🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 109
  • 647
  •   1
Отговори
# 90
Тъп спойлер за днешната битка.
Скрит текст:
Мъжът ми е гледал някво промо и там Мила и доктора се натискат в хамак.Значи те печелят.Може ли такива неща да пускат в промо...

# 91
Класическа Сървайвър игра.

@La Vikinga - в БГ най-близо до такова постижение е Симеон от ИВ, участвал във финал след като е получил само един глас срещу себе си на съвет за цял сезон.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 21:22 от Bengun

# 92
В промото след епизода в сряда, издадоха победителя. Дадоха двама души в хамак

# 93
  • Другата България
А жената вмъж наистина не е разбрала, че именно тя е издала Ивайло за идола.
Чак не е за вярване.....

# 94
А жената вмъж наистина не е разбрала, че именно тя е издала Ивайло за идола.
Чак не е за вярване.....
Склонен съм да вярвам, че става дума за случайно подслушан разговор. Чиста проба късмет. И много добра конспирация в опазването на тайната от Маги, Ивайло и Зоран след това.

# 95
  • София
Тази игра беше за сила, Ифугао трудно си местеха коловете.

# 96
  • София
@La Vikinga - в БГ най-близо до такова постижение е Симеон от ИВ, участвал във финал след като е получил само един глас срещу себе си на съвет за цял сезон.
Да, но ако решавха бившите му съотборници накрая, а не зрителите, може би щеше да има повече гласове от Андрей, но съм далеч от мисълта, че щеше да има единодушие по отношение на това, на кого да дадат наградата. Тоест, ако журито беше от последните 7 изгонени, най-малкото, губи гласът на Елизабет. Bowtie

Александра ли каза, че не искала да вижда Иван или Карин? Защото ако е Александра... ето, още един човек без идея къде е попаднал.Smile

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 21:37 от La Vikinga

# 97
Интересен ход на Денис, веднага избяга от отговорност. А Карин е ясна, тя винаги иска Simple Smile
Като цяло интересна среща Док-Карин.

# 98
  • София
Сандвичите са преносими, а палачинките - не. Карин ли променя правилта (специално в това правило не виждам смисъл) или продукцията им затваря врати?

# 99
  • Другата България
А Кари беше готова отново да изяде храната, за сметка на вещите на съотборниците си.
Е няма как да я харесам.
За Зоран се ориентирах много правилно още от самото начало.
Мега неприятен тип.
Речникът му точно като на жената мъж.
Ама те се надушили, ти да видиш, намерили се.
Четиримата с най-гаден, брутален и простоват език са Ивайло, Маргарита, Зоран и Ивана.

# 100
  • София
А Кари беше готова отново да изяде храната, за сметка на вещите на съотборниците си.
Отказа веднага, когато разбра, че не може да сподели храната с племето.

# 101
  • София
То беше ясно, че няма да изберат едната палачинка, поне да бяха четири.

# 102
Аз лично мисля, че Ванко не е твърд глас зад Карин, за това я подозирам в лъжа/заблуда в разговора с Док. Далеч не са толкова стабилни позициите и в племето в момента според мен.

# 103
  • Другата България
Отказа веднага, когато разбра, че не може да сподели храната с племето.
Напротив, отказа когато доктора каза : "Предлагам да вземем вещите".
Тогава се съгласи.
Иначе просто му обясни какво може да стане с палачинките, без да изрази позиция.

# 104
  • София
Аз лично мисля, че Ванко не е твърд глас зад Карин, за това я подозирам в лъжа/заблуда в разговора с Док. Далеч не са толкова стабилни позициите и в племето в момента според мен.
Двамата се познават от много време, били тренирали заедно, така че уговорката сигурно си им е от София още и затова му вярва. Предполагам, че са се уговорили да не показват твърде близки отношения. Видяхме Драго и Пейо, единият изхвърча.

Спекулации са това.

Дранзи ме, че много много издават в "Следва" и промотата.

Общи условия

Активация на акаунт