Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 634
  • 782
  •   1
Отговори
# 315
Бях показала подобно палто с външни джобове и ме изядоха за тях Simple Smile.
До колкото си спомням или поне от снимките, които пусна, твоето палто беше по- дълъг модел и самите джобове се падаха по- ниско (като на халат за баня- моя интерпретация). Ама не си спомням да сме те яли, а просто си казахме мнението. Simple Smile

# 316
  • София
Преди фитнес:

Открих си любимия панталон от третата бременност и пролетта ще го скъсам от носене. Бях забравила колко е удобен.

# 317
Мацки

Дайте идея каква чанта и от къде  да си взема за тия кецове:

# 318
Dez, със здраве! Много е хубаво и класическо палтото и ми се струва, че цветът много ти отива!

Савова, че ти си толкова стройна, какъв би бил проблемът с джобовете!?!

Десинко, при толкова блясък в кецовете аз лично бих заложила на проста черна чанта тип торба (много популярни напоследък) или раница, но все пак зависи от личния ти стил и предпочитания.

Пуснах нова тема, ако на някой са му интересни аксесоарите и с какво ще са пълни магазините може да метне поглед:
Скрит текст:

КАКВО ОБСЪЖДАМЕ ТУК
Скрит текст:
Колко пъти сте имали нужда някой да ви каже откровено дали дадена дреха ви стои добре?

Колко пъти сте си купували импулсивно дреха или аксесоар (ей така за спорта, от моментна еуфория, защото някой ви е вбесил и искате да си оправите настроението...), които после се чудите защо сте купили и само събират прах из гардеробите, чакайки реда си да бъдат съчетани и разходени подобаващо?

Качвайте изображения, за да е нагледно и да може да се реагира по-лесно. Само с примерно описание "имам една лилава блузка..." става сложно, предвид нюансите на лилаво, които съществуват.  newsm47 Едва ли има някой с гадателски способности, който да предвиди кое би стояло най-добре на вашето тяло или да знае кои цветове харесвате...
НАКРАТКО - колкото повече информация има в запитването, толкова по-подробни ще са и отговорите.

ПОЛЕЗНИ БЛОГОВЕ

https://glowsly.com/spring-summer-sunglasses-trends/

Accessories - Spring/Summer 2022
[/color][/size]

https://glowsly.com/spring-summer-accessory-trends/

Въпрос на Темата

Кои са любимите ви пролетни аксесоари? Покажете ни какво ви харесва, независимо дали вече го имате или просто го искате силно!

[/spoiler

# 319
  • София
Агент, дали не обърка темите?

# 320
Не... все пак не всяка от съфорумките си губи времето и с модната тема, а и тази тук също е за стил.

PS Забравих да кажа на Дез, че ако има как да си направи един дълъг уикенд в Севиля препоръчвам горещо! Чудесен град! Аз съм от гадните пишман туристи, които се влюбват или намразват дадено място без всякаква логика, но Севиля вибрира на моята честота и си я спомням с много топлота.

Копче, ще ме накараш да чета за местните кръчми Simple Smile)) аз много много не ги уважавам, ако не са азиатски Grinning

# 321
Агент, нямам проблеми с джобовете, дори ако стигат до коленете Simple Smile.
Тъкмо се отказах от палтото заради хубавото време и при нас стана студ.

# 322
Поздрави от Пражкия половин маратон! 😀Мина! Оцелях да разкажа. 😜

На старта ( с Flowerbomb ❤):
Скрит текст:
На финала:
Скрит текст:
В къщи, с нов пост- тренировъчен екип.
Тениската ме радва особено много, защото имам денимови Конвърси на маргаритки, и ще е тамЪн. 😊
Скрит текст:
Кафепия излитам по задачи

Довечера съм на бар и жива музика, май и танци се очакват, да видим....Sweat Smile
Сигурно ще навъртя 50 000 крачки.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 16:01 от Dez

# 323
Ти си нашата спортна гордост, Дез! Браво!
И страхотна форма, освен страхотна спортна форма!

# 324
Браво, Дез!!!

# 325
Много ти благодаря, Агент! Милите ти думи означават много за мен! ❤🌹🤗

# 326
Поздравления, Дез!

# 327
  • София
Дез, радваш ме много! Браво за маратона и медал, гледам има!! 🤩
Имам подобно спортно якенце от детската серия на HM. ✋

# 328
Браво Дез!
Поздрави на любима Прага! Като гледам днес и снежец май е прехвърквал…
Началото на Май планирам Пражка седмица… нямам търпение!

# 329
Браво, Дез! Както се казва - машина! 🤩🏆

Общи условия

Активация на акаунт