Любители на кучета - 127

• 34 758
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • sofia
След това, което се случва, ще има нови. Определено.
 В Джаф и Мъри беше до сега...

# 661
  • София
Не съм ги чувала, но даже няма да проверя къде са... иде ми да им направя нещо гадно. Сигурно не само на мен, но е безсмислено колкото и самообвиннеието. Само си набий в главата, че не е в теб грешката!!! И им напиши един отзив в Гугъл, според мен.

Да кажа и аз "Здравей" на красивия дивак КюфТаки! Много се ошашках за майчицата дребосъче - много са рискови ражданията за дребните породи, когато бащите са по-едри от майките. Надявам се, че повече няма да й се случва, щом е в приют, миличката. А хлапетата късметлии ще си живеят добре при добри хора Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 00:08 от ToniShu

# 662
  • София
Кришка, колкото и странно да прозвучи - всяко зло за добро. Така се получава.
Леончо ще си отживее добре. Те нещата са написани, без ние да знаем! Вярвам го! ❤❤❤❤❤❤❤

А Таки е един сладур 😄. Добре дошъл.

И да не съм капо... днес за сефте видях кърлеж да се разхожда по козинката на Чарли. Гадта му ниедна кърлеж, както казваше баба ми... дано няма други или да са изпаднали нейде из къщата. И да се оплача, пак имаше от онези паразити и акото му беше кофти. Вече се оправя и си остава на гастро храната.
Нямам скорошни снимки... все същия мързел си е 😄🐕

# 663
  • София
Изобщо не защитавам ветовете ви, но 9 месеца не е ранна кастрация, а за ставни проблеми, освен стероиди, само операция е вариант.
Може да се поддържа положението с витамини Б, желатин, но не е много ефективно. Миличкият Леончо. Дано закрепи и не се налага да му бият инжекции.
При предишното куче една храна на Хилс имаше добър ефект, но не съм сигурна, че диагнозата беше вярна и може просто да е било травма, която отшумя.

# 664
  • sofia
Леон е опериран отдавна и си е добре със ставата. Оперира го доктор Войчев в Горна Баня.
Просто, преди това доста дълго отново го лекуваха...

# 665
  • София
Миличкото. Дано задържите положението.

# 666
  • Пловдив
Не е ранна тази крастация за породата.А и крипторхизма е опасен, кастрира се , ако не изпадне/нат в сакрума и двата до определена възраст.
И със ставите проблема е генетичен,  най-вероятно и с опите-освен ако не е системно на кортикостеротиди
Дано е добре кученцето още дълго да ви радва.
За това са нужни изследвания за генетично предавани заболявания преди допуск до разплод.Но  важно е да има джакчета по 300лв.Пък колко ще са здрави.

# 667
  • Варна
Миличкият Леончо ❤
Стискам палци да забравите къде е вет кабинет ❤

# 668
Здравейте! Днес Джини (Гинчето) става на годинка и  ще празнуваме РД довечера, но почнахме с подаръците от вчера- това беше първият( учудващо ѝ хареса в чантата и  не ще да излиза от нея, та прекара бая време вътре, а батко ѝ- в разнасяне Smiley):

Довечера ще има торта и гости. А, сега сме ѝ планирали една дълга разходка.
Съжалявам за Леончо( това кортикостероидите много помагат, ама и много странични ефекти остават от тях- аз съм живия пример)!
Ние вчера ходихме да говорим с вет-а за кастрация, но ни върна, да сме изчакали...Нямало да я кастрират преди първото разгонване, рече. А, мен ме е  хванал голям страх, да не объркаме нещо на селото( че едни едри хубавци идват да я заграждат) и да не се уредим с внуци като кюфТакис...
Дописвам се с две снимки от офииалната част:
- роклАта
 и с тортата:

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 19:41 от =-=-=-=

# 669
  • Пловдив
Сърцето ми се сви за Леон. Моля се да бъде здрав и да се възстанови бързо и максимално ефективно.
Саско е сравнително голям размер куче, кастрирах го на 10 месеца. Беше започнал да чишка с вдигнат крак, имаше огромен, нетърпим интерес към една женска. Набързо взех решението, но сега чувам, че мъжките е по добре след година да се кастрират. Ние за сега нямаме проблеми, благодарим на Бог.
Кафеенето дърво Саско си го гризе, но не е имал проблем с ходенето до тоалетна.

Моят тиквеник онзи ден се отърка в един разложен плъх покрай Марица. Наложи се щателно къпане и сега обмислям да сложа противопаразитна каишка. Коя беше водоустойчива?

# 670
https://youtu.be/17QykXcPAoU ❤ Тук са Гръм,Спарк,Белия,Фифи,Александра,Марта ❤ Вяра,Надежда,Любчо ❤🐕

# 671
  • Tenerife
Здравейте, искам да попитам стопаните на женски кучета ползвате ли някои от спрейовете за маскирането на миризмата при разгонване. Нашето куче се разгони за днес /за втори път й е/. Миналия път пръсках с Dr. Seidel, ама като че ли нямаше голям ефект. Може ли някой да препоръча нещо.

Признавам, че дори не съм чувала за такива спрейове. Дано някой друг да знае и да бъде полезен! Моята Нина я опазих от съседските мачовци и този път, но живея на стратегическа позиция и мога да наблюдавам кой кога излиза, а и тя ги усеща. Innocent

Добре дошъл на екзотично красивият Таки! Gift Heart

А на Леон му пращаме мнооого положителна енергия и прегръдки! Heartbeat Hug

# 672
Катрин, жестока е тази снимка от клипчето Laughing Purple Heart

Скрит текст:

# 673
Цяла сутрин играха между едни големи купчини с пръст - тук Принцеса и Шошко дебнат Рамбо. Накрая, всички бяха много уморени и кални, но много щастливи:

И двамата ми  мъжки, са кастрирани на 10 месеца по съвет на ветеринар (която, в момента, е управител на един от най-големите кучешки приюти у нас).

# 674
Катрин, жестока е тази снимка от клипчето Laughing Purple Heart

Скрит текст:
Тук са баща и дъщеря 😂 Белия е питбул но е много внимателен със сички кучета (който са в къщи),Марта е 4 породи питбул,Джак Ръсел,Пинчер,Чихуахуа 🐕 това е майката ❤❤❤ Това е Спарк 1то ми кученце (и най-палавото) 🐕❤

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 15:59 от Катрин Katrin

Общи условия

Активация на акаунт