Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 80

• 52 608
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
На Вела са много хубави боите, аз ползвах един меден цвят , но я спряха. Много зависи и основата преди боята, ако е изсветлявана бързо ще се отмива, но ако е върху естестена коса и се поддържа един и същ цвят е друго- така си мисля аз непрофесионално😊

# 586
На Вела тази съм ползвала доста пъти,но последните два пъти нещо ми идваше тъмен цвета и бързо падна.Като не ми хареса цвета се радвам,че се отмива бързо,но като си го харесвам хич не се радвам
Скрит текст:
Кажете и ако знаете някоя боя да прави хубав меден цвят,но не тъмен.
Преди да стана червена бях пак медена.Една година и няколко месеца изкарах и повечето месеци все ярко червено се боядисах и въпреки това бързо ми се отиваше цвета.Като аз си я мия косата два пъти само в седмицата,но преди това бях руса и може и това да си е оказало влияние.

# 587
Morkovel99, много съм доволна от боята,да ти кажа. За падане , сигурно пада,защото кърпата ми за коса, е все оцветена в червено,но няма проблем. Между другото,се изпира боята. Аз си мия косата през ден, и нямам оплаквания,относно цвета.Ще ти изпратя на лични снимка, 3-4 дни преди боядисване,да видиш.
Аз затова за коса вземам тъмни кърпи, в момента съм направо с черни Grinning Използвам къна - ей това вече не се пере от светла кърпа, та съм решила въпроса малко като Сталин...

# 588
  • Light of Zartha
Аз се правя с вишната на велатон, като лятото сменям и с другите ѝ цветове. При мен не седят толкова ярки или поне аз не се виждам така и се изненадах,че цвета да съфорумката е точно с велатон. Мисля скоро пак да се намажа, че това черно, което сложих януари не пада както си мислех и все е да ми омръзва.

# 589
Някой пробва ли новата шарено-розова серия на Голдън роуз? Гледах в дм някакви шаренийки, като за малки момиченца и залепнах, ама цената нещо не ми хареса, 10 лв за нюню гланцче.

В ДМ или Лили дали продават възглавнички/уплътнения за обувки от този тип?
Мисля, че има чисто силиконови такива, твоето изглежда като с покритие нетъкан текстил.

П.п. сетих се да питам още нещо. Тези два гела за лице приличат ли си:
https://makeup.bg/product/558263/
https://www.amazon.eg/-/en/Balea-Aqua-Skin-Moisturising-Cream/dp/B07KRP8N7K
Ползвам този на Нивеа и съм доста доволна, за цената си е приличен, добре ми влияе на кожата, минус е, че въпреки рекламата как попива за 60 секунди и не оставя лепкаво усещане, всъщност има съвсем лекичко усещане за лепкавост. Но определено не е като други евтинки кремове, които мажа вечер, а на сутринта още ги усещам, все едно току-що съм ги намазала, нула попиване. Та, на Балеа някой пробвал ли го е?

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 10:01 от Нарцùса

# 590
Аз се правя с вишната на велатон, като лятото сменям и с другите ѝ цветове. При мен не седят толкова ярки или поне аз не се виждам така и се изненадах,че цвета да съфорумката е точно с велатон. Мисля скоро пак да се намажа, че това черно, което сложих януари не пада както си мислех и все е да ми омръзва.
Здравейте, а мислите ли, че друг цвят ще хване върху черната боя или ще е необходимо изсветляване първо? Аз също съм боядисана в много тъмен цвят и се чудя дали може да се получи по-светъл цвят с някоя марка без да я третирам допълнително.

# 591
Аз съм сваляла тъмен цвят с витамин ц обаче иска няколко измивания
Вчера ходих в лили гледах боите за яйца и не видях такива които се смесват с алкохол ..

# 592
Може да са ги спрели тези бои за яйца,щом никъде ги няма.Благодаря,че си погледнала.Аз още не съм ходила,но другата седмица ще ида да взема от тези новите серуми на промоция.Мисля да си взема матриксил и ниацинамид ако има.

# 593
Аз си взех серум на девА с матриксил нямам възможност да го снимам ..

# 594
Аз си взех серум на девА с матриксил нямам възможност да го снимам ..
Харесва ли ти? И аз се чудя дали да го пробвам.

# 595
  • София
В петък влезнах в Лили и забравих да питам продавачките за тази боя. Може да е смешно, но от тази тема разбрах за нея и ми е много интересна. Simple Smile  В понеделник ще влезна и ще питам продавачките.

# 596
Хелия от снощи го ползвам не мога да кажа все още но от известно време продуктите на дева ме изненадват ..

# 597
  • Сливен
Лепне ли,аз така изхвърлих серума ва Дева с вит.С и домат.

# 598
Поръчах си червила на Wet’n’wild. Вижте в Нотино. Цените са доста добри, а сега имат и код за намаление.

# 599
На мен не ми лепне бързо попива единственото което ме озадачи че мн трудно се взима с пипетата гъст ли е нз но стискам и нищо та така няколко пъти ?

Общи условия

Активация на акаунт