С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 714
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
Според мен в едно семейство няма мои и твои проблеми. Проблемите са общи. Като цяло той е голям темерут и много обран от към емоции, а аз съм другата крайност. Много често се случва да ми каже, че рева за глупости, сякаш омаловажава проблемите ми и това още повече ме наранява. Най-пресния случай, баща ми катастрофира и докато разбера състоянието му се разстроих много, което е напълно нормално. После ми го натякваше сумати време, че с тея мои състояния не помагам на никой и не съм рационална. Ами, такава съм... За мен лично е много важно да мога да споделя и да усетя подкрепа. Много пъти съм му казвала, че имам нужда да ме изслуша и съм му обяснявала, че нищо не се изисква от него. Но или се ядосва, или обръща темата.
Моя е подобен тип. Скараме се аз-аз говоря ,викам,крещя ,накрая зверски рев, а той мълчи и като ревна започва даже да ме иронизира. Ама пък аз токова настоятелно рева( от злоба и яд), започвам да намесвам и теми от преди години(естествено вкарвам всички козове),  накрая започва да ми обеднява че съм най-невероярната жена. И така след поредица от такива (турски) сериали, сме го обсъждали и просто всеки си изразява емоциите по различен начин. Аз когато съм разстроена , се разстройвам допълнително сама (после чак се смея на себе си), а той камък, и не само в отношенията помежду ни, а като цяло е човек , който не умее и не обича да изразява така видно каквато и да било емоция.Дори когато плача за някакъв съвсем различен проблем не желае да ме гледа дълго така и ако не успее да ме успокои за кратко , изчезва.  Различни характери , важното е да се обичате!

# 601
Случва ли ви се с половинката да сънувате еднакви сънища? С ММ откакто сме заедно много често ни се случва да сънуваме едни и същи неща, а и двамата не бълнуване. Не мога да си го обясня, а ми е интересно.

# 602
Всеки семеен скандал е като рок концерт- започва се с най новото и завършва със старите хитове на високи децибели.

# 603
Яд ме е на бившият и на мене си..
Бях се зарекла, че повече няма да го чувам ако не се обади той..
Не издържах..и звъннах.
- Плануваш ли за 24-ти да дойдеш и да си до синът си за бала?
- Не бях планувал, но...

Що за лудост го е обзела, още не ми е понятна, абсолютна апатия Sad

# 604
  • България
Случва ли ви се с половинката да сънувате еднакви сънища? С ММ откакто сме заедно много често ни се случва да сънуваме едни и същи неща, а и двамата не бълнуване. Не мога да си го обясня, а ми е интересно.
Еднакви, не, но сме на една вълна.
Откакто живеем заедно сънувам кошмари, като него.

# 605
Рози, то хората са го казали - без очаквания  няма разочарования. Какъв ти е зорът за бившия аз не знам, но детето ти е във възраст, в която отношенията му с бащата не се нуждаят от твоята по(д)кана. А и пишеш, че сама поемаш разходите по него.
Кога ще го прежалиш тоз твоя бивш?!
Дали е апатия, не е сигурно, има поне още две-три тълкувания поведението му.

# 606
Съгласна съм с обяснението ти, Дренка, но когато става въпрос за детето ти, оправдания няма.

# 607
Има оправдание  и още как, особено  напирането ѝ да му звъни и да го калесва.
Simple Smile

# 608
  • София
Убедена съм, че ако Рози не го беше подканила, Дренка щеше да й сипе една юнашка кофа как пък не е звъннала един телефон на горканчо, толкова ли е гадна и отмъстителна, че иска да го лиши от присъствие на бала Simple Smile
Дренчи, Дренчи, искрено се надявам да си на щат във форума за раздвижване на мненията, а да не си такъв женоунищожител и в живота. Грозна роля е, та дано поне е роля.

# 609
Рози си има нерешени проблеми относно приключения брак. Не ще и не ще да се изкопае от миналото.
Хич не намесвай детето, щото то не е малко, че Тя да го лишава или да не го лишава.

# 610
  • София
Не съм намесила детето, казах, че ще я обвиниш, че е лишила бившия си от присъствие на бала на детето им, ако не му се беше обадила.

# 611
Зарежи брака на Рози. Детето завършва училище и има бал. Бащата да не си пипа ушите.

# 612
Не съм намесила детето, казах, че ще я обвиниш, че е лишила бившия си от присъствие на бала на детето им, ако не му се беше обадила.

Е, тва е твоят сценарий, виж как тя започва експозето си.

# 613
  • София
Постът ми не беше за Рози, а за теб и твоето отношение към всеки зачекнат проблем, ама карай, не се разбрахме. Да речем, че аз не съм успяла да се изразя добре.

# 614
Може да е бивш, но е баща на детето. И когато той неглижира живота му, едва ли не...какво толкова един бал е болезнено и за бившата му жена. Като баща, не само трябва да присъства, а и да поеме половината разходи.

Последна редакция: сб, 07 май 2022, 22:04 от happy doc

Общи условия

Активация на акаунт