🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 103
  • 647
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Джулиана: Аз диктувам правилата на играта.
Зрителят: *не я е чувал последните два епзиода*

# 106
Скрит текст:
Аз лично мисля, че Ванко не е твърд глас зад Карин, за това я подозирам в лъжа/заблуда в разговора с Док. Далеч не са толкова стабилни позициите и в племето в момента според мен.
Двамата се познават от много време, били тренирали заедно, така че уговорката сигурно си им е от София още и затова му вярва. Предполагам, че са се уговорили да не показват твърде близки отношения. Видяхме Драго и Пейо, единият изхвърча.
Знам, че се познават преди Сървайвър. Но продължавам да мисля, че бързо ще се пропука една тяхна предварителна уговорка. Да го кажа по Бърканичковски - струва ми се, че много лесно би си "завъртяла гъзицата" Joy

# 107
  • София
Напротив, отказа когато доктора каза : "Предлагам да вземем вещите".
Тогава се съгласи.
Иначе просто му обясни какво може да стане с палачинките, без да изрази позиция.
Преди това не каза ли "Не, няма да ядем, защото не мога да ги занеса на племето, трябва или тук да ги изядем или да вземем вещите." И тогава той предложи да вземем вещите. Според мен Карин беше напълно наясно с решението си, след като прочето, че не може да сподели храната с племето.

# 108
Ивайло имал дете.Май не го е споменавал до сега.Не дадоха на Милен какво са му пратили.Ивана си лежи,Маргото веднага се хвана да оправя.

# 109
  • Другата България
А жената вмъж наистина не е разбрала, че именно тя е издала Ивайло за идола.
Чак не е за вярване.....
Склонен съм да вярвам, че става дума за случайно подслушан разговор. Чиста проба късмет. И много добра конспирация в опазването на тайната от Маги, Ивайло и Зоран след това.
Не съм съвсем сигурна.
Да не говорим, че всички знаеха, дори Ивана на острова знаеше.
Това ако е конспирация....
Напротив, отказа когато доктора каза : "Предлагам да вземем вещите".
Тогава се съгласи.
Иначе просто му обясни какво може да стане с палачинките, без да изрази позиция.
Преди това не каза ли "Не, няма да ядем, защото не мога да ги занеса на племето, трябва или тук да ги изядем или да вземем вещите." И тогава той предложи да вземем вещите. Според мен Карин беше напълно наясно с решението си, след като прочето, че не може да сподели храната с племето.
Това болднатото не мисля, че го каза, ама карай, както и да е.
Добре, че не ги изядоха.

Опааа, Йо и Бо са родени с късмет просто.
Тия ще стигнат далеч.
Горкият Зоран....

# 110
Ехаааа .. най-мислещия играч намери идола. Яко. Очаквам да има някой много изненадан на съвет, почти съм сигурен, че ще видим истински blindside на един от мъжете в петорката.

Meri_An - конспирация е спор няма, за това, че се знае за идола не знаеха само тези, които трябваше да знаят Simple Smile Не знам как успяха го постигнат, но е факт - Ивайло, Зоран и Маги не знаеха, че останалите знаят. А реално за идола се е знаело и в другото племе. И в тази тежка среда някакси успяха да опазят тайната, че знаят за идола. Въпреки, че отиването на петорката при Ивайло и казването в прав текст, че ще гласуват за него е реално огромен жокер.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 22:12 от Bengun

# 111
Куку и Пипе намериха идола. А толкова да не ги харесвам двете 🥴

# 112
  • София
Чудя се дали монтажистите на "Игри на волята" или тези на "Сървайвър" са по-некадърни. Защото промото със сигурност съдържаше кадър след края на дуела между Ивана и Маргарита.

# 113
Ивайло имал дете.Май не го е споменавал до сега.Не дадоха на Милен какво са му пратили.Ивана си лежи,Маргото веднага се хвана да оправя.

Показаха на Милен - снимка на дъщеря му.

# 114
Куку и Пипе намериха идола. А толкова да не ги харесвам двете 🥴
И аз. Не ги понасям.

# 115
  • Другата България
Скрит текст:
Ехаааа .. най-мислещия играч намери идола. Яко. Очаквам да има някой много изненадан на съвет, почти съм сигурен, че ще видим истински blindside на един от мъжете в петорката.

Meri_An - конспирация е спор няма, за това, че се знае за идола не знаеха само тези, които трябваше да знаят Simple Smile Не знам как успяха го постигнат, но е факт - Ивайло, Зоран и Маги не знаеха, че останалите знаят. А реално за идола се е знаело и в другото племе. И в тази тежка среда някакси успяха да опазят тайната, че знаят за идола. Въпреки, че отиването на петорката при Ивайло и казването в прав текст, че ще гласуват за него е реално огромен жокер.
Чак сега разбрах какво казваш....ама то върша сто неща.
Напълно съм съгласна с написаното.

Жокер ако имаш нещо на етаж 2. И се усетиш, че те гъбаркат, и има нещо гнило в Дания.
Ама нашето футболерче -

# 116
Ивана сама се бие Simple Smile
И взе, че спечели Joy
Доволен съм, ама малко Simple Smile

# 117
Да, Ивана победи и остава. Знаех си.

# 118
  • София
Дали нямаше да е по-удачно да не включват кадрите на плачещата Ивана (или по-точно на новия Николай Мартинов) в промото за този епизод?

# 119
Подходи една идея по-умно като се хващаше за конструкцията Ивана. Победи по-мислещата от двете.

Общи условия

Активация на акаунт