Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 114)

• 40 578
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Честно казано, бях много се притеснила и за двамата, че ще си останат самотни души всеки с болката си от раздялата 😔. Така щом вече са се сватосали не са за мислене,  успокпих се 🙄
Отивам на един шопинг за захар и брашно, олио имам.
ПП: нямам търпение да се върна на работа и да не мисля за Ханде и Керем 🤐
Ямур ханъм е симпатична.

# 661
Ягмур си е красавица направо - и лице , и тяло . Не мога да отрека ,че в дизитата много хубави актьори има , (някои даже са и много талантливи ! ) , за разлика от бг сериалите - до талант ги докарваме , но до външност - никак Stuck Out Tongue Winking Eye
Но и фитнес инструкторката си я бива . Какво ли прави и мисли Керем -джъм по въпроса ? Той може и да не е наясно кои са новите му гаджета .Очакваме 3-то предложение Joy
За Ханде също - 2-ро предложение за гадже чакаме Satisfied

# 662
Kerem Bursinin Gunferle Amerikadan İlk Görüntüləri Geldi
Първите изображения на Керем Бурсин из Америки с Gunfer пристигнаха 
https://www.youtube.com/watch?v=jzxxIfnxgt0

Това е стар клип....

# 663
ако решите може да подминете този пост. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мики, сещам се с какво можеш да ми отклониш на мен лично вниманието - като споделиш за последното, което си чела. Правили сме го веднъж и доста хора последваха примера ти.  Интересна дискусия се заформи, но действително е за друг подфорум затова и повече не посмяхме. Stuck Out Tongue Winking Eye
 От мрачните мисли и новините ме откъсваха Ханде и Керем/ЕдСер, сега пък търся друго, с което да се откъсна от тях Joy
Вчера си довърших "Зелените очи на вятъра" от Здравка Евтимова, но нещо не схванах правилно посланието, що ли, не останах очарована.
Затова пък тази музика мога да я слушам поне в продължение на час, гледайки в една точка, изгубила представа за време и пространство.
Просто спирам да мисля Joy

# 664
  • София
Миси, те с въпросната спортна журналистка Елиф го спряхаха още преди да обяви връзката си с Ханде - когато се коментираше навремето заедно ли са Керем и Ханде, когато излезе клюката за Мурат 2 и че Керем е с Мелиса Дьонгел. Малко след това писаха, че Керем има връзка с русата Елиф, защото й лайквал снимките. А истината е, че те се запознават по време на снимките за H&M, нали по едно време Керем беше рекламно лице на марката. Въпросната Елиф е била част от екипа, доколкото разбирам е журналист в момента, спортни новини отразява. С Керем си се следват в Инстаграм, но не ми е направило впечатление да са близки или нещо такова. Кой да знае обаче. Wink

И аз харесвам Ямур по принцип. В “Нарекох те Ферия” не ми беше симпатична заради ролята й, а и русото не е нейният цвят (лично мнение). Но в “Сърдечна рана” е супер като визия. Играта й не е лоша, но и тя има какво още да учи. Хубавка е - и в лице, и в тяло. Нооо ми липсва нещо, за да си кажа: “Уаау, каква жена само!” Някак си обикновена ми е, стандартна, няма нещо отличително, запомнящо се, липсва й ефектът “уау”.

Керем, ако четеш - моля те, искам следващата жена до теб да е “уаааау”!!! Grinning

# 665
ако решите може да подминете този пост. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мики, сещам се с какво можеш да ми отклониш на мен лично вниманието - като споделиш за последното, което си чела. Правили сме го веднъж и доста хора последваха примера ти.  Интересна дискусия се заформи, но действително е за друг подфорум затова и повече не посмяхме. Stuck Out Tongue Winking Eye
 От мрачните мисли и новините ме откъсваха Ханде и Керем/ЕдСер, сега пък търся друго, с което да се откъсна от тях Joy
Вчера си довърших "Зелените очи на вятъра" от Здравка Евтимова, но нещо не схванах правилно посланието, що ли, не останах очарована.
Затова пък тази музика мога да я слушам поне в продължение на час, гледайки в една точка, изгубила представа за време и пространство.
Просто спирам да мисля Joy

Пусни си Йоан Кукузел , може и да те успокои Stuck Out Tongue Winking Eye . Една от колежките ми от съседния офис по едно време го беше пуснала ( аз имах малко работа там и ми се наложи да го изтърпя - е , не я хванах за косата Joy) .Значи , може и  да ме съдите , но никак не харесвам  народна музика ( без няколко известни култови песни ) , Йоан Кукузел , също ,  не мога да го  оценя, сори . За протокола - мразя чалга и ориенталски ритми , но  харесвам турски сериали . Не обичам и не гледам  и ромкоми , но Вратата ме заплени и ме доведе тук в темата на Керем Revolving Hearts .Преоткрих  Керем и се запознах с Ханде Flowers Hibiscus . Намерих тук и много приятелки Hug

# 666
Фили, внимавай какво си пожелаваш .... Stuck Out Tongue Winking Eye
За Ханде също - 2-ро предложение за гадже чакаме Satisfied
Ето го: Sunglasses
https://www.takvim.com.tr/saklambac/2022/03/13/cagla-sikelin-pes … de-ercele-cevirdi

Gift Heart

# 667
  • София
О, не! Защо на Ханде й лепват само чичаци. Cry

Вчера при рускините четох, че “старата любов ръжда не хваща” - Керем го сдобряваха с Ямур след 7 годишна раздяла, а Ханде - с Екин Мерт. Не че имат доказателства за него, просто той им е харесал, а и Мурат сега е със Ситаре, отказаха се от него. Grinning Екин Мерт го харесвам, той е турският Микеле Мороне за мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 668
Боже , Миси , аз съм екстрасенс , довечера ще погледна в кристалното кълбо Stuck Out Tongue Winking Eye
Този не е ли старичък за нея ? Joy
Очакваме следващите предложения и за двамата и после ще направим  конкурс и за Хандето , и за Керем Laughing

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 11:23 от Phillipine

# 669
Марги, чета на чужд език в последната половин година, затова и нищо не споделям, няма ги преведени тези книги, така че е безсмислено да ви ги хваля. Joy
Това, което четох наскоро на бг и е свързано с темата е "Три ябълки паднаха от небето" на Нарине Абгарян. Ако си спомняте първите реплики в 1ви епизод на сериала, тези реплики са препратка към тази книга, затова ми стана интересно какво Айше е имала предвид с тези реплики и историята на сериала има ли нещо общо с тази книга като цяло. Ами не. Нищо общо няма. Joy И не ми хареса книгата изобщо. Тук Катето, ако я е чела може да се включи с някакъв психологически анализ на тема "Какво е искал да каже авторът?" и има ли някаква скрита връзка между тази книга и нашия сериал. Joy

# 670
  • София
Ако ще има конкурс за ново гадже на Керем, мога ли да участвам? (Ще подкупя журито - вас. Ще ви пращам разголени снимки на Керем, след като му стана гадже. Обещавам. Само изберете мен. Joy)

P. S. Съвсем изплисках легена… Grinning

# 671
Бърборанка, само да кажа, че чакахме твоята сватба лятото, така и не се похвали , сега турски ще учиш, почваш сериозно да ме съмняваш. 🤔😂

# 672
Тцъ, не съм я чела и мразя въпроса "Какво е искал да каже авторът" - ми каквото е искал, го е казал. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 673
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Страхотни сте, направо не спирам да се смея с вас, за всичките "нови изгори" на нашите, аз не мога да ги преброя, камо ли да ги запомня. Чакам Фили със списъка, но ако може със снимка, поне да ги гледаме външно как са.Joy
Бро, имаш глас от мен. Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав слънчев ден от мен.Hug

# 674
Тцъ, не съм я чела и мразя въпроса "Какво е искал да каже авторът" - ми каквото е искал, го е казал. Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Повярвай ми , за тази книга наистина психолог трябва да влезе в главата на писателя. Аз не я разбрах. Имах чувството, че съм отново 4ти клас и чета "Под игото" през лятната ваканция Joy. Всички казват, че е шедьовър , а аз не разбирам половината от думите, които чета. Joy

В туитър гледам днес доста снимки от фенове в Турция, в смисъл чужденци, които са на екскурзии в Турция в момента. На това казвам с един куршум два заека. Wink Продават сериала в чужбина - получават пари затова, отделно развиват туризма в Турция, популяризират музиката и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт