🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 419
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 165
Май много хора са жертва на илюзията, че позицията Слънцето спрямо дадени съзвездия по време на раждането на човек по някакъв начин влияе на характера и личността му...Joy

Чисто и просто си намираме материал за чепкане до четвъртък. Надали някой се впряга особено на хороскопи, пък били те и лични. Wink

# 166
Абе има си нещо в съзвездията. Кекса ми не всеки път става пухкав. Като е пълнолуние и се степва. Сори за офф-а 😄

# 167
Май много хора са жертва на илюзията, че позицията Слънцето спрямо дадени съзвездия по време на раждането на човек по някакъв начин влияе на характера и личността му...Joy

Чисто и просто си намираме материал за чепкане до четвъртък. Надали някой се впряга особено на хороскопи, пък били те и лични. Wink

Точно.

# 168
Thinking Thinking Thinking
Не трябваше ли Сашка да има рожден ден? Нали още първата вечер каза, че наближавал. Нещо като след седмица май беше.
Няма ли да имаме парти? А ергенино кво ли ще ѝ подари?
Ами на Даниз подаръка? А и Капитонка кой знае каква схема пак ще измисли с подаръка.

# 169
Това, което не разбира Капитонова, е че ходенето по всички възможни формати, по скоро и ,, смъква” цената, от колкото да я вдига. Не са я забравили хората от мастършеф, където в един момент дотегна на абсолютно всички с неможенето си, че тя една пирожка като рускиня не може да направи. Номерът е да задържиш интереса и да го поддържаш, предполагам, не да се буташ навсякъде. Става повече досадна, отколкото разпознаваема, което цели, особено записвайки се във формати, за които или няма капацитет, или самите те са по- скоро гавра.

# 170
Била се записала на уроци по пеене…та нищо чудно и в “Гласът” да се пробва.😀😀😀

# 171
Хора, Капитонката си живее добре в БГ
Над средностатистическия човечец
Има много видеа за ежедневието й, какво пазарува, козметика, автомобил, курсове
Има много реклами, а от това се печели днес
Храни се с хубава храна, харчи доста
ТОва всичко е средства ... всеки един от Нас добре знае.. да ходиш на пилатес, да караш кола, козметика, пазаруване, грижа какви средства са си
Така че тя добре си опича работите...
Това е реклама за самата нея, а от там и печалби
Пък Ние нека много знаем Wink

# 172

Точно.
о, това са си мои наблюдения които споделих във връзка с информацията за Виктор.
Исках да допринеса с нещо, и защото ми беше скучно днес, и защото все чета темата и ме разсмивате 😁 пък аз не спомагам за доброто настроение на другите съфорумци. 🌺☘️☘️☘️☘️

# 173
Хора, Капитонката си живее добре в БГ
Над средностатистическия човечец
Има много видеа за ежедневието й, какво пазарува, козметика, автомобил, курсове
Има много реклами, а от това се печели днес
Храни се с хубава храна, харчи доста
ТОва всичко е средства ... всеки един от Нас добре знае.. да ходиш на пилатес, да караш кола, козметика, пазаруване, грижа какви средства са си
Така че тя добре си опича работите...
Това е реклама за самата нея, а от там и печалби
Пък Ние нека много знаем Wink
Точно така е.
Борбата е за последователи в инста, от които идват много повече реклами и ангажименти. А колкото по-разпознаваем и известен си, без значение в точно какъв смисъл, толкова повече хора те следват и гледат.

# 174
  • Terra incognita

# 175
Майка му го утешава, че прилича на Мук за роля.

# 176
  • В царството на игрите:)
Майка му го утешава, че прилича на Мук за роля.
Точно! Хич не и отива да е толкова натокана. Състарява я.

# 177
Не мога да си избия сцената с Гергана, на пейката, засмукала му ухото, мислейки си, че така ще го възбуди, а той горкия, такава физиономия направи. Беше му супер неловко. Съжалявам го. Толкова е вулгарна тази - лъха яко на чалга. Противна ми е дори повече от Сид. Отврат!

# 178
Според мен Виктор не може да понася Гергана и се напряга, когато трябва да общува с нея. Чалга певица какво да я правиш…

Това със зодиите хич не е определящо и меродавно, макар че аз съм овен и с ръка на сърцето казвам, че от мъжете овен по-ужасни са само мъжете дева.

# 179
Според мен Виктор не може да понася Гергана и се напряга, когато трябва да общува с нея. Чалга певица какво да я правиш…

Това със зодиите хич не е определящо и меродавно, макар че аз съм овен и с ръка на сърцето казвам, че от мъжете овен по-ужасни са само мъжете дева.
да, знам каква огромна разлика има между мъжете и жените от тази зодия. Жените са толкова по-разумни, свестни като характер и разсъждения....
Това важи и за зодия Дева - огромна разлика между жените и мъжете. В полза на жените разбира се.
И го казвам като човек, не като любител астролог... 🤭🤪

Общи условия

Активация на акаунт