🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 3 (06.03 - 13.03) 🌴

• 28 007
  • 647
  •   1
Отговори
# 525
Тия,дето твърдите,че това е най-силния бг сървайвър досега....обосновете се защо мислите така?За мен е най-слабия,защото игрите са елементарни,на преден план са лъжите и интригите,а самите участници много отстъпват като личности и физически възможности на предишните.Да не споменавам имена като Ники Мартинов,Занев и тн.С кой мъж ще ми ги сравните от сегашните?
Той,Карамазов не случайно каза,че тоя сървайвър бил различен от предишните.Да,определено е доста различен-съвсем е изчезнал спортният елемент,след като на елиминация гледаме две греди и две делви.Тук не става въпрос за "нацепени батки",а да имаш една елементарна спортна култура,добра координация и някакви физически умения.
Да не говорим при какви условия бяха поставени участниците в предишните сезони и при какви сега.Пълна пародия и боза е тоя сървайвър.
П.П Георги Дренски на острова на изгнаника срв с Ивана.,разхождаща задник,в леопардов бански

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 15:15 от Ricko7

# 526
  • Другата България
Не знам дали съм единствената, но аз не искам коалиция между Бо, Йо, Ганка и Анелия.
Това няма да е коалиция, поне не истинска.
Бо и Йо са доста силни стратегически и в първия удобен момент ще направят така, че останалите две да са аут.
Доста по-интересно и за играта ще е да са в различни съюзи.

# 527
Няма да са в един алианс.
Но е напълно възможно и двата алианса да имат съвпадащи за момента цели по пътя си и да има моменти, в които гласовете им да са насочени в една посока.

# 528
  • Sofia
Неточно се изразих – само си фантазирам, щото ги харесвам четирите и ми е любопитно какво би било.
Иначе да, прави сте, че подобен съюз е нереален. Наистина ще е интересно кой и как ще надделее. Струва ми се, че Мила ще играе сериозна роля, ако не я елиминират, има потенциал да хитрува според ситуцията. На Зоки ми прилича тя в някои отношения.

# 529
  • София
А какво е това Жури? Може ли някой да ми разясни, че за пръв път гледам Сървайвър?
По принцип започва след обединението. Всеки отпаднал става Жури, присъства на съветите. След като останат финалистите журито гласува и решава кой побеждава играта.

Става много ключово как да дърпаш конците кой да си ходи, но без да те намразят и да влизаш в конфликти, защото зависиш от тези хора, ако стигнеш до финала. Затова директни обиди и психоатака не работят особено, трябва си финес.

В американските има един Ръсел, когото сме коментирали, той ги върти на пръста си, наистина диктува играта, но не се държи уважително. С лекота стига до финалите, но после не избират него. Така че е много важно как ще играеш и да си харесван, както и противниковата коалиция да се разпадне преди обединението.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 16:04 от Niya-

# 530
А какво ви е мнението за Вечната Амбър - Драго? Има ли въобще някакви шансове да стигне до обединението? Съвсем го изключиха от играта - нищо не дават за него.

# 531
Драго. Хареса ми как драсна клечката и запали фитила между Ивайло и Джулиана и после спокойно се наслаждаваше на цирка, гледайки отстрани. Според мен ще бъде използван за глас при премахване на някой от по-сериозните играчи, след което ще го пуснат по пързалката. Малко прилича на Милен като тип играч. Удобен е за всички в момента, което го прави от друга страна също и много удобна мишена за всички.

Дали ще стигне до обединението зависи доколко Ифугао ще побеждава в битките за племенен имунитет. Ако започнат да губят редовно вероятно няма да е част от обединеното племе.

Отделно има много малко екранно време с него, трудно е да се направи добра прогноза.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 15:44 от Bengun

# 532
  • Козлодуй
И аз си мисля, че предишните сезони се наблягаше повече на игрите отколкото на интригите - много искам да няма никакво жури, а да се гласува с СМС за победител и да гласувам за този които е бил в най-малко коалиции.
Не бих гледала сезона ако нямаше остров на който някой да е на спокойствие и да мачка наред, друг е въпроса че този някой не искам да е Ивана, но това се предлага в момента и гледам Simple Smile

# 533
  • Sofia
Сървайвър с смс-и накрая вместо жури би било просто някакво друго предаване. Аз съм от тия, дето не харесват сезона с Мартинов. Намирам го за опорочен и побългарен.

# 534
Няма да са в един алианс.
Но е напълно възможно и двата алианса да имат съвпадащи за момента цели по пътя си и да има моменти, в които гласовете им да са насочени в една посока.
Точно. Четирите дами ми се струва, че няма да се обединят, освен ако в даден момент нямат общ набелязан за гонене. Но това би станало в началото на обединението евентуално (предполагам и ми се иска да ги гледам и четирите в обединеното племе). Иначе всяка от двойките ще се стреми да отслаби другата.
Зоран има възможност и до финал да стигне, харесван от Ифугао, но и си има приказка с Йо и Бо. Ако стигне до обединението може да има битка за него. Simple Smile
Драго на мен не ми харесва. Не останах с добро впечатление, когато хвърли бомбата и Ивайло и Джулияна се скара ха. Време е вече Ифугао да загубят, за да видим с точност там кой с кого е и да видим малко повече разсъждения за играта от хората в племето.

П. П. Сега видях мнението да има смс за определяне на победителя. Сакън!!! Дано не идва такава мисъл на Милошев! Победителят трябва да се избере от журито, защото те най-добре преценяват кой заслужава, защото са живели с човека, а ние виждаме само каквото ни покажат. Ако ще е Сървайвър, да е Сървайвър докрай, да е по правилата на формата.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 15:51 от Fortuna

# 535
И аз си мисля, че предишните сезони се наблягаше повече на игрите отколкото на интригите - много искам да няма никакво жури, а да се гласува с СМС за победител и да гласувам за този които е бил в най-малко коалиции.
Не бих гледала сезона ако нямаше остров на който някой да е на спокойствие и да мачка наред, друг е въпроса че този някой не искам да е Ивана, но това се предлага в момента и гледам Simple Smile
Да.
Миналите ни сезони са доста далеч от идеята и концепцията на Сървайвър. По-близки са до концепцията на ИВ. През този сезон за първи път гледаме Сървайвър в нашия ефир близък до това, което познаваме от сезоните в другите страни.
СМС вота е брутално погазване и обезсмисляне на формата. Въпреки, че бях за НМ с двете ръце и двата крака през неговия сезон победителя трябваше да се определи от Жени, а не от СМС-и.

# 536
Скрит текст:
Да.
Миналите ни сезони са доста далеч от идеята и концепцията на Сървайвър. По-близки са до концепцията на ИВ. През този сезон за първи път гледаме Сървайвър в нашия ефир близък до това, което познаваме от сезоните в другите страни.
СМС вота е брутално погазване и обезсмисляне на формата. Въпреки, че бях за НМ с двете ръце и двата крака през неговия сезон победителя трябваше да се определи от Жени, а не от СМС-и.

Изобщо не бих го гледала, ако няма жури. Такива предавания има сто. И преди писах, че магията на Сървайвър е най-вече да надживееш, надхитриш и надиграеш останалите и те пак накрая да пуснат твоето име в делвата/кошницата/купата или каквото е там, в което събират гласовете според сезона.

Бенгън, нека дадем и на мъжете глас все пак 😜

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 15:54 от Морско_момиче

# 537
  • София
Затова има Игри на волята, там е въпрос на мускули и виждаме как там жена няма шанс да спечели.

Нека има разнообразие, тези допълнителни елементи ги вкараха в играта миналата година и тази с острова, защото българинът обича някой мускуляга, който мачка напред. А някой с ум и социална игра, не заслужавал.

Е, радвам се, че се опитаха да предложат истинска игра тази година. Нямаме нужда от сто еднакви предавания. Мен и концепцията на Игрите ми харесва, така че и тях гледам, само продуцентите у нас не ми харесват и че е нагласено.

Аз също не искам да спечели някой, който е трагедия в игрите, но Анелия и Ганка на пример се раздават много и са се готвил и на този фронт, нищо, че не са най-силните.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 15:57 от Niya-

# 538
Сървайвър с смс-и накрая вместо жури би било просто някакво друго предаване. Аз съм от тия, дето не харесват сезона с Мартинов. Намирам го за опорочен и побългарен.
Абсолютно съм съгласна. Никито Мартинов може и да е супер дупер отвсякъде, но в играта Сървайвър той не беше избран честно за победител. Хората, с които си живял там и сте се дразнили всеки ден, и сте се потили заедно, и сте си подливали вода, и сте си помагали, и сте се топлили вечер, и сте делили оскъдната храна - тези хора трябва да те изберат за победител. Не някакви случайни люде, седещи на удобно на дивана пред телевизорите.

# 539
Бенгън, нека дадем и на мъжете глас все пак 😜
Ако правилно съм разбрал става дума за коментара ми за Жени.
Спас и НМ имаха по четири гласа, Силвия имаше един от Жени.
По правилата на формата трябваше да има прегласуване и ако всички си бяха повторили вота то тогава вота на Жени щеше да определи победителя между НМ и Спас.

Аааааа .. жени - мъже ... Joy
Засмя ме.
Не видях заигравката в първия момент, благодаря за смеха

Общи условия

Активация на акаунт