Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 138
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Цветовете не са твоите, според мен.Иначе самата рокля ми харесва стига да не е наистина чак толкова отворено деклотето.

# 571
Angel много ми харесва роклята като модел и цветове, много е свежа, само деколтето, ако може да се прибере леко. Имаш хубав бюст, но ми е нещо пошло толкова навън да излиза. Коментирам го с най-добри чувства, тъй като ако това може да се оправи-веднага бих я взела. Стои ти перфектно.

# 572
Роклята с обувки и аксесоари ще стои чудно на Айнджъл. Тя казва че деколтето не е толкова брутално както е излязло на снимката.

# 573
Да, не са ми такива бомбите чак, а и може да се захване и посмали също. Не ме притеснява то.
Хем много ми харесва, хем ми е малко циркова..)

# 574
  • София
Ако можеш да намалиш деколтето, не се колебай. Прекрасна е, обожавам свежи цветове. А и според мен те са подходящи за теб.

# 575
  • В полите на Пирин планина
Много е интересна роклята, Ейнджъл. На мен ми харесва. Simple Smile

# 576
  • София
Цветовете и моделът са супер, но прекалено много бюст е навън.

# 577
  • София
В мола в съблекалнята снимките излизат така. Роклята ми харесва.
Аз днес имах супер ден. Ето ме накрая:

# 578
Роклята ми харесва. Но си мисля, че ще ти отива повече, ако беше с руса коса.

# 579
И аз я изтървах Confused!
Обаче си имаме в темата още един Ейнджъл....Роки Blush
Змия, това е от Мардин, нали? Интересни са ми Мардин и Мидят заради един турски сериал, който загледах и следях с огромен интерес.

Ето снимки и от една моя сбъдната мечта -Рио де Жанейро

.  Водопада Игуасу от бразилска и аржентинска страни
Огромни библиотека и книжарница в двете държави
Гледахме самба и танго, гробницата на Евита Перон
Маракана на Пеле и Ла Бонбониера на Марадона, и още много други места и преживявания.
Навсякъде съм облечена с дънки и тениска, нищо натрапващо и открояващо за да се слеем с тълпата. В началото не вадих телефона да правя снимки, страхувах се да не ми го откраднат, което си честа практика в големите градове на Бразилия. Никакви бижута и скъпи неща. Въпреки потресаващия контраст на бедните хора спящи по улиците и небостъргачите за белите хора, уникално противните миризми на места, риска от това да те намушкат или гръмнат ако попаднеш дето не трябва бих се върнала в Бразилия.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 15:32 от bubanka

# 580
Ау, библиотеките са впечатляващи! Пропуснала съм ги като съм била там.
От Хлебчето нямаше ли спускане по въже?

# 581
  • София
Пинк (Рокличке Simple Smile), чудни снимки! Обичам цветни пътувания да гледам!
Нощната снимка на плажа ми хареса много! Супер нейчъръл! Innocent Библиотеката е страхотна! Виж, за танците завидях!

Преди години, когато планирахме пътуването до Доменикана, ходихме с мъжът ми около 6 месеца на латино танци в школата на х-л Плиска. Салса и бачата учихме, че да сме подготвени и в синхрон с обстановката. Smiley

Но Латинска Америка не е моята страст. Бедност не ми се гледа. Имаме си. Не ме влекат такива Еквадор, Венецуела, Перу... Бих се жертвала за Куба, но и там съм на двата полюса по скоро.

# 582
Пинки, чудесна си! Слънчевият бански ми хареса много и върху теб стои безупречно. Бразилия... Heart Eyes В уиш листа ни е.

# 583
  • София
На мен много ми се ходи в Южна Америка. Където и да е.

# 584
Пинк, всякак си прекрасна! С бански, с дънки, с къси панталонки! Свежа и млада! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт