С какво ви дразнят мъжете /тема №11/

• 44 522
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Прекалено големи очаквания имаш към времето, което някой ще отдели да чете темата назад и да проверява дали не е изпуснал нещо Satisfied Поне що се отнася до мен със сигурност. Давай следващата, да не останеш разочарована Relieved

# 151
Прекалено големи очаквания имаш към времето, което някой ще отдели да чете темата назад и да проверява дали не е изпуснал нещо Satisfied Поне що се отнася до мен със сигурност. Давай следващата, да не останеш разочарована Relieved

Поне конкретната страница да беше прочела, пак щеше да влезеш в час. Но както и предположих - целта е да се пише без връзка с контекста и казуса, да цъка там брояча Simple Smile
Аз пак си направих труда да ти отговоря нормално, друг щеше да те подкара със сарказъм и подигравки още след първия ти пост - и тях хем ги разбирам, че не им се занимава да дават шанс на неразбралите, хем си мисля, че все някога някой ще каже "пардон, по друг начин разбрах написаното\обърках темите" Simple Smile

# 152
  • София
Май някой друг иска да си върти брояча Wink Отговорила си нормално веднъж, на което и моят отговор беше нормален. Явно не ти е хрумнало, че може да не съм те разбрала, но след това всеки пост ти е пълен с подмятания и определения на мотивите ми. Ако беше подходила по друг начин, отговорът ми щеше да е различен. Но държиш да се заяждаш и да подбиваш, съответно получаваш същото в отговор. Нямам намерение да си губя повече от времето в дребнави сплетни. Сайонара Wink

# 153
Предлагам аз да отидем на рисуване и вино или грънчарство/рисуване върху глина. И на двете съм ходила и много ми харесва. Отхвърли се предложението без право на обжалване. Аргументацията започна от това да ми се напомни за невинния въпрос какъв точно е проблемът с носенето на шарени чорапи от мъж, как това го правели само мъже, които май и по мъже си падали, гейовете и джендърите, после ескалира до моралния упадък в обществото и кулминира в разрушаването на семейството като единица.

А аз исках просто да отидем на рисуване някоя вечер. Много ограничена балканска нагласа ми се вижда това - няма да отида, защото е гейско, а аз съм си мъжкар. Безподобна глупост. Както и да е, ако няма с кой друг ще отида сама.

# 154
Май някой друг иска да си върти брояча Wink Отговорила си нормално веднъж, на което и моят отговор беше нормален. Явно не ти е хрумнало, че може да не съм те разбрала, но след това всеки пост ти е пълен с подмятания и определения на мотивите ми. Ако беше подходила по друг начин, отговорът ми щеше да е различен. Но държиш да се заяждаш и да подбиваш, съответно получаваш същото в отговор. Нямам намерение да си губя повече от времето в дребнави сплетни. Сайонара Wink

Както казах - ако беше прочела поне страницата, на която ме апострофираш, щеше да знаеш за какво говорят останалите. Такова фръцкане "аз си пиша без да чета, ти защо не ми обясняваш до безкрай" изчерпва всеки добронамерен опит за комуникация, а такива опити стават все по-редки. Затова казах, че ги разбирам и потребителите, които направо подкарват неразбралите с язвителни остроумия и полуунижения без да им дават шанс да излязат от ситуацията с едно просто "пардон". Разбирам и защо обясняващите стават все по-малко, за сметка броя на саркастичните отговори.

# 155
Карма, вземай някоя приятелка под ръка.

# 156
Вчера бяхме на гости на друга двойка, които се оказа, че имат същите противоречия 😆 Мъжете са приятели и щели да пият бира, сигурно ние ще си отидем по женски. И все пак продължава да не ми го побира главата какъв е толкова проблемът. Аз го търпя да ми обяснява за сървъри и дата центрове и някакви други неща, от които не разбирам и не ме интересуват, не може ли да отиде за два часа да изпие една чаша вино и да помаца малко на платното?

Мъже. Няма какво да се каже повече. 😆

# 157
Цитат
Предлагам аз да отидем на рисуване и вино ...
Като мъж ще кажа, че това ми звучи като "да отидем на фигурно пързаляне".
По принцип на подобни хоби занимания препоръките са да се ходи с приятелка (приятел). Същото е и за фитнес например. Представете си група мъже разговарят - за футбол, за коли, за жени ако щете... и един казва "Аз снощи рисувах купа с плодове и шорах вино". Половината ще се смеят с гъза си, другата половина ще помислят, че докато е дръпнал един буркан вино е надраскал нещо на салфетката.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 16:40 от Abuto

# 158
  • някъде в орбита...
Цитат
Предлагам аз да отидем на рисуване и вино ...
По принцип на подобни хоби занимания препоръките да да се ходи с приятелка (приятел). Същото е и за фитнес например. Представете си група мъже разговарят - за футбол, за коли, за жени ако щете... и един казва "Аз снощи рисувах купа с плодове и шорах вино". Половината ще се смеят с гъза си, другата половина ще помислят, че докато е дръпнал един буркан вино е надраскал нещо на салфетката.
Не наблюдавам подобни реакции около мен... Thinking

# 159
  • София
Вчера бяхме на гости на друга двойка, които се оказа, че имат същите противоречия 😆 Мъжете са приятели и щели да пият бира, сигурно ние ще си отидем по женски. И все пак продължава да не ми го побира главата какъв е толкова проблемът. Аз го търпя да ми обяснява за сървъри и дата центрове и някакви други неща, от които не разбирам и не ме интересуват, не може ли да отиде за два часа да изпие една чаша вино и да помаца малко на платното?

Мъже. Няма какво да се каже повече. 😆

Ти инвестираш в него, и после си разочарована, защото той не ти отвръща със същото. Най-лесното е просто да спреш да си хабиш времето с неща, които не са ти интересни, както прави той. Иначе можеш и да му поставиш въпроса, ама насила накаран едва ли ще ти е приятна компания. Аз честно казано бих изполвала повода да се отърва от това да слушам досадни за мен неща Joy Пък ако му прилипсва моето внимание, ще трябва да отдели първо от неговото.

Между другото, много жени обичат такъв тип мероприятия, сигурна съм, че лесно ще си намериш женска компания, и вероятно ще си изкараш много по-приятно Wink

# 160
  • Варна
По принцип на подобни хоби занимания препоръките да да се ходи с приятелка (приятел). Същото е и за фитнес например. Представете си група мъже разговарят - за футбол, за коли, за жени ако щете... и един казва "Аз снощи рисувах купа с плодове и шорах вино". Половината ще се смеят с гъза си, другата половина ще помислят, че докато е дръпнал един буркан вино е надраскал нещо на салфетката.
Ей, големи предразсъдъци ..
Моя мъж пък си е абсолютен мъжкар и като го питах дали ще дойде с мен на рисуване и вино беше абсолютно За. Хич не се е замислял как ще го "представи" на приятелите си. Това се чудя как може въобще да е някакъв фактор.

Аз ще се оплача от него, че хем не ми дава да свърша някаква работа, за да "се пазя", хем той отлага супер много време, за да я свърши.

# 161
Ако мислиш, че не го прекъсвам за сървърите… по принцип не я гледам тая работа като танто за кукуригу, и той знае, че въобще не ми е интересно. Но го вълнуват тея неща. Смятам, че е нормално в такива отношения човек да има желание да сподели за какво си мисли и го вълнува, и смятам, че е редно и аз да го изслушам.

Аз моя бих го завлякла на сила, но той е такъв инат, че просто няма как да стане. Иначе много му знае устата, но вече многократно се е случвало да ми отрича някакви неща, които не е пробвал и не са му ясни, а като пробва и види, че му харесват, почва да ми обяснява с един тон, все едно винаги е бил на това мнение.

Ами дървен философ е малко, какво да го правя 😂

Да, май почти не познавам жена да е против рисуването 😁 аз исках с него, но явно няма да стане. Макар че аз бях готова да ходим на оперите, които той обожава, а аз ненавиждам 😂

Бели кахъри. Това да са ни проблемите Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 15:47 от Анонимен

# 162
  • Далечният изток
Бих дошла да рисувам с теб, ама съм далече...
И с мъжа ти на опера пък с още по-голямо удоволствие Smile

# 163
  • София
аз исках с него, но явно няма да стане. Макар че аз бях готова да ходим на оперите, които той обожава, а аз ненавиждам 😂

Аз бих заложила на приятелско семейство - така с друг мъж би се навил може би като подкрепа,
иначе бях на едно такова рисуване и имахме семейство което участваше. Малко ми е странно една и съща картина да рисуват и в къщи да си я сложат. Но разбрах, че има варианти /бяха за Свети Валентин/ и беше една картина разделена на две части и така се допълваха и би било готино дори и да си ги закачите.
нещо такова:

# 164
Не съм знаела, че има варианти за рисуване по двойки на една картина разделена. Определено ще проуча, с моя няма да го бъде, но познавам двойки, които ходят от време на време за кеф и бих им подарила изживяването ако намеря! Много благодаря за идеята!

Общи условия

Активация на акаунт