Любители на кучета - 127

• 34 919
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Сашко защо е останал без възглавница.  В голяма чуденка изглежда.

# 256
Здравейте,тъй като настъпва сезонът на комарите,искам да попитам какъв препарат ще ми препоръчате за профилактика от Дирофилариоза при куче с тегло 27кг.

# 257
  • София
Лисиците си подлагат опашките, като си лягат да спят, a Буба си подлага езиче Grinning

# 258
  • Пловдив
Лютиче, каква е каишката?

Ей тази купувам аз:

Скрит текст:

ПП: И докато я търсих видях,че в сайта, от който свалих снимката, е с 10 евро по-евтина........
Не стига ,че е безбожно скъпа ,ами не действа и на всички видове кърлежи. Но пък в Германия ,май ги няма тези на които не действа а ги има в БГ.
Ако я взимаш с идеята за репелентен ефект срещу комари и пясъчни мухи - Забрави да я спасят Рила от ухапване от тез гадове !

# 259
Лютиче, каква е каишката?

Ей тази купувам аз:

Скрит текст:

ПП: И докато я търсих видях,че в сайта, от който свалих снимката, е с 10 евро по-евтина........
Не стига ,че е безбожно скъпа ,ами не действа и на всички видове кърлежи.
Ако я взимаш с идеята за репелентен ефект срещу комари и пясъчни мухи - Забрави !

В описанието пише, че също действа срещу комари и мясъчни мухи. Аз това няма как да го знам, но и не е нужно. При нас комарите и мухите като цяло са рядкост. Миналото лято все пак взехме и един спрей за почивката. Даже и ние се пръскахме с него и беше супер.

# 260
Некстгард спектра или Симпарика.
Пипети и каишки също може,но комбинирано с хапчетата.Така действам аз.

# 261
  • sofia

Има слънце!!!

# 262
  • о`майна лунна нощ е
Милпразон или Нексгард спектра. Но трябва се направи схема и нещата, които не покриват.

# 263
нексгард спектра не е ли комбинирано хапче за външни плюс вътрешни паразити

# 264
И на нас вет ни даде комбинирано нексгард спектра и аз реших, че няма нужда нищо още да даваме. А преди няколко страници четох в темата, но вече не помня кой, че освен нексгард дава и дронтал, та сега и аз се впуснах в мисли дали трябва още нещо да даваме.

# 265
А милпразон може ли да се дава без препоръка от лекар

# 266
  • о`майна лунна нощ е
Да, може. Но ако не сте правили тест за дирофилария или имате прекъсване на процеса на даване на обезпаразитяващи против нея, не го почвайте. Ако кучето е заразено вече вместо да предпазвате с това хапче, може да направите беля. За това - първо тест, после хап.

# 267
  • Бургас
Хич не ни дреме, че нямаме възглавница.

# 268
Мързелуваме си  и ние

# 269
Аз пък си имам батко и възглавница хич не ми е нужна:

Общи условия

Активация на акаунт