🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 140
  • 647
  •   1
Отговори
# 390
Отивам да се срамувам в ъгъла.
Скрит текст:
Продължавам да смятам, че Ивана е по-полезна за играта и от Милен. Както беше и за Маги.
Най-малкото е по-коварна,отмъстителна от Милен, който е добряк, незнаещ къде е попаднал.

# 391
Милен беше приятен участник, но не е за този формат. Игри на волята е по като за него.

# 392
И режисьорите на промото са за бой,ама и тъпите организатори.Никой не може да ме убеди че четвърта поредна "женска" игра се пада все на тая.Как пък нямаше плуване,сила,нещо различно ми все баланс и изометрия.Да Пламен от игрите спечели,но е по скоро изключение,а и пожарникарската школа си е дала отражение.Милен нямаше никакъв шанс с този ляв крак и превързан десен.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 22:45 от лещичка

# 393
Следващият дуел ще бъде , кой има по- големи устни 🤬

# 394
И сега следват четири дни чакане Sad
Много дълга ми идва на мен лично тази пауза, може би ако бяха през ден епизодите щеше да ми е по-приятно.

# 395
  • София
Ивана не я харесвам, но и Милен не ми беше симпатичен. Нищо не направи, нито игра играта, нито нещо разбрахме за него. Всеки път ми звучеше все едно му е трудно да се изкаже.

Предпочитах да остане Милен.

# 396
  • Другата България
Миленчо беше много позитивен играч, много.
Но не за този формат. Така не се играе тук, ако беше кандидатствал в ИВ, щеше да има повече успех. Жалко, стойностен мъж. Много наивен, единак, отначало мислех, че е тъп и затова мълчи, но май не е точно така.
А това ...нещо остана отново.
Изобщо не са ок игрите, вече и аз се дразня.
Като е отишла в Сървайвър, трябва да умее и да плува, и да скача, и да носи, и да влачи, и да хвърля, и да прави всичко останало.
А какво гледаме - Джуката реди кубчета, лети във въздуха, стои на един крак.....егасимус.
Това е безобразие. Не знам коя е Мани, но тази да я маньоса най-сетне някой , че се не трае!

# 397
Истина е.
Този сезон битките за оцеляване са пародия в сравнение с другите ни сезони.
Само острова на отшелника ми е напълно ненужен в този сезон-красавец.

# 398
Започвам да виждам Георги като потенциален победител. Винаги му дават екранно време, а днес и като стратег го показаха.

# 399
Пфуу, не помогна и това да съм за Ивана. 😠
Голямо бутане я бутат, дразнещо е.

# 400
  • софия
Ще я гледаме още Ивана. "Битките" долу горе еднакви, само противника е различен. С новите коалиции стана много заплетено. Интересно ще е другата седмица. Йо и Бо няма да издържат още дълго си мисля аз.

# 401
Тъжно ми стана на мен  за Милен.Жалко,че са много малко мъжете като него.Особено пък в тоя сървайвър.Не знам дали ще го догледам с тия "мъжкари",дето останаха.Браво,Миленски...игра с чест и си отиде достойно без да се оцапаш!

# 402
Карамазов издаде много неща в момента. Един участник ще направи много врътки в играта, дори направо си каза кой ще е.

# 403
Зоран големи врътки започна. Не разбрах с кой е - Йо и Бо, Мила? Обаче ме изкефи как всичко си каза на Джулиана. Използва новостите(арбитрите) в своя полза. И току що Владо потвърди в шоуто на Цитиридис, че ще режисира тепърва яко играта и такива обрати са ставали, че на него му падало ченето на съвет.
Ивана бая я тикат напред. Да видим докога. Може би докато дойде някой по-атрактивен играч на острова.

# 404
  • София
Влади е при Цитиридис. Много е готин, личи си, че е фен на играта. Издава малко напред кой ще продължи, така че, ако някой не иска да знае, да не гледа.

Общи условия

Активация на акаунт