Аблация на сърцето - 11

• 63 089
  • 752
  •   2
Отговори
# 450
Здравейте,
И при мен екстрасистолите са много повече след аблацията. Преди дори бяха само надкамерни, сега имам камерни, надкамерни и предсърдни. Понякога ги усещам и като хаотично биене на сърцето , изключително неприятно и страшно чувство .
И кардиолози и електрофизиолози вдигат рамене. Не ми пречело да си живея така!
Не знам как е при Вас и как успявате да се справите със стреса , но аз си докарах паник атаки , страх и постоянна тревожност.
Наистина ще съм благодарна, ако някой сподели метод или техника, с които да намалеят. Вече съм се отказала да ходя по лекари…тъй като знам отговора им.
Бъдете здрави!
Няма оправия! Вероятно така ще е!
Защо не пробвате с Течен магнезий, Гръцки, MAG2, 20х10мл стига за двайсет дена и е много полезен все пак е минерал

# 451
Здравейте,
И при мен екстрасистолите са много повече след аблацията. Преди дори бяха само надкамерни, сега имам камерни, надкамерни и предсърдни. Понякога ги усещам и като хаотично биене на сърцето , изключително неприятно и страшно чувство .
Не знам как е при Вас и как успявате да се справите със стреса , но аз си докарах паник атаки , страх и постоянна тревожност.
Наистина ще съм благодарна, ако някой сподели метод или техника, с които да намалеят. Вече съм се отказала да ходя по лекари…тъй като знам отговора им.
Бъдете здрави!
Защо не пробвате с Течен магнезий, Гръцки, MAG2, 20х10мл стига за двайсет дена и е много полезен все пак е минерал
Цяла аптека Магнетит изпих и нищо!

# 452
Здравейте,
Бъдете здрави!
Цяла аптека Магнетит изпих и нищо!
Здравеите съкращения на сърцето могат да бъдат под  влияние на различни фактори. Те могат да бъдат неврогенни, органични или токсични. Неврогенните са най-чести и се предизвикват от напрежение, преумора, безсъние и др. Наблюдават се при здрави хора, обикновено в покой и преминават при физически натоварвания.

https://lekuva.net/10271/ekstrasistoli-mozhe-da-se-poyavyat-porad.html

Ето и линк към изслезването на английски
https://www.youtube.com/watch?v=FvCLqWTY3qk
Точно заради това ви споделих за Mag2

Последна редакция: ср, 06 сеп 2023, 18:18 от Екатерина Манчева 745002

# 453
И аз скоро писах, че при мен Диаспорал 400 Директ се оказа чудодеен. За дни ми пресече аритмиите и вече втори месец не пия Амаритон.
Има голямо значение магнезият, но не всеки е достатъчен.

# 454
  • София
Здравейте! Имам чaс за д р Марчов, но не е скоро и понеже съм притеснена да попитам пулс 167 при изкачване на стълби нормално ли е? Пулса ми е нисък сутринта към 9 ч отчете 48 , после стана по нормален.  Часовник дето не знам за кво го взех вече ме плаши…. а го сравних с апарат за кръвно еднскво отчита уж. Но, сега не ми харесва резултата.. Благодаря!

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 17:05 от мм

# 455
Ами аз имах на последния холтер пик с пулс 180, без да съм излизала от ритъм, просто някакво забързване, не си спомням, с кучетата се затичвам доста рязко на моменти. Така че, не се шашкай излишно.

# 456
Здравейте! Имам чaс за д р Марчов, но не е скоро и понеже съм притеснена да попитам пулс 167 при изкачване на стълби нормално ли е? Пулса ми е нисък сутринта към 9 ч отчете 48 , после стана по нормален.  Часовник дето не знам за кво го взех вече ме плаши…. а го сравних с апарат за кръвно еднскво отчита уж. Но, сега не ми харесва резултата.. Благодаря!

Махайте смарт часовници и гривни, аз докато носеха постоянно бях вторачена в пулса и все беше висок. Откакто не нося всичко е наред

# 457
  • София
Преди малко отчете 172 ще го хвърля ….

# 458
Аз откога ви казвам да не ползвате такива стресиращи устройства. И да не мерите пулс постоянно.

# 459
  • София
А високия пулс освен умора, която имам дали се усеща и по друг начин?За 160-170 ?

# 460
Зависи. Аз и на 240 не съм имала умора.
Този 180 на последния холтер също не съм го усетила, било е в движение.

# 461
Здравейте, аз не съм писала до сега, но редовно ви следя.Мъжът ми е с предсърдно мъждене и трептене от около 8 години.Няма да навлизам в подробности, но станаха усложнения и сега сме решили да пробваме с аблация.Имаме час за доктор Марчов, но лекуващата ни лекарка твърди, че аблацията няма да помогне, защото след прием на Кордерон, пулсът му е нормален към нисък, извън ритъм. Тя казва, че аблацията помагала само при висок пулс.Така ли е в действителност? Благодаря!

# 462
Аз бях с предсърдно мъждене и трептене, но не 8 години, а 8 месеца, с ужасни 10-12 часови интервали. Не знам какъв ми е бил пулса, вече бях на терапия като го мерих, което не е обективно. Правих аблация при д-р Протич в Аджибадем сърдечно-съдов център. На мен ми помогна. Потърсете 10 мнения, не едно и тогава мислете.

# 463
Неговият пулс по принцип беше висок.Даже скоро стигна и до 220, но му направиха коронарография и след това електрокардиоверзио и го наблъскаха с Кордерони венозно и продължава на хапчета.Тоест пулсът е нисък от лекарствата.Много благодаря за отговора!

# 464
В момента Кордарон ли пие? Информирани ли сте, че е силно токсичен и много бавно се изчиства, най-вече от ЩЖ?
Аз само веднъж съм позволила в СП да ми включат венозно Кордарон, преди аблацията.

Общи условия

Активация на акаунт