Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 102 816
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
Oт Бирсен

Продуцентската компания O3 Medya каза: "Решихме да сложим край на нашия сериал "Азиз". Бихме искали да благодарим на вас, нашите фенове, които никога не ни оставяха сами, и на всички, които допринесоха."

Това съобщи Мурат Йълдъръм, който е в САЩ. Известният актьор направи следното писмено изявление: "Благодаря на всички, които ни гледаха… За тези, които попитаха защо, Азиз завърши историята си и сценарият на продължението не проникна в никого, включително в канала /в смисъл, че и тв канал не го е харесал/. Че няма да дойда от Америка е поредната клевета." /ГТ/

Аслъ Енвер ще е в главната роля на сериала " Benim Adım Farah - Казвам се Фарах", римейк на "Чистачката". Ще участва и Фърат Танъш.

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 01:46 от LU4IQ

# 601
  • София
Привет!
Една хубава новина: "Обявена е датата  на излизане на "Малко слънце"!
Сериалът, режисиран от Емре Кавук, по сценарий Özgür Evren Heptürk, с участието на Серай Кая, Берк Октай и Есра Дерманчоглу, ще се срещне с публиката в понеделник, 5 септември от 20.00 по ATV!
 Аз харесвам Серай Кая и ще се радвам да я гледам отново, но дано е в положителна роля. В "Жена " /Шерин/  много ме ядосваше и я бях намразила, защото е великолепна актриса и играе чудесно както положителни / Затворник/ така и отрицателни роли.

# 602
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Мимчи, изредила си почти всички сериали!:smile:

Ако бях облак е много специален сериал, според мен. Несравним с никой друг. Първо заради страхотния сценарий на Мерал Окай, второ заради изумителните места,  по които е сниман и трето- заради страхотната игра на двамата Енгиновци - Акурек и Алтан и, разбира се, на Мелиса Сьозен и Аслъхан Гюрбюз.
Спомням си как след първата сцена си казах "няма начин да гледам такъв сериал" но добре, че продължих и така ме закова този сериал, че не мога да го забравя и досега, десетина години по-късно.

Войната на розите е един не много популярен сериал, но според мен и той е отличителен - интересно е да видиш в какво може да се превърне човек в процеса на преследване на мечтите си. И как добрият човек става лош, а лошият - добър.
О, и забележителната актьорска игра също не е за изпускане.

# 603
Мимчи, изредила си почти всички сериали!:smile:

Ако бях облак е много специален сериал, според мен. Несравним с никой друг. Първо заради страхотния сценарий на Мерал Окай, второ заради изумителните места,  по които е сниман и трето- заради страхотната игра на двамата Енгиновци - Акурек и Алтан и, разбира се, на Мелиса Сьозен и Аслъхан Гюрбюз.
Спомням си как след първата сцена си казах "няма начин да гледам такъв сериал" но добре, че продължих и така ме закова този сериал, че не мога да го забравя и досега, десетина години по-късно.

+ 10

# 604
Привет!
Една хубава новина: "Обявена е датата  на излизане на "Малко слънце"!
Сериалът, режисиран от Емре Кавук, по сценарий Özgür Evren Heptürk, с участието на Серай Кая, Берк Октай и Есра Дерманчоглу, ще се срещне с публиката в понеделник, 5 септември от 20.00 по ATV!
Нинка Hug, и аз мисля да го гледам този сериал. Серай Кая наистина се справи великолепно с отрицателната си роля в "Жена" Hands Clap , а Берк Октай ми е симпатичен.
Ще започна да гледам, пък ще видим после. Дано не е много тежък.

# 605
  • София
Привет!
Още допълнителна информация:
"Двама от най-популярните турски актьори в момента ще изпълняват главните роли в нов драматичен сериал, който трябва да излезе на екран тази есен със старта на новия телевизионен сезон в южната ни съседка. Берк, познат на българските зрители като Хакан в „Надежда за обич“ и Синан в „Опасни улици“, и Серай (Ширин в „Една жена“) ще си партнират в поредица със заглавие „Лъч светлина“. Двамата вече проведоха съвместни репетиции по четене на сценария и позираха за първите си снимки като екранна двойка.
С ключова роля в „Лъч светлина“ ще бъде и опитната актриса Есра Дерманджиолу, известна с изявите си в сериалите „Пепел от рози“ и „Великолепният век: Кьосем“"
Ончее, пишат драматичен сериал. Пак изпитание на нервите ми.  Заглавието сега е от "Малко слънце" на "Лъч светлина" - горе долу се припокрива. Аз също харесвам Берк и Есра.

Допълвам се с още една хубава новина за също любима актриса
"Една от най-популярните турски актриси Йозге Йозпиринчи подписа споразумение да изпълни главна роля в нов сериал, който ще бъде фокусиран върху семейните отношения във влиятелна мафиотска фамилия. Поредицата, носеща работното заглавие „Семейство“, е поредният амбициозен проект на създателите на вълнуващите криминални драми „Ямата“ и „Три куруша“. Сериалът ще е адаптация на американския хит „Семейство Сопрано“, който се излъчва от 1999 до 2007 г. и печели 21 награди „Еми“ и 5 „Златен глобус“.
За Йозпиринчи участието в новата криминална сага ще е завръщане пред камера след краткотрайното й отсъствието от снимачните площадки заради раждането на първото й дете. В края на ноември миналата година 36-годишната актриса стана майка на дъщеря, която със съпруга й Бурак Ямантюрк (Мехмет от „Горчива любов“) нарекоха Мерджан.
Сформирането на актьорския състав на „Семейство“ е в разгара си, а сред известните изпълнители, с които се преговаря, е и звездата на турското кино Ибрахим Челиккол."

Последна редакция: пт, 26 авг 2022, 15:58 от Nina NN

# 606
Супер, и Йозге ще гледам. Blush Идеята за римейк на Кланът Сопрано ми харесва.

# 607
  • София
Senden Daha Güzel сменят май режисьора. Започнат ли смените в екипа и деня на излъчване, не е добре, ама да видим.

Излезе клюка, че двама от актьорите са се загаджили на сета.

Препоръчаха ми Duy Beni. Още се чудя, дали да го започна. Вероятно ще погледна 1-2 епизода.

# 608
Има много жестокост от страна на някои от тийнейджърите и особено от бащата на Канат- Ръза.
Днес са арестували певицата Гюлшен. Причината за това е коментар от април тази година.
Потресена съм.

# 609
Гюлшен от снощи е в женския затвор в Бакъркьой.

https://www.instagram.com/p/ChsjurBozCUTfm51pAxU06dUECKlu4XlRY-XRM0/

Ердоганистите пак побесняха. Rage

# 610
Привет!
Още допълнителна информация:
"Двама от най-популярните турски актьори в момента ще изпълняват главните роли в нов драматичен сериал, който трябва да излезе на екран тази есен със старта на новия телевизионен сезон в южната ни съседка. Берк, познат на българските зрители като Хакан в „Надежда за обич“ и Синан в „Опасни улици“, и Серай (Ширин в „Една жена“) ще си партнират в поредица със заглавие „Лъч светлина“. Двамата вече проведоха съвместни репетиции по четене на сценария и позираха за първите си снимки като екранна двойка.
С ключова роля в „Лъч светлина“ ще бъде и опитната актриса Есра Дерманджиолу, известна с изявите си в сериалите „Пепел от рози“ и „Великолепният век: Кьосем“"
Ончее, пишат драматичен сериал. Пак изпитание на нервите ми.  Заглавието сега е от "Малко слънце" на "Лъч светлина" - горе долу се припокрива. Аз също харесвам Берк и Есра.

Допълвам се с още една хубава новина за също любима актриса
"Една от най-популярните турски актриси Йозге Йозпиринчи подписа споразумение
Йозге Йозпиринджи не съм я гледала, но Берк Октай - да, в един сериал, нооо името, което със сигурност ще ме закове пред сериала е Есра Дерминджиоглу....
Невероятно талантлива актриса е! Успех!

# 611
Берк Октай съм го гледала с бг превод в комедийния летен преди много време сериал Статус на връзката обвързан в ролята на Джан Текин. Ако не сте го гледали препоръчвам ви го !  Хубав е ! Няма да разказвам подробности за да му се насладите.
Имам интуицията, че и сегашния му сериал Лъч светлина ще го бива за гледане и се надявам на бг превод.

# 612
Берк Октай съм го гледала с бг превод в комедийния летен преди много време сериал Статус на връзката обвързан в ролята на Джан Текин. Ако не сте го гледали препоръчвам ви го !  Хубав е ! Няма да разказвам подробности за да му се насладите.

Гледала съм го...даже, бях забравила името на сериала...😀😅 Хубав е, струва си да се изгледа...👍👌

# 613
Постер на сериала с Вахиде Перчин "Aldatmak - Да предадеш/Предателство"  на продуцентите TIMS&B. Скоро по АТВ. Сценаристка е Айфер Тунч /"1001 нощ", "Имало едно време в Чукурова"/, режисьор Мурат Сарачоолу. Участват Мустафа Уурлу, Ерджан Кесал, Юсуф Чим, Хатидже Дениз и др.

# 614
Дидем Инселел се присъедини към каста на "Градският доктор".
Тя ще си партнира за втори път със Синан Албайрак.
В "Моят живот" тя изпълняваше ролята на Фулия Атахан- съпругата на Мехмет Емир- бащата на Бахар.

Общи условия

Активация на акаунт