🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #4

• 81 407
  • 1 577
  •   1
Отговори
# 450
Абе, остави ги ти тия врели некипели. Мъжкият мозък работи по съвсем различен начин от женския.
Да, има редки изключения и Викторчо явно  от изключенията, ама...де да знам, не е нормално за мене.
Пък и да я разнася така подигравателно по социалните мрежи....мъжете обикновено трябва да са над тези неща.

Мен ако питаш, я разняся по соц. медии, защото е нещо съвсем друго. Не това, което всички си мислим.

А и да е това, което мислим, смяташ ли наистина, че ще му се рамърда нещо в панталоните, като се е спекъл , кви ги върши това девойче пред всичките камери, че и той трябва да отреагира някак отново за пред същите камерите.

Thinking Колко ли дубъла са му правили на това?

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 22:15 от geri1919

# 451
Благеее, знаят ли ваще, че ходиш без гащЕ ?!?

# 452
А и да е това, което мислим, смяташ ли наистина, че ще му се рамърда нещо в панталоните, като се е спекъл , кви ги върши това девойче пред всичките камери, че и той трябва да отреагира някак отново за пред същите камерите.
Е, че какво толкова е свършила пред камерите? Шокира ме фактът, че в днешно време някой се шокира от подобно нещо. Не знам, може и аз да съм претръпнала от всичко, което сме виждали по телевизията през всичките тези години. И секс гледахме, и скандали, и пиянски истории, и побойща, и въобще какви ли не излагации.

# 453
Е гащитИ никой не си е свалял така просташки

# 454
  • софия
Капитонова била 171 см. Висока?! Не си личи. И добре заработва...от инфлуенсърство имам предвид 😀  В последните месеци почти няма снимка, която да не е платено партньорство.

# 455
Благовеста е хубавка, една от най-хубавите там, но образец за лека жена. Ей туй може да убие и най-хубавата хубост.

# 456
На мен не ми допада грам, но за това всички са различни. Зорница ми е сто пъти по-симпатична, нищо, че е същински гаргамел горката. Но е симпатяга въпреки това.
Тя ако си редактира носа, може би ще е най-красивата там. Малко устни да боцне, едни хубави цицки да заобли и ще е чудна. И не на последно място, да белне зъбите.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 23:28 от NaviMK

# 457
Е, че какво толкова е свършила пред камерите? Шокира ме фактът, че в днешно време някой се шокира от подобно нещо. Не знам, може и аз да съм претръпнала от всичко, което сме виждали по телевизията през всичките тези години. И секс гледахме, и скандали, и пиянски истории, и побойща, и въобще какви ли не излагации.

Аз нещо не мога да ти схвана напълно идеята. Хем тя не е свършила нищо особено пред камерите, хем ергениНЪТ трябва да е гузен, че я бил едва ли не засрамвал в соц. мрежи. Че той пък кво е направил? Нали тя нищо особено не е свършила. Нали сме много ларж със всякакви изяви, които преди десетина-петнайсет години може и да минавали за леко скандални.Той само пита какво и било излишно в стайлинга на Блага. Е, същият въпрос му зададе и тя на него.

# 458
На НВО MAX, което пуснаха вчера има едно риалити "Островът на измамниците". Същото като "Ергенът", но с 24 мъже на екзотичен остров... Борят се за сърцата на 3 жени.

# 459
Ми именно. Той драматизира излишно. Явно за първи път (айде за втори) жена му подарява гащи. Утре някоя ще му направи смучка и той пак ще изпадне в транс.
Въобще жената трябва да стои като наказана, да не мърда, да не говори, да не пие, за да е свястна.

# 460
Блага е доста обикновена, но явно това, че изглежда дашна, я прави хубава за мъжете. Не мога да си я представя като половинка на ценител на красотата, до художник, артист, музикант... по-скоро я виждам до чичка или до някой търгаш.

# 461
Я помагайте! Уж съм добре с очите пък не мога да позная кой е той.
От архива 2007г. - Пекин, Китай. Наш Виктор на 17г.

Аз пък мисля, че може да е този с очилата. И косата е започнала да оредява.. Но да, по-вероятно първият.

# 462
  • Sunshine state
На НВО MAX, което пуснаха вчера има едно риалити "Островът на измамниците". Същото като "Ергенът", но с 24 мъже на екзотичен остров... Борят се за сърцата на 3 жени.

Ама как са го превели .. По принцип това "F" е за "Fuckboy", което си е женкар, бройкаджия на български. В предаванвто част от мъжете са бройкаджии, а другите търсят наистина връзка и мадамите трябва да разпознаят кой какъв е. Simple Smile
При нас само бройкаджийки и тук там по някоя изкукала. 🤣

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 04:56 от Pupitka

# 463
  • Варна
На мен Благатавест изобщо не ми харесва. Нито ми е сладка, нито нищо.
Някаква селска физиономия такава.

Като имитация на шоколадов бонбон с отдавна изтекал срок на годност.

# 464
  • София
Нищо не е свалила, а са монтирали нарочно за кукичка.

Общи условия

Активация на акаунт