Любители на кучета - 127

• 34 846
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Честит да е рожденикът! Още много по 4 да остане с тази осанка на благородник! Heart

Уайлд, аз не се оплаках там, че щях ферман да напиша с оплаквания и със сълзи на очи. И за двете страни беше наказание. Беше ни вторият индивидуален урок и от следващия петък започваме с груповите. Колкото беше мокро кучето, толкова бяхме мокри и ние.
В темата на деня при мен обаче - в момента, в който си свалихме подгизналите обувки и дрехи, времето навън се изчисти и грейна слънце.

# 556
  • Пловдив
Честит да е Швепса!  Дълги години да всява бъркотия в реда, да ръси трохи на пода, да краси дома си и нашата тема със своята неповторимост! Heart
Дори си мислих, че може да спечели приз за най-разпознаваемо куче в страната. Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

# 557
  • София
Ехааа, Оливър Швепси! Честит да си! Здрав, прав и ... 😄🤭🥰. Дълги години вярна служба на твоите стопани и да ни радвате със снимки, истории и други пикантерии 🥰🥰🥰.
Много наградки и любов ти пожелаваме!!!

# 558
  • София
Да е честит прекрасният рожденик.

# 559
  • sofia
Честит Рожден Ден на Лорд Оливър Швепс!
Все така блестящ, много здрав и да сте дълги години заедно!

# 560
  • София
Страхотна снимка, страхотно куче!
Честит рожден ден на Швепс, да е жив и здрав още много по четири години! smile3525

# 561
Честит да е този прекрасник, Швепса! Дълги години да се радвате на взаимна обич!

# 562
Честит да е Швепса 🤗 ТуиГ още многооо по 4 години да ви радва, да ви слуша и да е здравичък и щур 😘

# 563
Честит рожден ден, на патерица, на Швепса! Жив, здрав, игрив и  доколкото е допустимо послушен да е! Много да го слушат, глезят и радват с наградки домашните му любимци!

# 564
  • Варна
Честит празник, Швепсче ❤
Жив и здрав, много щастлив, любов и щури дни ти пожелавам от сърце 😘❤

Моля, тази снимка да бъде окачена на корицата в следващата тема ❤

# 565
  • София
Ооооо, любими Швеееепс, Оливър прекрасни, честит да си, здрав, обичан и все така уникален! Birthday

Невероятна снимка, просто един път! Joy

# 566
  • София
Хора здравейте , наяинаещи сме с кучето ни на 9 месеца и искаме да го оставим за 3 дни при роднини ( баба и дядо )  ,които то познава . Дали ще е проблем и как се се справят любимците в тези ситуации в друг дом
Какво ще ме посъветвате ?

Да го мисля ли много Simple Smile)))

# 567
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хора здравейте , наяинаещи сме с кучето ни на 9 месеца и искаме да го оставим за 3 дни при роднини ( баба и дядо )  ,които то познава . Дали ще е проблем и как се се справят любимците в тези ситуации в друг дом
Какво ще ме посъветвате ?

Да го мисля ли много Simple Smile)))

Зависи от бабата и дядото....

Ако слушат и не го черпят с вчерашна манджа и луканка, ами спазват Вашите правила не би трябвало да има проблем.

Но ако са от типа "ти на мен няма да ми казваш как да гледат ТВОЕТО куче" се пригответе за посещение при Вет като си го приберете....

# 568
Цвете, ти съвсем в свекървенската тема отиде... Grinning
Нашето куче на 4 месеца го оставихме за една вечер при свекърите. Милото се беше съсипало да плаче. Нищо, че ги познава. Сестрата на ММ и свекървата и те плакали, защото кучето плачело... Вече не се впечатлява кой я гледа. Ако кученцето е социално, няма да го интересува много кой го гледа.

# 569
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Цвете, ти съвсем в свекървенската тема отиде... Grinning
Нашето куче на 4 месеца го оставихме за една вечер при свекърите. Милото се беше съсипало да плаче. Нищо, че ги познава. Сестрата на ММ и свекървата и те плакали, защото кучето плачело... Вече не се впечатлява кой я гледа. Ако кученцето е социално, няма да го интересува много кой го гледа.

Лютиче, от опит давам тази черна краска на ситуацията... Уви - честичко се случва...

Последният ми "любим" случай - 4 месечно Ши тцу гостувало на баба си, която от любов го нахранила с порция спагети от хладилника... Trollface
Ефекта е прелестен!

Общи условия

Активация на акаунт