Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 41 007
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Азисия, няма значение аз какво искам или не искам, душицо. Чувството ми за хумор тази вечер е по-изкривено от друг път и предпочитам да си запазя коментарите за утре Joy

# 406
Впрочем кеф ми стана,че Кире подкрепи с лайк Хазал Кая която фенките на Ханде плюят за щяло не щяло от месеци в туитър на това му викам - карма.

Ти да видиш.. Керем кога го направил това?
После се чудим защо го махнала… явно на Ханде мото е “Щом не си с мен, значи си против мен!” 🤣
Дали това е ключът към бараката? 😀

# 407
  • София
Систър, не фенките на нашето Ханде, а на Доандемир - грешното Ханде. Wink

# 408
Впрочем кеф ми стана,че Кире подкрепи с лайк Хазал Кая която фенките на Ханде плюят за щяло не щяло от месеци в туитър на това му викам - карма.

Ти да видиш.. Керем кога го направил това?
После се чудим защо го махнала… явно на Ханде мото е “Щом не си с мен, значи си против мен!” 🤣
Дали това е ключът към бараката? 😀

Нали един журналист си изля омразата към нея та тя се обесняваше относно Пера Палас та Керем го беше лайкнал доста шашкащ факт. Иначе едва ли ще го е махнала затова със сигурност ,но като се сетя как Бахар Шахин маха и трие е така за кеф може и да е от нейната кръвна група.

# 409
Почувствах се като кон с капаци. Много Хандета, много нещо. Като нашия Иван са.
Явно съм се заблудила, защото нали Линдето говореше за Хазал и някакъв журналист, който искал Хазал да била подкрепила Хандето…

Диде, за Ерчел ли става въпрос или тази със сложното име, което Бро написа?

# 410
А дали не го е махнала заради милионите на Атасай? Ханде досега все с милионери е била.

За Хандето питам. Wink

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 23:01 от midnight__sun

# 411
  • София
Да, и аз се обърках. И вече не знам кое съм разбрала и кое не. Нека някой обясни цялата история. Grinning

За Хазал, фенките на Ханде и лайка на Керем става въпрос…

# 412
·٠•Snejka•٠, Sparkling Heart ако знаеш колко много твои мнения в този форум съм прочела с голямо удоволствие! Много ти благодаря за чудесния изказ и интересните мисли! Доверявам се на твоето и на Диди Sparkling Heart мнение за Керем, защото го познавате отлично! Много се радвам да ви видя с Диди Sparkling Heart тук отново!

Бомба хабер... или бомба клюка

Цитат
💣🔥Турецкая пресса сообщает новую сенсацию: Ханде Эрчел встречается с генеральным директором компании Atasay Jewelry Атасаем Камером и даже выкладывает видео якобы интимного разговора двух влюбленных. Именно это стало причиной ее столь резкого отношения к бывшему возлюбленному Керему Бюрсину. Отметим, что это не первый раз, когда пресса приписывает Ханде несуществующие отношения, поэтому относиться к информации подобного рода стоит с осторожностью.

Аз искам Керем с Хазал Кая - отдавнашна мечта ми е.

Тази клюка и аз я видях. Видеото е от представянето на бижутата на Атасай, а Ханде говори и може би, благодари за оказаното доверие тя да бъде рекламно лице на собственика. Рускините изнамериха информация, че човека си имал годеница и отхвърлиха версията, че с Ханде са заедно.

Много обичам Хазал Кая! С нея сме родени на един и същи ден. Тя е сладка, чаровна и много талантлива везничка! Безкрайно се радвам на всичките ѝ превъплащения! Дано Керем да има късмет със следващата партньорка!

Диде, Sparkling Heart Ханде ми се вижда много бясна на Керем и умирам от любопитство да разбера защо! Тя не беше такова момиче! Какво я докара до това състояние се пита в задачата? Някакви идеи?

# 413
He for She Türkiye ilk sözcüsü Kerem Bürsin Kadınlar Günü'nde Demet Evgar'ı konuk aldı. Bu sebeple düzenlenen #BürsinxEvgar etiketi 25 ülkede gündem olurken 52 bin tweete konu olup 9.1 milyon potansiyel etkileşim sağladı.

С гугъл - Керем Бюрсин, първият говорител на He for She Turkey, беше домакин на Демет Евгар като гост на Деня на жената. Поради тази причина хаштагът #BürsinxEvgar беше на дневен ред в 25 държави, докато беше обект на 52 хиляди туитове и осигури 9,1 милиона потенциални взаимодействия.

Мира, Heart Exl благодаря за милите думи.

# 414
Почувствах се като кон с капаци. Много Хандета, много нещо. Като нашия Иван са.
Явно съм се заблудила, защото нали Линдето говореше за Хазал и някакъв журналист, който искал Хазал да била подкрепила Хандето…

Диде, за Ерчел ли става въпрос или тази със сложното име, което Бро написа?

Точно за Ерчел фенките за съжаление
 най-вероятно ще идва това от Бурак Дениз нали и двете си партнираха с него. Виж затова не съм на ясно,но бая кавги и разпри имат не е само със Серенайките.
Аз с Хазалките станах близка покрай Озан и не ги виждам за конфликтни особено ,но не знам защо не могат да си поделят Бурак.

Мира това,че пускам платна никога не ме пуска от Кире нашето беше от раз един кадър една усмивка и така.
Невъзможно ми е да се отдалеча от Кире.

# 415
Значи обобщавам - Хазал не подкрепила Ерчел за нещо, в последствие феновете на Ерчел я нарочили… Ерчел премахва Керем от Инстаграм, а той дава лайк на Хазал и някаква публикация.

По стари математически изчисления - 1+1=2… ама едната 1ца кривне ли, се стига до unfollow в Инстаграма 🤣

Мире,  не всички Везни са за харесване, не се подхлъзвай по това, че зодията е хубава 😜

# 416
Значи обобщавам - Хазал не подкрепила Ерчел за нещо, в последствие феновете на Ерчел я нарочили… Ерчел премахва Керем от Инстаграм, а той дава лайк на Хазал и някаква публикация.

По стари математически изчисления - 1+1=2… ама едната 1ца кривне ли, се стига до unfollow в Инстаграма 🤣

Мире,  не всички Везни са за харесване, не се подхлъзвай по това, че зодията е хубава 😜

Ерчел трябва ли да подкрепя Кая за нещо?
Или Кая нея? Онзи с мекицата е приятел на Хазал общ мисля то и от това беше тръгнал хейта мисля. Това си е нейно решение нашия нали е феминист не си мълчи - разлика 10/10 мъж. А Доандемирката моля да не я споменаваме,че кръвното ми става на 200-та като я чуя.

# 417
Грешка, Налбантова. Първо е лайка за Хазал, после премахването от Инстаграм. Не че е важно и едното има общо с другото...
Иначе тия единици дето си ги наредила са рождената дата на Хазал - 01.10. Огледална. Wink
Също не е толкова важно, но как да не отбележа...

# 418
Част от актьорите, подписали с Дисни:

Поствам сега пък клюки за Керем:

"Так Бюрсин тогда вообще монстр, а не ангел как его здесь пытаются выставить. После расставания с Сарыкая с кем он только не встречался : Аслы Турнали, Мелиса Донгель, Демет, блогерша Дуйгу Озаслан и всё это очень хорошо мусолилось в прессе. А во время поездки в США прекрасно провёл время с Мелисой Шенолсун (фото прилагается). Какой "идеальный" мужчина по версии журов. Мечта."

Брей, какъв Казанова бил Керем, пък ние се чудим защо Ханде му е бясна! Боже, тези рускини и турските журналисти са направо безкрайна комедия! Много се забавлявам с тях.

Марги, Sparkling Heart ще ме накараш да се разровя за значението на огледалните дати!

Налбантова, дечко, Sparkling Heart и ти ли си в отбора на пострадалите от везните? Ще ти издам една тайна - най-лесният вариант да победиш една везна е като я изкараш от равновесие!

# 419
Именно де, Марги, но умишлено ги размених, все едно нямат общо, иронично. Аз това писах и в предния пост, че вероятно това е причината за премахването. Кога Налбантова е грешала? 2 от 200 🤣

Диде, реално въобще не ме засягат отношенията им и коя кого подкрепя.
Ама сега, когато прочетох статията и разбирам повече. Хазал подкрепила онзи човек, който обидил Ханде, че имала не знам какво лице… Втората се съди с него, ако е същия и помня, че доста дълго време се занимаваха с това.
Реално, ако Керем е лайкнал нещо, което е свързано с тази тема, една идея по-склонна съм да се съглася с реакцията на Ханде.

Мире, аз ще ти издам друга тайна - и аз съм везна 🤣 и не давай такива съвети, защото огън ми стават бузите в такива моменти 🤣

Общи условия

Активация на акаунт