Любители на кучета - 127

• 34 843
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • о`майна лунна нощ е
Благодаря на всички ви за пожеланията. Рожденикът беше щедро почерпен с кашкаМвал, пастет и лакомства. В неделя го водих на грууминг в новооткрития салон на моя позната в Стара Загора и вече е с лятната прическа. Дори с нея обаче успя да се прояви на двора
На вашето внимание Негово превъзходство херцог Трън

# 571
  • Варна
Ох, да го изям с ориз тоя Херцог.
Туиг, млясни му една звучна целувка от мен, благодаря.

# 572
  • Бургас
О, сър Швепс! С много баклава да те почерпят по случай ЧРД!
Колкото повече кучето се оставя на други хора като малко, толкова по-добре свиква. С Елза не го направихме това и сгрешихме. На хотел й е трудно, в София при дъщерята - постоянно ги тормози, бута играчки, иска да й се обръща внимание, ревнува от котарака, в ранни зори скрибуца и иска да стават. Цялото това поведение се успокоява на четвъртия ден от престоя, ама... Трудно я искат на гости вече.
Ей я, прибираме я в Бургас. Охлажда носягата на климатика.

# 573
Искрено ме разсмя Швепса Joy Жив и здрав и все така очарователен!

# 574
  • СИ

... Хора здравейте , наяинаещи сме с кучето ни на 9 месеца и искаме да го оставим за 3 дни при роднини ( баба и дядо )  ,които то познава . ...

Вие искате да го оставите, но бабата и дядото дали искат?

# 575
  • София
Да е честит, ШвепсЪсълА! Здраве и весело да е!
SILI Да дам съветчИ - оставете на мъника някоя ваша дреха, да си я душка, за успокоение, освен дежурните играчки.

# 576
  • София
И аз повече за баба и дядо бих се притеснявала. 🤣 те може да са млади де.
Извинявай, но какво е кученцето? На тази възраст са доста палави, но ако хората са навити да го извеждат, нищо няма да се случи.
Аз съм оставяла куче с баща ми, с племенницата ми и с нает човек. Никога не е имало проблем.

# 577
  • Северозапада
Ние преди 2-3 седмици за първи път оставихме Илай за уикенда при свекърва ми. Относно храненето не съм имала притеснения как ще го храни, защото и с детето като беше малко винаги е хранила с каквото сме казали. Малко се притеснявах на разходките да не ги срещне агресивно куче. На мен това си ми е големия ужас и страх по принцип. Той е бил спокоен, хранил се е както обичайно, чувствал се е като у дома си и се е настанил на спалнята на свеки 😄 тя жената не беше спала, за да не го ритне. За следващ път и казах да го оставя в друга стая, че да не и пречи.

# 578
  • Sofia
Швепсче,жесток си! Да си здрав и щур още дълги години!

Ние сме по селийте,та не съм влизала скоро да ви чета.
Белята стана селско кучИ-мръсна,кална,мирише,но многооо доволна. Цял ден по двора се търкаля като прасе в прахоляците и тревите,изрови лалетата на бабата,пустите кокошки се научиха да летят,лежи на слънце и се препича като гущер.
Утре в София каква баня я чака....

Селянче

# 579
Два пъти съм оставяла Кио с друг човек. Първият път беше бебе на 4 месеца, тъкмо й започнаха разходките и я оставих за две нощи с леля ми. Пелените, храната, нейните си играчки и купички, за да се чувства като у дома. Сега се сещам, че е могло да й оставя и моя носена тениска, за да й мирише на мен и да е по-спокойна. Не мина добре - беше изкъртила ламината под входната й врата, за да дойде след мен. Вторият път си беше вкъщи, гледаше я дядо ми, беше на около 7 месеца, само за една вечер. Тръгнах по обяд и се прибрах на следващия ден сутринта. Никакви проблеми, освен едно напишкване пред вратата. Не знам дали защото ме е нямало или са закъснели с разходката, но преди това отдавна не пишкаше вкъщи. Общо взето сега с тази връзка, която имаме, не искам и не смея да я оставя с някой друг да нощува. Все пак е голямо куче, моето куче, не бих могла да знам как може да реагира в дадени ситуации, когато насреща й не съм аз, а някой друг. Да, може много да обича дядо ми, баба ми, леля ми, майка ми, но нейният човек съм аз. Наскоро имахме ситуация - аз съм на работа. Майка ми идва до нас (не живеем заедно), за да вземе нещо, което й трябва. По невнимание бута топката на Кио от рафта и Кио я грабва и започва да тича с нея из апартамента, да я изпуска и да тупа на съседите на главата буквално. Майка ми за да я спре хваща Кио през гърба с една ръка и с другата й бърка в устата. Няма “пусни”, няма “дай”, няма “спри”. Тотално необмислено, мислейки си, че нищо няма да направи, нали я познава от първия й ден в този дом. Да, ама Кио се обръща и й изръмжава точно пред лицето и й щракнала със зъби предупредително. Звъни ми, “Кучето ми ръмжи!”
Ами тя си е виновна. Не се карах на Кио. Не се прави така, поне да й беше казала пусни или да беше изчакала 2 минути, на Кио щеше да й омръзне топката и да я остави.

# 580
Айк го оставихме на дъщеря ми за седмица когато беше на осем месеца. Постоянно исках да ми праща снимки и клипчета, много ми беше притеснено. Освен това нейната чиха Лола не беше дрюжелюбна с него. Всичко мина чудесно. По него време той все още беше страшно любопитен и дружелюбен към всички хора и живорни. Към днешна дата забелязвам промяна. Вече не само подминава хората когато сме навън, но и започна да не позволява на всеки който поиска да му се радва. Някои кучета харесва, на някои се зъби. И ръмжи страшно 😂 А най новото е, че започна да вие. 😳 Първо ММ ми каза, че вдигнал муцуна с протяжно Ауууууу след като преди дни излязох за работа. А вчера го чух и аз. Нещо си “говореха” със съседския пом и както лаеше мина на Аууууу, аууууу - умрях от смях. Стойка, вдигната муцуна - вълк ви казвам. Досега освен нашето хъски в България не бях чувала куче така да вие. Ма знам ли Айки какви гени е скрил 😂

# 581
Прибрахме се от урок. Не беше толкова зле, колкото си мислех след паузата. Joy В групата за напреднали обаче му е много трудно. Хубавото е, че кучетата около нас не му пречат, сравнително спокоен е като се движи в група. Имаме да борим обаче цялостно са бъде по-търпелив, че е много холеричен. Вързах го за една пейка, за да остане в застой. На един от пътите тръгна с все пейката (голяма паркова пейка)…Някаква незахваната се оказа, изпоплаши другите кучета, които бяха вързани, абе цирк страшен направи.

# 582
  • Пловдив
нямам време много да пиша, но една снимка да се отчетем

# 583
  • под тепетата
Хубави млади мъже!

# 584
  • София
Хора, имали ли сте проблем с ревност от страна на партньор към кучето? Моят мъж се цупи, защото бебето е залепено за мен. Голяма драма е. Като сме на разходка го слуша, но в къщи е все едно само аз съществувам.

Общи условия

Активация на акаунт