Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 117
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
И на бразилците кожените изделия харесвам аз. В Punto от миналата година предлагат Luz Da Lua. И обувките, и чантите са много меки, удобни и практични за ежедневието. Маратонки и чанта имам от миналата година. Вчера набързо мярнах още един модел, средно малка, но не прекалено, с дръжка за рамо. Нямах време да я гледам, но мисля да го направя при първа възможност и усещам как ще я сдобия.

На вълна пролетно-летен гардероб съм тези дни, пусна ме апатията за пазаруване Neutral Face

# 601
  • София
Ох, бразилски обувки! Още имам едни сандали с платформа от една бразилка в Испания преди...20г.

# 602
Оф, и аз съм на вълна пролетно летен гардероб, след два дни летя за Малага, вадя, слагам дрехи, меря...основно смятам да съм с три панталона плюс едни весели шалвари, тениски и свободни ризо-блузи за отгоре. Панталоните са ми една идея по официални и с маратонки не ги харесвам, .....а ще се наложат по удобни обувки заради обикалянето. Мацки, дали да взимам сандали, по принцип имам място в куфара, но няма да пълня прекалено, за да забърша нещо и от там!

# 603
Малага през май? Вземи и сандали!

Много искрено ви завиждам за пътешествията! Въпреки, че Бразилия не ми лежи на душата бих хукнала без всякакво предупреждение! Не съм била на този континент още, а по Анатолия съм вяла дупе през 2003 един единствен път и то много за малко, първото ни съвместно пътешествие с ММ, ако не се брои Рилския манастир.

Галчудо, това на една кука се плете, нали? Много красиво! Като бях малка бабите ми и на това ме научиха, лека им пръст!

Пинки - споко де, веднага ти намирам сайта на кака ти Джаки и им казваш да ти я доставят Simple Smile
https://jackiesmith.com.ar/collections/handbags-2

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 00:37 от Agent Provocateur

# 604
Обичам интересни хора,места,храна и прочие. Благодаря на всички,които споделяте.
Пропуснах ангелчето.

# 605
Да, Лайт, съгласна съм! В Бразилия имат много по хубави дрехи и обувки.

# 606
И бански!
Бразилианата е от там, мисля 5 чифта бански си бях купила от Рио..)

# 607
  • София
Тя е малка, но вече знае…. Как се проси

По-късно се появи и момченце с три цветенца. Говори на турски/кюрдски, а после започна за повтаря “мъни”

Изключителна природна красота има в Кюрдистан, както и още по-изключителна мизерия.

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 23:30 от змия

# 608
Оф, и аз съм на вълна пролетно летен гардероб, след два дни летя за Малага, вадя, слагам дрехи, меря...основно смятам да съм с три панталона плюс едни весели шалвари, тениски и свободни ризо-блузи за отгоре. Панталоните са ми една идея по официални и с маратонки не ги харесвам, .....а ще се наложат по удобни обувки заради обикалянето. Мацки, дали да взимам сандали, по принцип имам място в куфара, но няма да пълня прекалено, за да забърша нещо и от там!
Мими, на теб и на всички, които в момента тепърва планират предстоящи пътувания, завиждам Smiling Imp... на нас първото следващо ни е море в Гърция през юли. По-нататък, не преди ранен септември ще ни се отвори прозорец за по-далечни и нови дестинации.

Сандалите в куфара аз бих пропуснала. При температури 9 - 24 градуса ми е рано за тях. Пък и, ако толкова ти дотрябват, винаги може да забършеш нещо на място Grinning В Атина и Пелопонес през априлската ваканция беше 11-27 градуса. До малко преди обяд след 5 си беше хладно за бос крак. Само скандинавките ходеха боси и с летни роклички.
Коментарът ти за подготовката на куфара ме накара да се замисля. Това доколко панталоните ще се вържат с маратонки, наистина зависи много от типа им. И на мен ми е изключително трудно да комбинирам дълъг панталон, различен от дънки, със спортни обувки. Изобщо не умея да го правя дори. Такива панталони обикновено нося с по-висока обувка. Ако имах безкрайните стройни крака на Ангелчето или Магни, или пък крехката фигурка на балерина на Пинки, може би нещата щяха да стоят по друг начин.
Спортни обувки ми е по-лесно да нося с панталони, които са с дължина над глезена. Така по-ми се получава някак. Нищо, че съм ниска. Със спортни панталони, каквито ни показва Змия, в последните страници също се получава по-лесно.
И всъщност си дадох сметка, че аз май си имам три основни типа "униформа" по време на пътувания - къса свободна рокля с удобни обувки, дълга пола със спортни обувки или удобни пантофки/боти (според маршрута за деня) и дънки с тениска/свободна риза.
Ето за малко ретроспекция от пътувания/свободно време в преходни сезони в последните години.... доста еднотипни неща съм слагала в куфарите си, всъщност ...
Скрит текст:
...

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 01:34 от Light Beam

# 609
Light Beam,
Много харесвам свежото ти, лъчезарно и момичешко излъчване, особено с късите роклички. Чудесно си обобщила трите типа дрехи за пътувания, и аз към тях се придържам в общи линии.
П.П. Позволявам си да отблежа, че лично според мен дългите поли от първите снимки някак не са твоите или поне аз не те възприех така облечена.

# 610
Лайт, а аз те възприемам много органично и романтично с дългите поли, може би защото самата аз много обичам дълги поли, не зная. Пу-пу, толкова да си хубава и женствена! Simple Smile
Вижте с колко различни очи гледаме и не само Лайт! 50 Нюанса сиво ли казах Grinning

И като казах 50 и сиво да ви препоръчам 2 шоута, и двете британски - A Very British Scandal и An Anathomy of a Scandal по Нетфликс/Amazon Prime. С една дума - ДИЛАЙТФУЛ! И двете!

И като казах (мини) сериали да изпъшкам, че снощи приключих и с този гребен сезон (от началото на Май до края на Април е, ако някой се чуди). Доволна, но си беше зор! 2021/2022   1,563,703m
Трябва да припомня на милото колко пуфтя като си поисках тази конкретно гребна машина (скъпа била) и колко пари му спести в последствие Wink Да не говорим как балансира семейния ни живот, щото като съм бясна греба вместо да му съскам и за капак си гледам моите шоута докато греба, а не му мрънкам на дивана, че неговите ТВ избори не са по мой вкус и обратното. Как пък не си намерих мъж, който да си пада по моите книги и филми!?! Последното ни ходене на кино завърши с почти развод по вина на Александър Скарсгард , който аз обожавам ( новият The Northman гледахме)!

И ако на някой му е интересно, това е статистиката ми за последните 4 години откакто имам машината. Не че очаквам на някой да му е интересно, но аз съм леко горда от проявеното постоянство и като девойка с нови обувки се опитвам да се покажа Grinning

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 14:42 от Agent Provocateur

# 611
Лайтче страхотничка си...и аз ще взема яке кожено, подобно на твоето...много те харесвам на всички снимки...аз също съм ниска, а не съм балирнка като Пинк!
Пинк, ти от Бразилия  си уникална, всякак!
Не се харесвам с панталон и маратонки, взимам едни обувки с 4 см ток, удобни са!
За сандалите наистина ще помисля! Simple Smile

# 612
Агент
Респект!
Аз отдалеч ги наблюдавам машините...

# 613
Благодаря ви момичета!
Витаминче, поглед отстрани често е по-обективен Hug
Все пак, обичам дълги поли и рокли заради някои безспорни техни предимства. И се възприемам с тях. Много удобни, не ограничават движенията, не ги духа вятъра, ... и последно, но не по важност - много успешно скриват подпухналите крака - къде от много ходене, къде от дълго седене. При мен това винаги е голям проблем. Ако обърнете внимание ще забележите, че на последната снимка коленете и прасците ми са двойни (тя е правена към 2 следобед, около 30 градуса и след 2 часа седене на маса ...)

# 614
  • София
Лайт, на мен във всичко ми харесваш.

Агент, коя е машината? И аз се оглеждам за такава.

Общи условия

Активация на акаунт