Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем

• 15 788
  • 474
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде под слънцето...
Правилното излагане на мисли се учи по същото време.  Simple Smile
Написала съм позицията  достатъчно ясно и нямам намерение да минавам в обяснителен режим.

# 76
sl, нещо неясно ли има в това:

еднакви в методите си да "привлекат" другия - единият се прави, че има паралелна връзка, и съответно реакцията на другият е същата.

Не знам как да ти помогна, ако не можеш да разграничиш елементарни неща.

# 77
  • някъде под слънцето...
Elunaria
Не съм те молила за помощ, за да се чувстваш отговорна Simple Smile

# 78
Реших, че има нужда, понеже темата отива в посока, различна, от написаното в заглавието.

# 79
  • някъде под слънцето...
И кой тръгна в тази посока?
Между другото винаги има повече гледна точка и не е задължително чуждата да съвпада с твоята.

И като сме тръгнали да се връщаме към училище ,
не помня в кой клас се учеше , че центъра на нашата слънчева система е слънцето, а не ние самите  Wink

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 13:57 от sl

# 80
Защо винаги напомняш, че има и други гледни точки, когато някой не е съгласен конкретно с твоята?

# 81
Просто казвам, че твоята гледна точка няма нищо общо с това, което се обсъжда и казва. Говорим си, че две ябълки са еднакви на вкус, а ти идваш да кажеш, че и ягодата е плод. Нещо такова се получава.

# 82
  • някъде под слънцето...
Щом казваш,
Не ми е проблем , че някой  приравнява вкуса агресия и глупост.
Не е мой проблем

# 83
  • София
Sl, ти си единствената, която ги приравни, опитвайки се да изопачиш написаното от мен. Само че написаното стои и се вижда черно на бяло, затова не ми слагай думи в устата/под пръстите, ако обичаш!

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 14:34 от Fever Ray

# 84
Я да върнем темата в руслото и.
Sl, се отплесна по нещо което беше просто споменато като факт, а не че жената заслужава бой.

# 85
Имам чувството че всяка тема в този форум е обречена.
На мен ми е много интересна тема и ми се иска да се придържаме към нея, нищо че няма да има 25 нови отговора.
Ето един въпрос по темата: Какво за вас е женствен маникюр? Съответно и кой маникюр не е Simple Smile

# 86
Въпрос на вкус и мисля че един маникюр сам по себе си нищо не значи. Женствеността идва От ръцете, как ги движим, а не просто от маникюра.

# 87
Едни поддържани и здрави нокти, мисля, че са достатъчни. Дори да са късички. Изгризани нокти и разранени кожички... не са приятна или красива картинка.

# 88
И аз мисля като Elunariqa  и добавям олюпен лак 😖подобна гледка мен ме побърква и е 100% гаранция , че насреща ми стои не особено прилежна жена.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 19:41 от ccvet

# 89
И защо трябва да се споменават такива крайни примери. То е близо до акъла, че изгризани нокти, или олющен лак не са приятна гледка. За мен женствена ръка е нежна ръкав дълги пръсти с къси или средно дълги нокти, плавни движения, хубава кожа и т.н. Само защото някоя си е направила маникюр не значи, че непременно ще стане женствена Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт