Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Март 2022 (Тема 19)

• 96 110
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
Всякак ти отива и всякак ми харесваш Лайт. Толкова свежо излъчване имаш!
То тези униформи са май стандарт за повечето. За оттичането на краката и при мен се случва, но само когато повече седя. Особено след работен ден. И в двете посоки имахме полет средно по 14 часа и престой на летището от 9 - 10 часа. Прасците ми щяха да се пръснат. Чак при нефролога си ходих на следващия ден да ми изпише диуретик, защото и друг път съм пътувала, но такова оттичане е нямало. Диуретика така не го пих, след 3-4 дни на движение и лека храна си възвърнах нормалните крака.
И аз чакам с нетърпение снимки на Мими и Магни и пожелавам повече почивки и далечни дестинации от тук нататък.
Ние се готвим за Южна Италия през август, но може и да отпадне защото рент-а-кара им е на безумни цени от 120 Евро на ден. Май ще се преориентираме в друга посока.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 20:24 от Pink Dress

# 631
Пинк, наистина ужасни цени, ние взехме кола за Испания, за 6 дни - 200 евро! Дано не е някаква раздрънкана барака! Wink

# 632
  • някъде под слънцето...
За следващия път.
Коли под навм за седмица през май, за Малага
https://m.doyouspain.com/carList.aspx?idioma=ES&dt2=17819317 … 19119118117143129

# 633
Sl  според мен 200 евро за 6 дни съвсем бива, за другия път ще използвам твоите предложения! Wink

# 634
  • някъде под слънцето...
Преди доста години бяхме с наши приятели, които имат ваканционен апартамент  в Малага
Ако имате време и желание , можете да се качите до Михас,  за да видите атракцията Магарешко такси Simple Smile .
Приятно изкарване.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 15:36 от sl

# 635
  • София
Показвам и днешния миш-маш стил или модерно казано фюжън Wink
Не цитирайте

# 636
Змия, много яки са и фюжъна, и гледките, и снимките ти! Успяла си напълно да се потопиш в атмосферата.

# 637
На Змия този път се впечатлих най- вече от цепките на полата!

# 638
Страхотни сте, Лайт и Змия!
Впечатлих се от многоликостта на Лайт, и контраста между Дамата (с дългите поли, тъмносинята е с убийствен цвят!:heart_eyes:) и Момиченцето седнало край морето. Balloon Icecream

Змия, страхотно се уловили атмосферата, и цветовото решение е перфектно просто. Полата е един път!

Мими, супер да си изкараш, чакам снимки и пътепис! Grinning

# 639
  • София
Дез, всъщност е панталон, който е с връзки и отпред, и отзад.

# 640
Дез, всъщност е панталон, който е с връзки и отпред, и отзад.
....... и Момиченцето седнало край морето. Balloon Icecream
Е, точно това ми се въртеше из мислите, че лицето на Лайт притежава невиннността на дете! Heart
Уау, Змия! Трябва ли да криеш този ми ти крак?
Уникални снимки!
Мими, то в Италия вземането на кола под наем драстично поскъпна някъде след Ковида. Преди това не беше такава драма. В Сицилия не стоят така нещата. И ние си мислехме за Малага, Севиля и въобще Южна Испания, понеже там цените на рент-а-кар са си нормални, но пък температурите не са хич гостоприемни по него време. Вариант С ни е Хърватска, Черна Гора и околностите.

# 641
Змия, тази риза не е твоята.

G&B не се хвърляй на комбинации на които не си свикнала.

# 642
  • София
Змия, таьи риза не е твоята.
Съгласна съм.
Много ми е трудно в избора сред малкото налични дрехи. Последните снимки са в Турция, но се говори арабски език. Бяха потресени, когато предположих, че е кюрдски.

# 643
  • София
Прекрасна си Змия! Другите момичета не видях, много бързо триете.
На мен ми предстои кратка екскурзия Будва, Котор и Дубровник. Гледах прогнозата, 23-24 макс, даже ще повали малко. Мисля да взема само бели кожени сникърси, дънки, тениски, риза и две широки миди рокли. И кожено яке, защото вечер ще е студено и няма да мина без яке. Приемам предложения и за гледане, и за обличане. Но времето ни е адски ограничено, с група сме и мисля ще има съвсем малко свободно време за своеволия.

# 644
  • София
Клеми, Будва, Котор и Дубровник е много хубава екскурзия! Blush
Още помня около Гергьовден цъфналите жасминови дървета там! Божествен аромат!

Рента-кар в Италия ползвахме последно миналият ноември месец, 2021. SicilyByCar беше компанията. Тегава работа. Върнаха ни блокираните пари 3 месеца по късно. Но нахалството им не спря до тук! Миналата седмица получихме известие от тях за дължими винетни такси в размер на 50 евро за всеки ден ползване на колата. Т.е според тях им дължахме още 2х50 евро за винетки!!
Иначе на летището, на гишето за наемане категорично бяха сигурни, че всичко е включено в цената им! Мъжът ми просто си блокира картата към ПИБ. Имало е 2 опита за теглене на сумата, и то 6 месеца след връщането ни в България. Та, смятайте!  Sad

Последна редакция: вт, 03 май 2022, 12:29 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт