Можем ли да бъдем по женствени и красиви и как да го постигнем

• 15 791
  • 474
  •   1
Отговори
# 375
Източноевропейски синдром Simple Smile Бие ти на чалга вероятно заради джуките, цвета на косата и тънкия нос.

# 376
Аз пък съм в голяма степен съгласна с идеите, които споделя Анна. Тези, които не я одобряват, винаги натъртват, че се мъчи да възпитава златотърсачки, като пропускат удобно съветите ù за поведението на жените и изискванията им към мъжа.

За поведението на жените и изискванията към мъжа съм съгласна в голяма степен. Но да се разглежда един мъж като портфейл - не. Към възможно най-добър живот трябва да стреми всеки човек, и всяка жена трябва да направи максимума да го постигне и без да има мъж до себе си. Нейното ми избива малко в другата посока.

Да не говорим, че покрай работата общувам общо взето само с милионери (без да съм такава), съответно с такива мъже съм се запознавала и с такива съм и излизала (а накрая моя го намерих по съвсем друга линия 😁 и е много далеч от първия милион), и на повечето жените им освен че изглеждат добре, са и много добре реализирани професионално. Има и такива дето нито изглеждат добре, нито са реализирани също, между другото 😄 Така че нещата, които тя разправя са верни, ама пак донякъде само. Говоря за Европа, културата в Щатите може да е по-различна.

# 377
Не съм останала с впечатление, че тя разглежда мъжа като портфейл, точно защото сред съветите ù съм засичала и такива какво мъжко поведение е приемливо и ако не е приемливо - жената е редно да си тръгне.
Всъщност, от този тип съвети само нейните и Кобилкина мога да твърдя, че познавам - нито една от двете не разглежда мъжа само като пълен портфейл, нито жената само като красив аксесоар - напротив, съветват жената да се развива във всеки достъпен и възможен аспект и да търси съответния мъж. И двете залитат по търсенето на милионери, но пък и директно казват, че жена, която не блести по никакъв начин, няма как да хване милионер.

# 378
  • По света и у нас
Не съм имала проблеми да намирам дрехи на времето, но си спомням, че все се завирах по разни малки магазинчета, които продават бройки на Зара, МаксАзриа и долче и Габана на много ниски цени, даже бенетон съм намирала.  Шили са ги в БГ явно. Пазарувахме от Тера нова, от морето по щандовете с ментетата имаше и супер неща и то на добро качество - памучни дрехи, които не избеляват. Една колежка която си има големи извивки ми се жалваше, че никога не е могла да намери дрехи дори и в САЩ. Например дънките са направени за високи и дълги хора и като ги обуеш на крачолите са ти прекалено отпуснати отдолу, а отгоре на дупето и бедрата не можеш да се вмъкнеш...все трябва да подгъваш или да ги режеш, абе беше някъв адвенчър на такива и аз съм попадала, но аз бях кльощава тогава.

# 379
Препоръчвам на дами, които търсят идеи за промяна да хвърлят едно око на канала ѝ. За стил, женственост и елегантност говори добре, макар че според мен повечето хора би трябвало да могат и сами да се сетят за тези неща. Мен лично клипчетата на Анна много ме разтоварват.

Нарциса, отговарям ти скрито, че не е много по темата, но дискусията ни е интересна Simple Smile

Скрит текст:
Ами аз с творчеството на Кобилкина не съм особено запозната 😁, но за Анна: правило ми е впечатление как казва, че мъжа трябва да плаща всичко, и ако не може или не иска, да го махаме. Че той е длъжен да осигурява това и онова. Да е някакъв стиснат за всичко е неприемливо, но тя говори все за луксозен живот и как едва ли не правилният ще може да осигури такъв. Нека не се лъжем, такъв живот повечето от нас никога няма да живеят, дори да опитат. Иначе, че оптималният вариант е мъжът да може да си позволи спокойно да издържа семейство и да му осигурява удобства, спор няма. Но това в днешната действителност, особено българската, не е реалистично в много случаи. Аз за себе си съм на принципа, че трябва аз да съм в състояние ако се налижи да издържам семейство без особени ограничения, за нормален живот без бебешки дрехи висша мода говоря, разбира се.

Това е моята интерпретация на думите ѝ, може да съм го пречупила през моята си призма, защото аз съм много докачлива на тема финансова независимост и затова така да го приемам. А от по-младите (така де, 35 - 40 годишни, според мен са млади 😁) и необвързани милионери, с които общувам и познавам чрез работата, с такава като нея съм убедена, че нито един няма да се хване. Всъщност точно от такива неща като някои от нейните съвети се пазят много, защото ги е страх от златотърсачки. Иначе визията ѝ им е перфектна откъм стил.

# 380
  • По света и у нас
И аз поглеждам Ана от време на време, тя проповядва хубави и верни неща на пук на цялото феминистко движение от което ме боли главата. Но нека не забравяме че тя си прави канала за пари- сигурно е сводница на приятелите на мъжа си и им намира мераклийки. Какво си мислите 😜

# 381
  • Пловдив
В това, което ми излезе в Гугъл, когато търсех, се твърдеше, че мъжът и бил прост банков чиновник, но тя го представяла за висш банкер.
Също и че изобщо не живее в къщите, в които снима.
Не отговарям за достоверност.

Като цяло са някакви схематични неща тези нейните приказки като че ли, макар че сигурно е интересно да гледаш как ги подбира и къдри.

# 382
Скрит текст:
Нагоре писах, източноевропейски синдром е това. Ако хвърлиш поглед на СО, ще видиш доста теми как мъжът е сарма. Повечето са пързалки според мене, но фактът, че навъртат доста страници, ми говори, че дори конкретната история да е измислена, в реалността такава ситуация е често срещана. И щом такъв мъж излиза с позиция, че домакинстването е женска работа, жените пък заемат позиция или плаща, или да си търси друга. Иначе в нормални отношения такива позиции не съществуват
На Кобилкина ми бяха дали една книжка, затова казвам, че познавам идеите ù Simple Smile

# 383
На мен просто ми е интересна за гледане, не знам какво толкова й харесвате на стила, доста често се облича като лелка, особено с този опънат кок дето е винаги.

# 384
  • Пловдив
Какво значи мъжът да е сарма? Flushed

# 385
Какво значи мъжът да е сарма? Flushed
Да е дроб Grinning

# 386
Момичета, да ви кажа честно (сигурно и вие сте го забелязали), че в обикновените магазини тип Зара, Waikiki, H&M, най-бързо свършват размерите 40,42,44. Та, "стандартната българка 170 см и 50 кила" явно пазарува от други места Simple Smile)) По разпродажби винаги остават извръх 36 размер и XS, като последните ги купуват предимно девойките. Та, питам аз, като са такава рядкост пищните жени, защо все трудно си намирам 44?
Модните списания са едно, реалността е съвсем друга. А ние не живеем по модните списания.

На 46 съм и наблюденията ми са, че първо свършват 34 и 36 в споменатите сайтове ( доста поръчки правя от тях). Ако много искам нещо го плащам ненамалено... Ако чакам намаление ще си остана без набелязаните дрехи..

# 387
На мен просто ми е интересна за гледане, не знам какво толкова й харесвате на стила, доста често се облича като лелка, особено с този опънат кок дето е винаги.

Ами на мен си ми харесва, затова ме критикуват вкъщи и се принудих да си купя къси рокли 😂😂😂

# 388
  • София
Отвъд милионерите, всичко вече е написано - « Мъжете обичат кучки” и “Мъжете се женят за кучки”. Някакви мадами откриват пак топлата вода и плагиатстват. Ама това щото народА не чете Simple Smile)
Не съм останала с впечатление, че тя разглежда мъжа като портфейл, точно защото сред съветите ù съм засичала и такива какво мъжко поведение е приемливо и ако не е приемливо - жената е редно да си тръгне.
Всъщност, от този тип съвети само нейните и Кобилкина мога да твърдя, че познавам - нито една от двете не разглежда мъжа само като пълен портфейл, нито жената само като красив аксесоар - напротив, съветват жената да се развива във всеки достъпен и възможен аспект и да търси съответния мъж. И двете залитат по търсенето на милионери, но пък и директно казват, че жена, която не блести по никакъв начин, няма как да хване милионер.

# 389
  • някъде под слънцето...
Темата минала във фаза "Лов и риболов" .
Simple Smile
Не знаех, че  идеята да бъдеш стръв за милионери има толкова много  последователи.
На времето популярна бяха Барбара де Анджелис ,и Дейл Карнеги , виждам, че е изместени от Кобилкина...

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 10:51 от sl

Общи условия

Активация на акаунт