Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Yana GG, винаги съм била с кожа и коса, които не се омазняват, а сега зимата, понеже сме и на парно, което аз нарочно не вкл., само от тръбите, че да не става топло много, но .... Пак  ми се лющи челото и ми е пресушен скалпът, косата стои като чиста, но това не е мн.добре. Ползвам дифузер с етерични масла във вода за овлажняване и пречистване на въздуха и пак се пресушавам. Трябва ми нещо за скалпа. Маска с масла тип домашна правя веднъж месечно.

# 226
А лющенето на челото може ли да е дерматит някакъв?

# 227
Не, нямам такива проблеми, познавам като симптоми и прояви дерматитите, моето е пресушаване, понеже, като се застоя вкъщи, не съм редовна в мазането с кремове, прескачам стъпки в грижата ....омързелявам се с една дума.

# 228
Пак съм аз с питане. Да препоръчате лак за коса, трябва ми като си къдря косата да ми държи къдриците повече от няколко часа. Че много бързо падат.

# 229
И аз търся нещо за къдрици, но щадящо, косата ми е тънка и много се заплита. Например нали имаше една солена вода на ДМ за къдрици, някой с отзиви? Не пресушава ли много косата?

# 230
пресушава

# 231
  • Сливен
Здравейте,момичета!Да ми препоръчате пинсета за вежди от ДМ или Лили.

# 232
Здравейте,момичета!Да ми препоръчате пинсета за вежди от ДМ или Лили.
Такава да

Скрит текст:
Такава не
Скрит текст:

# 233
Човките и на двете са еднакво скосени, държача има някаква разлика назад. Не виждам с какво едната превъзхожда другата. Всичко е въпрос на удобство на ръката за мен. Първата я имам, ако има значение. Пинсета като пинсета. Остра отпред и щипеща нежната кожа на веждите ми. Преди години имаше едни с тъпи върхове,но добре притварящи и скубещи иначе. Години съм карала с една такава. Дори мисля, че още я пазя, просто ми е морално остаряла и вече износена от употреба.

# 234
Едната е значително по-фина от другата, електриковата е като инструмент на занаятчия - дебела, груба, а не като дамска принадлежност.
Скрит текст:

# 235
Така направена снимката и разтворени пинсетите, се вижда разлика. Докато на първата снимка е трудно да се прецени на затворена пинсета. Въпрос на вкус кой какво ще му хареса и какво ще му е удобно за ползване. За вежди -нещо по-фино.

# 236
Ми щом го казвам, съм преценила... Гледам да не говоря празни приказки. Дебелата не е удобна.

# 237
Е, позволете и другите да имат мнение различно от вашето. Аз съм ползвала първата и както казах ме щипе.  Ползвала съм и дебели преди десетина години и ми бяха удобни. Отново въпрос на вкус на ползващия пинсета, не на налагане.

# 238
Трябваше да уточня, че това е моето мнение ли? Все си мисля, че като някой пише, пише от своя гледна точка и не е нужно да завърши тирадата си с "мое мнение, никого не ангажирам с него". Естествено, че е негово мнение, няма как да е ничие друго! Та в тази връзка, не казах, че слагам и твоето мнение под един знаменател с моето. Тия заядливи уточнения са напълно излишни.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 13:51 от Анонимен

# 239
  • Deutschland
Хайверена серия от Катрис. Довечера имам път към ДМ, ако са заредени, ще снимам. Сенките твърде вероятно са dupe на четворките на Шарлот Тилбъри.

Общи условия

Активация на акаунт