Аблация на сърцето - 11

• 63 150
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Поздравления Дева, две екстрасистули, бетон си, много се радвам!

# 361
  • София
Девичка браво, все пак си е добре положението.

# 362
Да, благодаря ви, момичета! Heart
Аз очаквах да е доста зле положението, но за щастие не се оказа така. Flowers Four Leaf Clover

# 363
Здравейте, снощи ми се случи нещо много неприятно. Събудих се със силно сърцебиене, когато усетих задух и лека болка в гърдите си премерих кръвното - 120/100 , 120 пулс. Апаратът показваше и знака за аритмия веднъж. След 5 мин се нормализира всичко. Според вас дали съм излязла от ритъм?! Да поясня, че преди 9 месеца правих аблация поради ПМ и ПТ. Благодаря ви!

# 364
Здравейте, снощи ми се случи нещо много неприятно. Събудих се със силно сърцебиене, когато усетих задух и лека болка в гърдите си премерих кръвното - 120/100 , 120 пулс. Апаратът показваше и знака за аритмия веднъж. След 5 мин се нормализира всичко. Според вас дали съм излязла от ритъм?! Да поясня, че преди 9 месеца правих аблация поради ПМ и ПТ. Благодаря ви!
При кой правихте аблацията?

# 365
 При кой правихте аблацията?
[/quote]

При д-р Протич, Аджибадем

# 366
Всичко е възможно, дано не се повтаря!
Без запис не може нищо да се каже.
Ти пиеш ли лекарства след аблацията?

# 367
Спрях ги преди три месеца по препоръка на лекаря.

# 368
Въпрос и от мен почти година мина от аблацията ми, отдавна не бях мерила пулса си и онзи ден реших да видя как е. В покой беше 88-90. Днес пак го мерих - 112 в покой, но ми е някак напрегнато и притеснено (не зная дали има общо с резките промени на времето). Като цяло нямам някакви сериозни оплаквания, не пия и лекарства (още след аблацията ми казаха, че няма нужда) Как се движат стойностите при вас?

# 369
Моят излезе 85 средно на холтера.

# 370
Моят пулс без бетаблокера е 70, с него 57-58, след снощната изцепка пак го почнах. При мен проблема обаче никога не е бил в пулса, а много продължително мъждене, засега де.

# 371
Здравейте приятели по съдба! Никога не си правете аблация в НКБ София при професор Шалганов и д-р Стоянов! Аз изобщо не съм била за аблация но пустите пари по КП! При аблацията са ми увредили синусовия възел и сега съм за пейсмейкър! Моля ви! Питайте,разпитвайте! Не се доверявайте на тези лекари! Ще сте по зле! Пожелавам ви да намерите правилното решение и лекар който да ви помогне а не да ви навреди!

# 372
  • София
Не съм съгласна, мен лично ме е оперирал Шалганов преди 15 години, следи ме цели 10 и ако не беше той щях да съм още по зле.
Може във вашия случай да е имало нещо скрито и след аблацията да се е отключило, не съм лекар за да дам мнение. Просто казвам в моя случай щеше да е по зле, всеки има право на мнение, а и аз съм плащала ако това е критерий.
Успех ви желая и бързо оздравяване.

# 373
Не съм съгласна, мен лично ме е оперирал Шалганов преди 15 години, следи ме цели 10 и ако не беше той щях да съм още по зле.
Може във вашия случай да е имало нещо скрито и след аблацията да се е отключило, не съм лекар за да дам мнение. Просто казвам в моя случай щеше да е по зле, всеки има право на мнение, а и аз съм плащала ако това е критерий.
Успех ви желая и бързо оздравяване.
Не,Дидолинаа! От самата аблация ми е наранен синусовия възел! Никакво друго заболяване не ми се е отключило от аблацията! Просто синусовия възел са наранили!

# 374
Диагноза болен синусов възел има по принцип, без аблация. Някой потвърдил ли е, че от самата аблация има увреждане?

Общи условия

Активация на акаунт