С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 515
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
То след ентият път се свиква.Нали през останалото време получаваш уважение и подаръци ? Защо да е като тълпата😊

# 106
То след ентият път се свиква.Нали през останалото време получаваш уважение и подаръци ? Защо да е като тълпата😊
И аз това щях да кажа.. мен лично ме дразнят “мъжете-гъзове”, които са примерни само по празници, а през другото време няма уважение и зачитане на другия за нищо..

# 107
На мен пък ми е интересно, как цяла година е мил, внимателен и романтичен, проявява уважение, ама баш за празника се излага, ни цвете, ни нищо. Rolling Eyes

# 108
Моят се излага от един месец насам.... Жестоко ме нервира.

# 109
Аз, ако не си кажа за Коледа или за рд какво искам… ще получа тиган и чорапи. И то гаден, евтин тиган.. 🤣🙈
Сега бленувам за прахосмукачка.. скоро имам рожден ден и той също, на една дата сме.

# 110
ММ скоро има рожден ден, след няколко дни, смятам да му го върна за вчера 😃😈 Ще отида, ще му купя първото, което видя и готово... поне сега ми спести мисленето дни наред за подарък 😃

# 111
  • Варна
Моите дядовци, и двамата, не са били романтични хора да подаряват цветя на бабите ми ей така без повод или да правят жестове цяла година. Гледаха си работата хората. Може да им е липсвала увереност, а празника им е давал оправдание да се размекнат - че нали всеки подарява тогава, никой няма да ги помисли за женчовци. Но не са били лоши хора, нито лоши съпрузи. Просто са били отглеждани така, да подтискат емоции и чувства, да бъдат "мъжки мъже". Вярвам, че това все още върлува в нашите семейства.
Днес много лесно изпадаме в терзания по тази тема, защото вече ги обсъждаме не само с комшийката, ами с целия свят. Сравняваме нашия мъж с всички мъже. И като се извъди един "перфектен", веднага чакаме същото и вкъщи. Ами не е честно, момичета. Blue Heart

П.С. Моя мъж за първия ми рожден ден, в който празнувахме като двойка, ми подари захранване за компютър. Кой да предположи, че години по-късно ще му родя и дете.

# 112
  • Швейцария
ММ се извини, че за 8 март забравил да ми купи СЛАДОЛЕД. За Коледа, НГ и Св. Валентин все е сладолед. Нищо друго. За Рожден ден каквото аз си купя с неговата карта + познайте, сладолед oт него. Толкова ми стана смешно, че не се ядосах.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 06:30 от JennyBG

# 113
  • Пловдив
На мен пък ми е интересно, как цяла година е мил, внимателен и романтичен, проявява уважение, ама баш за празника се излага, ни цвете, ни нищо. Rolling Eyes
Моя забравя датата на собствения си рожден ден Simple Smile Той е над тези неща.

# 114
  • волно калдъръмче
Да си кажат и те, но май ги е срам да се размятат с китки по улиците като женчовци. Купете им по една кола, че да има къде да ги скрият Bowtie

# 115
Аз кола съм купила 😉и срам надали има защото китки и пръст за цветя се разнасят целогодишно, че съм цветарка от всякъде.
Янтра ще ме разбере как разсеяността и показността не са критерий за любов. Тя е в ежедневните жестове за всичко -  от кафето,  през грижата за дома и близките , до заспиването в топла прегръдка.

# 116
  • Пловдив
Да си кажат и те, но май ги е срам да се размятат с китки по улиците като женчовци. Купете им по една кола, че да има къде да ги скрият Bowtie
Той има кола, но аз карам по-новата и по-мощната Simple Smile

Не знам как да ви го обясня. В 99% от семействата, които познавам мъжът е с по-скъпото хоби. Жената може да си има, ама е някакво едно скромно, плетене, цветя, квилинг.... Мъжете са лов, мотори, риболов - скъпи. У нас АЗ съм със скъпото хоби, мъжът ми го усвои на зрели години. Преди това инвестира в моето хоби, помага ми и гледаше децата.
Когато си купихме нова кола, чисто нова, изкарах я аз от магазина. Основно аз я карах първите две години. Сега аз карам пак по-новата и по-мощната, друга кола. Това колко мъже ще го направят?
Изобщо аз съм по-гледания и глезен член на двойката. И дали имам или нямам китка за 8 март или 14 февруари - няма никакво значение.

Ама не разбирайте, че мъжът ми е идеален. И той ме дразни и ядосва. Особено не му понасям хобито - за разлика от него аз няма шанс да усвоя неговото.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 19:31 от Янтра

# 117
  • София
Май аз пък съм от малкото жени, които не държат на датите за празници. Не помня никакви годишнини. Ние си организираме "празнуване" и подаръци спонтанно. Много ме натоварва иначе това помнене и суетене на дати. И цветя не обичам да ми подаряват, такива откъснати, още повече, ако някой го прави защото така трябвало.

# 118
  • някъде в орбита...
Ние си организираме "празнуване" и подаръци спонтанно.
То едното не пречи на другото Wink

# 119
  • София
Ние си организираме "празнуване" и подаръци спонтанно.
То едното не пречи на другото Wink

На мен ми пречи, ангажира ме да организирам нещо, само защото е на конкретен ден. А подарък, като купя нещо, което знам, че ще му хареса, не чакам дата, за да му го подаря. Скоро така му дадох подаръка два дни преди рождения му ден, защото не се стърпях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт