Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 111
  • 782
  •   1
Отговори
# 615
Ето тази американска класика! Concept 2, нищо претенциозно или фамозно като Hydrow!

# 616
  • Mediterraneo
Е, как без сандали май месец в Малага? Аз чакам с нетърпение да ги поднося, но тази година определено лятото закъснява.

# 617
Е, как без сандали май месец в Малага? Аз чакам с нетърпение да ги поднося, но тази година определено лятото закъснява.
Тарти, казвай да ги взимам ли, става ли за сандали!

# 618
  • Mediterraneo
Става. Хората от 2 седмици се къпят в морето, плажът е пълен. На мен си ми е студено, но туристите не мислят така. Но за сандали е определено добре.

# 619
# 620
Благодаря ви момичета, ще ги взема макар, че максималната е 24. За плаж не мисля, идвам от море и тук съм си наваксала с по три месеца плаж...да студуват чужденците! Wink

# 621
Преди малко се върнахме от почивка и исках да покажа роклята, която си донесох оттам, но снимката е доста голяма и не ми дава да я прикача. Фонът е бял, а рисунките са небесно сини, тъмно сини, гълъбово сиви и тук-таме едно странно тъмно червено. Така да ми хареса този десен, а и имам с какво да го съчетавам.

# 622
Е, намали я малко и покажи, де! Обичаме рокли.
Аз си донесох дълга дантелена пола в гълъбово синьо от Сфера и миди цикламена рокля, тип прегърни ме от магазина на Ралф Лорен в Атина. Неговите рокли обожавам. В още една се влюбих, но нямаха моя размер. И една бяла на сини цветя от лятната колекция от сайта им... От къде могат да се поръчат за България, знаете ли? В About you има негови, но много малко модели.

# 623
За излъчването на Лайт съм съгласна с Витаминчето. За дългите поли, не. Абсолютно ми харесва как ги носиш, Лайт.
Аз съм готова за моите дни в Катания. Имам нови дънки, тениска ( ще мина за още две в зелено и бяло), пуловер и маратонки. Последните избирам от седмици - исках бели, меки и удобни за вървене. Залепнаха ми още в пробната, много бях доволна.
Дънките са с висока статия ( вие ще кажете какви са защото аз въпреки всички пояснения така и не ги разпознавам), тениската свободна. В Зара ги открих, обикновено тям рядко си харесвам нещо.
Пуловерът не снимах, плетиво в сьомга, мекичък и също по-широк. Започвам да харесвам тази мода Simple Smile
И рокличка лятна с фарфалички или както се наричат. Ръкав до лакътя, разкроена, дължината е малко над коляното. Синьо с някакъв много дребен принт. С нея не се снимах. Прогнозата е за леки валежи, сандали може и да не взема, но май тънко кожено яке ще метна за всеки случай.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 08:04 от MagniМ

# 624
Преди малко се върнахме от почивка и исках да покажа роклята, която си донесох оттам, но снимката е доста голяма и не ми дава да я прикача.
Най-лесно се намалява снимка като я отворите на дисплея и и направите скрийншот, после прикачате скрийншота. С апп също става и има повече опции за запазване на качеството, но горното е най-бързо и лесно!

# 625
Агент, да бързам да пиша, забравих да те поздравя за чудесните резултати. Наистина са впечатляващи! ❤

# 626
Магни, показаното от теб е третия ми любим тип "униформа" при пътуване. Чисто, свежо и удобно. И дънките с дължина над глезена Grinning
Сега ще ви чакаме с Мими да ни се покажете в атмосферата на Катания и Малага.

# 627
  • някъде под слънцето...
Лайт,
Последните месеци испанската принцеса усилено се  оствя да я снимат с дрехи на "Сфера", които съответно свършват в момента на публикуването, така че си  в крак.Heart
https://www.google.com/search?q=princesa+leonor+sfera&client … rc=NQ_LJh3US0-psM

Последна редакция: нд, 01 май 2022, 23:03 от sl

# 628
Магниии, екстра си се стегнала... много свежо и шик!
Лайт, дано се харесам с ваканционните тоалети и да пусна снимки!

# 629
Да е незабравима ваканция, Мими! И да си починеш хубаво е най-важно. Аз отивам на кратка екскурзия. Пазаруването беше по-скоро да отбележа празника на трудещите се и да похарча малко заработени с труд парички. 😊 Тъй де, и подарък да си направя за рд-то.

Общи условия

Активация на акаунт