Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 120
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
  • Русе
Пинк, Змия, чудни сте! Хубави снимки!
Все повече и повече ми се ходи някъде, а нямаме никаква възможност в момента за пътуване. Чакам с нетърпение да се отвори време.
Ейнджъл не я видях.

# 586
Пинк, Змия!
Прекрасни сте- и вие, и кадрите, които споделяте! Hug

# 587
  • София
Много искам да видя роклята на Айнджъл, моля те, пусни ми я на лично!

# 588
Ах, библиотеката! Heart Eyes Ума ми взе тази снимка! Прекрасна си, Пинк! Страхотни снимки, ваканция и визия!

При мен е почти пролет. Joy Чакам. Вчера тичах по къс ръкав, но днес кашлям като магаре. Престарах се.

Роклята на Ейнджъл е супер, и е идеална за Великден, мисля. В смисъл, че е пъстра, интересна, и жизнерадостна. За деколтето и аз съм на мнение, че трябва да е по-дискретно. И самата рокля е за идеална фигура като нейната. И цветово ми хареса.

# 589
Благодаря ви за комплиментите, момичета Heart
Не отговарях до сега, че съм в командировка на едно обучение.
Копче, Куба ми е друга желана дестинация, но поредна втора година сме се в нея посока на света и за това ще я оставим за в бъдеще.  
Пропуснала съм снимка на книжарницата Атенео
Еънджъл, за какво въже говориш? За Sugar Loaf ли?
Тръгнахме преди карнавала, но пък посетихме школа, в която текат трескави приготовления за помпозното шоу. Естествено не ни разрешиха да правим снимки на декори и костюми, за да не издадем нещо на конкуренцията, но пък ни облякоха в карнавални костюми, танцувахме самба с професионална танцьорка.
Да се оплача, че аз най-много исках да посетя това шоу и получих, най грозната рокля, че и скъсана и нямах пера.
Танци ще ви кача като се прибера у дома, че ми е трудно през телефона.
Както и като пиша и пътувам ми става лошо, затова и снимки с витрини ще кача по късно.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 22:44 от Pink Dress

# 590
Да, за шугъра.
Ох, спомних си как мен ме бяха облекли - с пера и тн, бях адски смешна..))
Ти си готина, екстра направо.. Heart

# 591
  • София
Пинк, прекрасни кадри си показала.
Ходи ми се отново в тази посока. Преди 10+ години бях за изключително кратко в Бразилия в гр. Форталеза. Усетих контраста между бедността и богатството. Но реално не видях нищо от държавата.

По-късно ще покажа и Мидият.
Повече ми хареса от Мардин.

# 592
Прекрасни снимки! Прекрасни! Много благодаря на споделящите!
Пинки, ако ми кажеш че си на 20+, ще повярвам! Много си готина, пу пу!

# 593
  • Mediterraneo
Оооо, Пинки! Чудесни кадри! Страхотна сбъдната мечта!
Моето сърце е в Куба. Бих е връщала отново и отново! Въпреки бедността и мизерията, има впечатляващи контрасти. Хавана е сбъднатата ми мечта на мен.

# 594
# 595
Това е много красиво!

# 596
  • София

Да, досега от всички градове в Турция Мидят ни хареса най-много. За стария град става дума. В Мардин е смрадливо и мръсно, пренаселено. Там пък новият град е прекрасен. Не че сме му отделили време.

# 597
Змия, да точно този конак е сниман във филма, както и съседния на него.
Скрит текст:
филма е Hercai

Благодаря пак на всички ви за милите думи и McKitty, де да бях! Сложи още 25 отгоре.

За модата или поне това, което видях... и в Сао Пауло и в Рио през деня се носят изключително спортно, небрежно и удобно - дънки - къси и дълги, панталон/ки, тениски и рокли естествено дълги и къси и много джапанки. Вечер да блуза с голо рамо или рокля с презрамки тип миша опашка, на цветя или дюс и отново ниски чехъл или сандал. Токчета не видях да носят. Вярно, че не съм обикаляла по баровски квартали или там където ходят богати и заможни бели хора, но по молове и заведения където ходят местни нищо по различно от характерното за такъв род обекти одежди не видях. Не се обърнах или загледах по нито една жена да ме е впечатлила с визия, но с дупе ДА! Но и дрехите им са направени от качествен памук.
В Аржентина по същия начин, още повече че там си беше есен и навсякъде само есенно зимни колекции.
Агент, аз помня заръката ти да си купя кожени неща от там, че имат в изобилие, НО нищо, ама грам нищо за гардероба не си купих понеже не знаех, че в Аржентина има два курса продава на тяхното песо. Ако смениш на чейнджа е по изгоден и го смяташ към щатски долар, а ако платя с карта цените стават убийствени. Ако реша да изтегля пари от банкомат, то трябваше да избера долар или евро, но тъй като престоя ни съвпадна с католическия Великден и чейндж бюрата затвориха още от петък. И ние това съвсем не съобразихме. Давам пример: много харесах ето тази чанта на някаква тяхна марка
https://jackiesmith.com.ar/collections/miranda/products/2w00325gra62z99 не стига че беше само мостра в магазина, но и с карта щеше да ми излезе 1040 лева, а ако имах пари в брой приблизително към 730 лева. Това е защото Аржентина има официален и неофициален обменен курс. Чейнджбюрата извън страната само ви продават, но никога не купуват песото, защото не знаят на кой курс да го направят. Та затова ми бе крайно не изгодно за каквито и да е покупки там. Иначе имаха яки боти и ботуши, както и пуловери.
Малко фото материал

само този магазин снимах, и само той не бе отворен.
и една витрина от Бразилия
там модата по ми хареса.

# 598
  • София
Змия, 🥰🥰😍😍😍 много си красива.

# 599
  • Бургас
Като заговорихме за Бразилия /мечта откакто гледах  От Обич и Клонинг/ се сетих, че скоро попаднах на една бразилска дизайнерка на плетиво, явно там са доста популярни плетени дрехи.
При нас този тип дрехи може би само по ваканционни места го виждам приложим.Роклите много ми харесват, даже мисля да пробвам нещо подобно са направя.

https://www.vanessamontoro.com/en/portfolio-produtos/

Тези са ми любимите:

Общи условия

Активация на акаунт