена от плът и кръв. Не е първа красавица, но е на ти за турския шоубизнес.

# 587
На въпроса на Стела да не го мисли повече Joy Бирсен Алт. е жена от плът и кръв. Не е първа красавица, но е на ти за турския шоубизнес.

Благодаря, femmi2....наистина, чела съм доста от нея и наистина си мислех, че е жена, но от вчерашния прочит на една статия  - изпаднах в размисъл...

# 588
  • София
Привет!
Лучия хиляди благодарности, че ми представи "Цигулката на баща ми" . Прекрасен е!!! Да , малко бях и тъжна, но от доста време не се бях възхищавала от съдържание на филм, от великолепно актьорско изпълнение и щастлив край. Аз много пъти съм повтаряла във форумите , че имам слабост към играта на децата-артисти и сега ще кажа, че за мен  Гюлизар Ниса Укай е още една талантлива малка-голяма актриса. Великолепна е! Браво и пожелания за още много сполучливи и завладяващи роли.
Момичета, сигурна съм, че всички ще  харесате  "Цигулката на баща ми" .

# 589
Ето я Бирсен - да я чуете и видите - преди около две седмици Smile. В моя летен сериал "Seversin" я споменаха Joy и сега явно я питат нещо в тази връзка, но няма кой да преведе.

Понеже в турския език няма родове, само по имената автоматичният преводач не може да се ориентира за мъж или жена се говори в текста. Така понякога превежда и някои имена - Дениз е "морето".

Нинка, Hands Plus1 Flowers Hibiscus

# 590
Намирисва на финали май....

И малко мъже...

Не зная как го правят турците,  но винаги ме карат да симпатизирам на мафиотите в сериала. 😂
Пойраз,  Чукур и сега във Въпрос на чест започнах  да се пристрастявам към Иит (Керем Бурсин 😍).

# 591
Официално Азиз с Мурат Йелдаръм приключва и няма да го има в новият есенен сезон. Явно наистина е имало криза.

# 592
Официално Азиз с Мурат Йелдаръм приключва и няма да го има в новият есенен сезон. Явно наистина е имало криза.
Знаех си аз Интуицията  отново не ме подведе Hands Plus1 Поредната демонстрация на "висок морал" и професионална етика.

# 593
Много ме е яд , направо ми иде да захвърля турските сериали. Rage
От трите проекта, които следях в основния сезон, двата ги  закриват. Disappointed Rage

Не мисля, че  отговорността за тези изключително неприятни за публиката решения е на актьорите.

# 594
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Цитат от Пепелче:

"Не зная как го правят турците,  но винаги ме карат да симпатизирам на мафиотите в сериала. 😂
Пойраз,  Чукур и сега във Въпрос на чест започнах  да се пристрастявам към Иит (Керем Бурсин 😍)."

Не е от турците, Пепелче, от тебе си е:smile: Влекат те лошите момчета тебе.
Мен не ме карат да им симпатизирам.Simple Smile

И аз благодаря за филма Цигулката на баща ми. Малко предвидим и наивен, обаче му се изкефих много - точно такова нещо ми се гледаше: чисто от гадни персонажи, интриги и отмъщения.
Тъкмо ревях оня ден за Енгин Алтан и те ти го днес.Simple Smile Мноого съм доволна. И като се прибави и великолепната музика - пиршество за душата!
Благодаря на Еванджелин за превода и на Лучи за това, че ни го поднесе на тепсия.Heart

# 595
  • София
Намирисва на финали май....

Скрит текст:

И малко мъже...

Не зная как го правят турците,  но винаги ме карат да симпатизирам на мафиотите в сериала. 😂
Пойраз,  Чукур и сега във Въпрос на чест започнах  да се пристрастявам към Иит (Керем Бурсин 😍).
Неприятно, ако е така. Тъкмо го загледах. Много приятна история.

# 596
  • София
Здравейте, момичета!
Светълче, радвам се , че и на теб ти е харесал филма "Цигулката на баща ми". Сигурна съм, че на много момичета ще хареса. Снощи доста дълго се рових и четох за Енгин Алтан  и мисля да започна да гледам сериалите в които участва.
Разбрах, че преди да се ожени близо четири години гадже му е била моя голяма любимка Йозге Йозпиринчи.
Прочетох, че е един от скъпоплатените турски артисти.
Ето какво пише за тях"
"Вижте кои са най-скъпоплатените актьори от турските сериали
  Бурак Йозчивит, Бурчин Терзиоглу, Ебру Шахин, Енгин Алтан Дузятане, Мурат Йълдъръм, Танер Йолмес,  Чаатай Улусой
Турските актьори са харизматични и талантливи. Като хамелеони те се превъплъщават във всякакви роли и оставят зрителите без дъх".
Фемми, ето специално твоя /и на всички ни/ чаровник. 
Хубава вечер, момичета и давайте предложения за хубави и стойностни сериали и филми.

# 597
Здравейте, момичета!
Светълче, радвам се , че и на теб ти е харесал филма "Цигулката на баща ми". Сигурна съм, че на много момичета ще хареса. Снощи доста дълго се рових и четох за Енгин Алтан  и мисля да започна да гледам сериалите в които участва.
Разбрах, че преди да се ожени близо четири години гадже му е била моя голяма любимка Йозге Йозпиринчи.
Ето какво пише за тях"
  Бурак Йозчивит, Бурчин Терзиоглу, Ебру Шахин, Енгин Алтан Дузятане, Мурат Йълдъръм, Танер Йолмес,  Чаатай Улусой
....

Здравейте!
Прекрасни турски сериали има с още по-прекрасни актьори и актриси...
Гледала съм - може, би по един сериал с горе-посочените актьори /без Чаатай - може, би е и пропуск, ..../ и мога да кажа, че наистина са много добри актьори и си заслужава, човек да ги гледа.
Що се отнася до Енгин Алтан - горещо препоръчвам сериалът "Ако бях облак " - там, ще се запознаете и с още един изумруд в турското кино и сериалопроизводство...
Наистина, сериалът тръгва много тежко....но, пък как един отрицателен герой в началото....стига до там, че зрителят да започне и да му съчувства...Уникален сериал.
Благодаря за подсказката за "Цигулката на баща ми"....Ще го загледам....и ще споделя мнение.

# 598
Здравейте, момичета!
Светълче, радвам се , че и на теб ти е харесал филма "Цигулката на баща ми". Сигурна съм, че на много момичета ще хареса. Снощи доста дълго се рових и четох за Енгин Алтан  и мисля да започна да гледам сериалите в които участва.
Ето какво пише за тях"
  Бурак Йозчивит, Бурчин Терзиоглу, Ебру Шахин, Енгин Алтан Дузятане, Мурат Йълдъръм, Танер Йолмес,  Чаатай Улусой
Турските актьори са харизматични и талантливи. Като хамелеони те се превъплъщават във всякакви роли и оставят зрителите без дъх".
Фемми, ето специално твоя /и на всички ни/ чаровник. 
Хубава вечер, момичета и давайте предложения за хубави и стойностни сериали и филми.

Енгин е участвал в Завръщане, Край, Възкресението на Ертуруул, Куршум и Барбаросите: мечът на Средиземноморието.

Иначе мога да ти препоръчам следните сериали:

“Ямата”
“Мафията не може да управлява света”
“Този живот е мой”
“Тозлуяка”
“Чуй ме”
“Домът, в който си роден, е твоята съдба”
“Не пускай ръката ми”
“Моите братя и сестри”
“Вавилон”
“Приказка за острова”
“Мерием”
“Песента на живота”
“Дъщерята на посланика”
“Езел”
“Дъщеря ми”
“1001 нощ”
“Мелодията на сърцето”
“Бодрумска приказка”
“Долината на вълците”
“Великолепният век”
“Малки престъпления”
“Любов под наем”
“Стая 309”
“Справедливостта на Кара”
“Войната на розите”
“Сезонът на черешите”
“Госпожа Фазилет и нейните дъщери”
“Забранената ябълка”
“Земя, небе, любов”
“Ранобудна птичка”
“Почукай на вратата ми”
“Мистър Грешен”
“Чучулигата”
“Право на престол:Абдюлхамид”
“Обещание”(военния)
“Гордата Аси”
“Доброта”
“Милост”
“Дила”
“Под липите”
“Брак с чужденец”
“Цената на славата”
“Цената на живота”
“Ти разкажи, Черно море”
“Детето- майчина тайна”
“Ангелският остров”
“Черна роза”
“Незабравима”
“В очакване на слънцето”
“Ах, Истанбул”
“Любовта на живота ми”
“Жена”
“Листопад”
“Доктор чудо”
“Ударите на сърцето”
“Градският доктор”
“Червената стая”
“Пепел от рози”
“Времето лети”
“Не ме оставяй”
“Отмъщението”
“Спомни си, любима”
“Гордиев възел”
“Всичко за брака”
“Присъда”
“Разузнаване”
“Децата на сестрите”
“Пламъкът на сърцето”
“Оскърбени цветя”
“Мечтатели”
“Двор”
“Гюлпери”
“Изкупление”
“Животът понякога е сладък”
“Приказка за розата”
“По-красива от теб”
“Новата невеста”
“Загуба”
“По пътят на живота”
“Черно бяла любов”
“Нашата обща тайна”
“Сладко отмъщение”
“Неверният”

# 599
  • София
Мимче, благодаря ти за изчерпателния списък от предложени сериали. Много от тях да не кажа повечето съм гледала. Малко са тези, които съм започвала, но не довършвала, защото не обичам жестокости и отмъщения, които са характерни за турските сериали. Залепих се от "1001 нощ", преминах през "Листопад", силно се влюбих в "Пепел от рози", "Завръщане-Съла", "Жена" ,"Дъщеря ми", "Майка", "Ти си моята родина" .Гледах с увлечение "Забранения плод", "Времето лети", "Великолепния век" , "Доктор чудо" , "Дила" , "Чучулигата" и още доста , които не са в твоя списък. Този сезон завърших с финала на "Неверния", а чакам новите сезони на "Присъдата" и "Затворник".
Набелязах си някой заглавия от твоя огромен списък, които не съм започвала и оставяла и не са ме впечатлили преди, но може сега да ми харесат. Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт