🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 044
  • 647
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Що пък да е плосък ? Специално в неговото племе си беше силен.

Като е силен, защо го изхвърлиха, при това – дори Ивана го би?
Беше непредвидлив и несъобразителен, т.е. слаб играч, лесно отстраним, а не силен.
Мацките са си супер този сезон, надявам се именно някоя от тях да победи. Blue Heart

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 13:49 от Blаck Cat

# 451
Моля, в анкетите да има опция- Не мога реша.

# 452
Отдавна си личеше, че не е от умните Милрн, той едвам се изказва, не му тече мисълта.
Но пък е добряк, щях да се радвам да бие онази кифла.

# 453
  • София
Милен сподели, че на практика е с потрошен крак. Ами нормално е да загуби на тази игра. А и отделно изберете на случаен принцип ако искате 10 жени и 10 мъже и да играят тази игра. Ами според мен поне в 7 или 8 случаи ще победи жена.

Зле ли му е на Ванко? 😉

Двете сладуранки на Ифугао 😊

# 454
Въобще не е силен играч Милен. Никакъв не е, точно незабележим,  че и сглупи да не се подсигури дори с малка коалиция и очаквано бързо си тръгна. Няма да ми липсва.

# 455
  • Sofia
Зле ли му е на Ванко? 😉

Това, обаче, дано е след взетия душ, чеееееееееее... Joy Joy Joy

# 456
Милен сам се надигра. В тази игра не става без коалиции и социална игра. Само физическа сила не е достатъчна.
Не спирам да се чудя как хората отиват в Сървайвър без да са гледали поне малко от предишни сезони, дори и само български.
Ивана има късмет явно, за да се падат игри, които тя да печели. Но оставам с едно горчиво чувство, че я подпират от продукцията, макар и да не знам защо. А тя още в началото, когато се озова на острова каза нещо много правилно : "Който дойде тук ще дойде стресиран, обиден, че е изгонен от племето си, ще бъде уморен от игри, а аз съм тук отпочинала и ще бия всеки" (по памет цитирам, но беше нещо подобно). Това плюс доза късмет и ето, че побеждава вече четвърти човек. Имам чувството, че ще влезе в обединението (пу-пу, дано не съм права) и интересно как ще се впише или просто другите ще имат човек, когото да изгонят.

# 457
Играят на прилично ниво до момента :
Йо, Бо, Ганка, Анелия, Мила, Зоран, Жоро, ПъмпРън
За Карин все още се колебая, но по-скоро бих я добавил към изброените по-горе.

Слаб играч за мен е Джулиана и може би Драго, който в един момент може да се окаже просто удобна жертва като Милен.

За Ивана ми е трудно да дам пълна оценка, но ми харесва, че има дух и желание да се бори. Не знам какъв и колко успешен психолог е, но и не мисля, че е глупава. Веднага се усети за манипулацията с идола, нещо което нито Ивайло, нито Зоран, нито Маргото успяха да сторят. Играта и се завъртя по-много тъп начин и реално сама се изгони .. което пък е грешка и не говори за много багаж на втория етаж. Все още ми е трудно да я преценя, но леко ме натоварва като е по-дълго време в кадър. Затова така ми е идеално - на острова, с минимално екранно време. И не на последно място - за разлика от примерно Маргото и Милен е много по-цветен играч.

# 458
На мен като цяло участниците са ми приятни. Има хора, като Зоран, Ивайло, Ивана, доктора, Джулияна, които не са ми особено симпатични, но в никакъв случай непоносими за гледане. Имало е персонажи в други сезони и риалитита, които буквално са ме карали да прекратя гледането на живо, просто за да мога да си превъртя всеки кадър с тяхно присъствие. Тук няма нищо подобно.

Единственото, което ме дразни е сменящите се правила. Островът, за който ще се оплача вече 59-ти път 😁 прекалено много си личи продуцентската намеса. Не казвам, че предаването е нагласено, изобщо не, но продуцентите изобщо не оставят нещата да се развият естествено. Сървайвър е достатъчно интересен формат и без непрекъснато продуцентите да си измислят някакви техни обрати.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 14:17 от Oliboo

# 459
  • София
Никой не харесва единаците в социалните игри.Като Милена от ИВ-силна,но си гласува сама.
Поне за вот да ги пазиш-пример Жорката.Той обаче мисли,на няколко пъти ми направи впечатление.
Зоран ще го играе злодеят на Сървайвър-опасна змия е той Simple Smile
Докторът не можах да го схвана -то и много полезен ход няма.Алекс, ако го закичи, дали няма да гръмне Денис.
От него почти нищо не дават,но има и той нещо на горния етаж.
Много заплетено,искам да паднат Simple Smile
Ганка как пискаше накрая,голям сладур!Не разбрах кога са споменавали ,както тя каза,разни термини от местния фолклор,пък уж гледам внимателно.

# 460
Не разбрах кога са споменавали ,както тя каза,разни термини от местния фолклор,пък уж гледам внимателно.
Първи епизод, когато Влади разказваше за имената на племената и Филипините.

# 461
Тоя Ваня Джаферович да не готви политическа кариера ? Има ли телевизия, в която да не се е вясвал ?

Само от кранчето за вода не се е показал засега.Ако не той,то жена му ! Все изкачат от някъде .

# 462
  • софия
Александра, подобно на Ивана, всеки ден е с различни дрехи.
Много злоба виждам в нея. Както и в Карин. Добре, че се наяде вчера Laughing
Ганка и Анелия са големи симпатяги, а и се раздават на игрите.
Припомнете моля кога се случва обединението, че чужди сезони не съм гледала и не помня.

# 463
  • София
При мен след седмица 3

+
Йо, Бо, Мила, Ганка, Анелия, Алекс и Карин / Ванко и Денис

=
Иван, Драго, Жоро и Зоран

-
Джулиана и Ивана

Много хора на които симпатизирам по различни причини, което е голям плюс и е рядкост при мен.
Само двама ме дразнят към момента и то дразнят силно казано...

# 464
Аз съм много 50/50 относно Александра. Има много неща в нея, които ми харесват и несъмнено е привлекателна жена, но има и неща, които леко ме дразнят и загатват за по-големи недостатъци, които откровено биха ме накарали да не я понасям. Като цяло я усещам малко от този тип красиви жени, които знаят, че са красиви, в което няма нищо лошо, но тя си мисли, че всяка критика, или съвет, който получи от жена, трябва да е, защото въпросната жена й завижда на красотата, или на мъжкото влияние, което получава. Такива жени често се изолират от женски приятелства и се въртят само около мъже, които най-често са им приятели само на хартия и по-скоро имат други интереси.

Конкретно как това би се отразило на нейната игра? Ами, ще се отрази в това, че тя така и няма да се включи в нито един от силните женски съюзи, ще се присламчи към някоя групичка от един, или двама мъже, за които ще е просто пионката, която ще падне в жертва, ако нещо се обърка.

Уточнение, че тази психоанализа, която й направих я базирам на кратки сегменти, които са ни показали 😁 може да не е такъв тип жена.

Общи условия

Активация на акаунт