Ноемврийско слънце вече грее,МАРТенското бебе почва да щурее!

• 8 557
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
За нас майките разбира се е по-лесно да гледаме послушни, кротки и много спящи деца. Но аз, ако можех да избирам, пак бих предпочела диво, щуро, любопитно и експериментиращо дете. Да, ще ме изправя на нокти, ще съм постоянно нащрек и няма да имам спокойствието, на което съм свикнала, но така се опознава чудния шарен свят, така се трупа така ценният опит за живота, така се научават много неща и после се използват в различни ситуации.
[/quot

Вики е много палава, любопитна и не стои и секунда на едно място, но според мен детето трябва да е точно такова - будно, да разглежда света с интерес. Нека са ни живи и здрави и нека растат палави, нека правят бели, нека са щури!  Simple Smile

Всички болни бързо да оздравяват!
Zhana, момичета са големи сладурани! Да са ти живи и здрави! И аз исках близнаци, ама ще пробваме втория път  Simple Smile Майка ми е близначка, а нали казват през поколение, та ще видим Simple Smile

# 241
Здравейте, мами  Hug

Аз вчера си направих една хубава разходка със сестра ми из центъра и ми подейства доста освежаващо  Grinning На Маги също много й хареса, защото отдавна не бяхме сменяли и двете обстановката - или в квартала, или при баба и дядо. Та беше едно хилене на хората  Laughing На отиване към центъра трябваше да ходя с автобус, а Маги беше в кенгуру. Ако знаете какъв смях падна с всички пътници около нея  Laughing Особено си хареса една "какичка" на 15-16 год и беше голямо закачане с нея - дърпаше й якето всеки път щом успее да го докопа, пищеше и й викаше насреща. Абе, едвам я удържах да не тръгне на някъде, добре че беше кенгуруто. Беше главната атракция в автобуса. После я прехвърлих в количката и продължихме да се хилим на всичко живо насреща  Laughing
Мами, да ви кажа след вчерашната разходка съвсем сериозно се замислям да си взема лятната количка още сега. Толкова ми беше трудно дори по тротоарите да вървя с комбинирата, защото или има много хора или има коли, или колчетата незнайно защо са сложени по средата на тротоара  Tired Общо взето си трябва по-компактна, лека и маневрена количка от комбинираната. Та мисля, като взема първа заплата да си поръчам Пег Перегото и това е. Като се сетя, че ще се обикаля по Коледни базари и други подобни не ми се мисли да съм с тази количка ooooh!
А за буйки за прохождане май и аз ще се спра на Минимен. Всички мами с по-голями деца ми се оплакват от КиК. И в нета четох, че много скапали качеството за сметка на цената. Ще питам и педито другата седмица, но съм почти сигурна че ще е Минимен

# 242

за буйките-Танчето ми препоръча Минимен смятам да я послушам-само се чудя кога да ги обувам,защото в къщи на горния етаж е паркет и Боби се пързаля по термочорапи а сега му е голям мерак да го водя уж ходи,нормално ли е да му ги слагам в къщи newsm78то те всъщност ми трябват за в къщи защото навън е с цял космонавт
вие как си обувате бебовците в къщи newsm78

Аз купих буйките за прохождане на К&К . Обувам ги предимно в къщи , защото тя навън все - още е в количката .Нали идеята е да им прикрепят глезенчето при всички опити за пълзене и ходене.Поне нашето Педи твърдо ми забрани да ползвам декоративни обувки у дома.Досега я изкарвах и навън с тях и с два чифта чорапи (те имат и вата).Все още не съм купувала ботушки , и си мисля , че под космонавта пак ще сме с буйките

Борива , много се радвам , че Преско е добре Hug

# 243
Борива, забравих най-сърдечно да те поздравя за успеха ви с Преско  Hug Дано вече всичко да е наред.

Като стана дума за ядене, на Маги й дадох телешко тези дни й тя изяде цялата порция да един дъх /пу-пу/  Grinning Явно много й се услади.

Аз днес взех два екзотични /поне за мен/ зеленчука и ще пробвам събраните от нета рецепти. Взех авокадо и броколи и ще видим дали ще станат за ядене с тези препоръки. Дано ми се усладят, че това ми е основната част от диетата  Tired

# 244
Здравейте мами и бебоци,
я кажете, вашите мъници като се изправят прави в леглата могат ли да седнат обратно сами  newsm78, защото Михаил започна да ства и на най-високото ниво на краватчето сам, но като му омръзне да стърчи се пуска и пада или започва да пищи докато седи прав  Whistling притеснявам се да не си удари главата в решеките, а не може да е под наблюдение 24 часа в денонощието  newsm78

# 245
Благодаря, момичета, за пожеланията Simple Smile

Веси, какъв модел ПегПЕрего си харесала? Може и да си казала, ама аз нали напоследък не успявам да изчета всичко...
И тези буйки Минимен какви са? Къде ги има?

Днес ходих ис парка  от 12 до 15, но не срещанах никоя от вас Sad А пък имам тел само на Туити  и така - бутахме се сами... Cry

# 246
Кате, Маги от момента, в който започна да става сама, започна и да се връща на земята сама. Нашият начин е, като тупваме по дупе  Grinning Първите няколко пъти се наложи да поревем малко, но вече си знае и сега си намества дупето как точно да падне и тогава се пуска  Laughing Ако сте гледали рекламата на Памперс, която я въртят в момента, ние сме точно така. Поне по 100 пъти падаме на дупето  Laughing

# 247
Веси, какъв модел ПегПЕрего си харесала? Може и да си казала, ама аз нали напоследък не успявам да изчета всичко...
И тези буйки Минимен какви са? Къде ги има?

Харесала съм си Пег Перего … 88;иа На мен попринцип Пег Перегото ми е слабост и сигурно за второто ще събирам пари и ще си купя такава и комбинирана. Избрах я най-вече, защото е една от най-леките колички - 4.5кг и има дръжка за носене в сгънато положение. Освен това ми дадох във форума координатите на вносителите от Пловдив, които я продават не за 290, а за 270 и в момента имали 10% отстъпка, та съвсем
А за Минимен прочетох във форума. Пусни търсачка /ако успееш, че напоследък е доста претоварена/ и ще ти излезнат сумати теми за тези обувки. Като цени са горе-долу колкото КиК, но са доста по-добри  Peace

# 248
Ето за Минимен и КиК  Peace

# 249
Boriva, много се радвам за хубавата новина!

аз още не съм купила никакви обувки  Embarassed Навън я обувам с термо чорапи и едни пухкави терлички, но вече засудя и ще трябва да се поразходя да купя. Писи все още не може да се изправя, камо ли да прави крачки. Доколкото си спомням съветът на ортопедите беше децата да прохождат боси за предпочитане, та си мисля че вкъщи по чорапи е най-добре, не знам защо е нужно да им обуваме някакви обувки в домашна обстановка  newsm78 Някой може ли да каже със сигурност как е правилно?

# 250
Здравейте майчета-зайчета,
аз не съм писала отдавна и е време за отчет.
Нещо ме беше налегнала следродилна депресия. Тя май и още ме държи де. Нищо не ми се прави, то и няма време за нищо де.
Много ми е смотано и ако не е малкия да ме радва не знам какво ми остава. Сега да се оплаквам наред: Почнах работа този месец и сега едва смогвам с къщните задачи и служебните. Малкия го гледа баба ми и ако не е тя да ми помага не знам. Кога чисти, кога го храни, кога пере и глади просто не знам, ако не е тя с ходене на работа и всичко това няма как да се справя. На всичкото отгоре нали го кърмя още сутрин и вечер, та нощите ни са почти непрекъснато кърмене. Има сутрини, когато колегите само по торбичките под очите познават колко пъти се е будил малкия  Joy. Забелязвам, като че ли вече свиквам с този режим и скоро няма да мрънкам толкова по тази тема  Crazy.
По големия ми проблем си остават неизвестните алергии на малкия. Изкарахме около седмица само на мляко и нещата се нормализираха. Ама само с мляко живее ли се. Започна да яде малко по малко и пак се изприщи. Нямам нерви вече с това хранене. Нисък ми е хемоглобина,  месо трябва да се яде, а ние пак сме с пъпки по бузата. Вчера ми писна тотално и ми дадох смело смело пиле да яде заедно с грахче в едно пюре. Дали има реакция не знам, постоянното петно на бузата си е там. Имам чувството, че колкото повече неща чета и научавам за храните и алергиите, толкова по-объркано ми става. Прасенце, ти ходи ли при Мустаков, кажи някакви отзиви. Май ще трябва да сменям алерголожката - нищо не ми помага. Само ми казва,че точно така трябвало да го гледам и някви такива, а пък разлика няма.
Оф, оплаках се.
Веси, аз съм с Пег Перего Ария от лятото и съм супер доволна от нея. Към 6 кг. е тежка и ми върши страхотна работа.
За обувките - вчера купих едни на Капчица Пловдив, боти с пухче отвътре. Незнам виждали ли сте тяхни обувки, тук ги има по много магазини, явно се купуват. Чувала съм добри отзиви за тях.
Много хубава идея за бебешкото парти. Дали приемате и гости от Пловдив  Laughing да се включим с дребо?
Снимките на бебчовците с парка са супер, много са пораснали вече тези мартеничета.
 Hug на всички.

# 251
Веси, аз съм с Пег Перего Ария от лятото и съм супер доволна от нея. Към 6 кг. е тежка и ми върши страхотна работа.

Защо 6кг, в официалния сайт пише, че тежи 4.5 кг  newsm78 Както и да е със сигурност е по-лека от сегашната ми  Grinning А я кажи как се регулира облегалката? Разбрах, че имало някакво странно приспособление за тази цел  Rolling Eyes А ти от къде си я купи? Искам да я видя на живо и да я разгледам преди да я поръчам от Пловдив

Някой може ли да каже със сигурност как е правилно?

Ами май никой не може да ти каже със сигурност кое е правилно  Laughing Едните казват боси, другите задължително с обувки, за да подпират глезена и да не се получи бюстабан на стъпалото. И аз не знам вече  newsm78 За сега Маги е по търлъци в къщи, но мисля да питам педито какво ще ми каже на следващата консултация

# 252
Веси, 'ми тя нашата НеоНато е също 6кг и има дръйка пък и струва 200 лв... И Герчо има същата и май и тя е доволна. Ти загледала ли си я? Можеш да спестиш някой лев...

А за прохождането знам, че трябва оси - дори по възможност без чорапи, защото с чорапите също има възможност да им се изкривят стъпалата, защото се пързалят...

# 253
Веси, 'ми тя нашата НеоНато е също 6кг и има дръйка пък и струва 200 лв... И Герчо има същата и май и тя е доволна. Ти загледала ли си я? Можеш да спестиш някой лев...

Ще взема да я видя и нея. Аз я видях тази на Герчо, но тогава не я загледах толкова подробно. Аз се спрях на Пег Перего, защото в сайта пише, че тежи 4.5 кг. но сега си месля, че като обикалям за количка ще си нося с мен мерилка за килата  Crossing Arms
Иначе се заглеждах по една подобна на Джордани, но и тя се води към 6кг и за това се отказах.

# 254
Това ли беше количката на НеоНато?

Общи условия

Активация на акаунт