Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 543
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,момичета!Да ми препоръчате пинсета за вежди от ДМ или Лили.
Такава да

Скрит текст:

От къде е тази пинсета, ако знаеш марка ?

# 316
От ДМ, не знам марка, не е купувана скоро, но още ги има.

# 317
Мисля, че Ебелин имаха такива шарени пинсети по някое време, но не съм твърде сигурна. Всеки случай и сега е пълно с пинсети. Аз бих препоръчала права пинсета с по-дебел ръб, тънките много ми драскат, а скосените изобшо не мога да ги натъкмя, че да отскубна нещо, но повечето жени са обратното на мен.

# 318
  • Асеновград
И на мен ми харесват с по дебел ръб, много се щипя с тънките ужасни са, не мога да хвана косъмчето, иначе моята е на солинген, професионална, от майка ми и аз си я преватизирах, тя преди много години я е купувала, сега сигурно ще е към 50лв, като знам как са вдигнали цените. Преди една- две години търсих професионални клещи за кожички на солинген пак бяха около 100лв че имаше и до 200лв..😅 И си я пазя като очите тази пинсета, че ако я загубя не знам как ще си намеря такава хубава сега, като виждам какви ги правят.

# 319
И аз имах на Солинген пинсета, беше скъпа, но не нещо фрапантно, щом съм я купила в студентските си години. Около десетина години я ползвах и веднъж нещо я разчеквах, че уж да й подобря захвата, та съвсем я повредих и изкривих . Та така, друга като нея не намерих. Ползвам три на Ейвън , пак са от преди години и са ок, не се защипвам или дера с тях. Не ги разчеквам уж за подобряване и са ок.

# 320
Здравейте, дами! Бихте ли ми препоръчали автоматичен молив за вежди? Hug

# 321
Препоръчвам

# 322
Влизам, за да дам мнение за спрея за обем Keune style root volumizer 300ml - харесва ми, придава обем след впърскване в корените, не се усеща по никакъв начин в косата, при оправяне с ръце например, не се усеща лепкавост, твърдост или друго неприятно усещане в корените. Тоест стилизира,без да утежнява и омърсява косата. Аз си мия косата през ден, и много исках да разбера, дали на втория ден няма да  усещам неприятно косата си, но не. Даже впъсках малко в корените отново, за да възстановя обема. Доволна съм от спрея, определено. Ползвала съм преди пудра за обем, тотално разочарование /Балея и Тафт/ . Не стига,че косата я чувствах слепена и мръсна, ами и ефект никакъв нямаше.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 15:09 от Lioness77

# 323
Keune си е добра марка, ползвах вакса някога, когато бях със съвсем къса коса. Аз не си мих косата 6 дни. И можеше още толкова да не я мия, толкова е суха! Изпива кремовете без отмиване, които и слагам и на втория ден, за да стои добре, трябва пак крем да се сложи. Не готвя, така че не се умирисва на храна, мирише само на парфюмите, които ползвам като не пръскам в косата, а само от там, където се опира на врата, поема от тях, и на стилизиращите кремове. Онзи ден си купих нови два. Единия е профи серия на Schwarzkopf, мисля, че го няма в дрогериите, доволна съм, малко ароматът не ми допада, ама се преживява. А другият е просто отличен за суха и увредена коса L'Oreal Total Repair 5 Stop Damage Crem.

# 324
Днес  на обедната почивка скокнах през лили да видя новите месечни промоции... Масово в стелажите имаше дупки, служителките не бяха наредили нито продуктите, нито цените им. Хвърляха маски за коса от рафтовете в кошници и  някъде ги занасяха/преместваха. Не успях новата серия на елсев да я разгледам за какво е. Някакъв серум трябва да има по брошура, нямаше го, имаше само шампоани. Червилата моливи на гр въобще ги нямаше... Останах разочарована. Вие попадали ли сте на незаредени продукти в първи ден от месечните промоции?
Много се чудих на кремовете на лумене, от серията класико, на промоция този месец. Проверих състава с приложение чрез баркодове, лоши съставки ми излязоха. За тази серия някоя да даде отзив, ако е ползвала.

# 325
  • София
Някой виждал ли е новите червила на Мейбълин да се продават някъде? Имам предвид да не е в САЩ. Говоря за тези – https://www.maybelline.com/lip-makeup/lipstick/super-stay-vinyl- … id-lipstick/witty

# 326
  • Бургас
Попадала съм,да.
Аз много обичам да си вземам продукти с промоции с награди,тегля си скреч карти.
Само ми се цупят и дзверят,че бил още първият ден на месеца,че не ги били получили...Все едно правя нещо лошо,когато попитам...
Да, много пъти не съм намирала и продуктите,за които съм отишла,още в първите дни.

# 327
  • Deutschland
Новата серия на Елсев с хиалурон много я хвалят из фейса. Правела косата мека, гладка, блестяща. Маската особено.

# 328
Вчера бая я заглеждах.Като изхабя наличните ще я пробвам.

# 329
  • Бургас
Елсев и аз мисля да пробвам.
Бях взела от някаква промоция в Кауфланд шампоан и ми хареса много.
400 мл е нелошо количество.
Маската не знам дали ще си струва,но може да пробвам.

Общи условия

Активация на акаунт