🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 227
  • 667
  •   1
Отговори
# 585
За мен това беше вечерта на Моню, въпреки че никой не беше кой знае колко впечатляващ.

# 586
Ами няма как мъж с по обемно телосложение да изглежда по - малко пародийно в толкова къса рокля. Руслан се постара да акцентира на настроението. А Кати ако беше обидчива нямаше да е в залата. Рачков се излигави, докато "търсеше" Кати, но това няма отношение към изпълнението на Руслан. Всички без Алисия и Дарин ми харесаха. За мен също Моню заслужава да спечели тази вечер.

# 587
Само Миро се сети да я поздрави и да й направи един комплимент. Прави ми впечатление как се включваше на всички изпълнения - ръкопляскаше, подскачаше, въобще подкрепяше колегите си по всякакъв начин.

# 588
  • тук, на мястото си
Марияна ми хареса, направи тези къдрави тонове присъщи  на Софка, само дето я затрудниха  високите тонове.
Крисия сигурно за първи път рапира детето, много трудно и беше.
Руслан на пародия го направи, но в чест на Фънки. Показа му го!

# 589
Харесва ми Миро. Лъчезарен и добронамерен.

# 590
  • София
Алисия, Есил, Анелия, Моню, Сано ми харесаха. И аз мисля, че ще е вечерта на Моню днес.
Мариана много фалшивееше.
Руслан преиграваше много, пародия беше, чак неприятно за гледане.
Ако на Крисия ѝ бяха пуснали аутотюн, щеше да звучи като Тото. Поведението го докара, но гласа няма как.
Краси и Дарин ги изпуснах.
Гримьорите пак са много зле.

# 591
Аз бях много впечатлена от участието на Миро в кой сезон на Капките беше. Едно, че е страшно талантлив, но такова усърдие показва в изграждането на всеки образ, който му се падаше.

# 592
Странно ми е защо никой от участниците никога не дава точки на Руслан?

# 593
Харесва ми Миро. Лъчезарен и добронамерен.

Много е готин. Пял е на някои ревюта, в които съм участвала, много естествен, контактува много приятно със всички. Галя също - тогава все още бяха Каризма.

# 594
На мен тази истинската Кати ми е приличала винаги на младата, изрусена и още некоригирана Николета Лозанова.
Руслан с типичното си слънчево излъчване я направи много по-миловидна и лъчезарна, отколкото всъщност певицата е. На мен ми хареса не защото имитацията беше добра, а защото Руслан много се раздаде.
По същата причина ми харесаха също Краси и Дарко.

# 595
  • Вестерос
Гледах, нямаше как да пиша и пускам снимки, извинете ме!

Имаше хубави имитации, като цяло се забавлявах. Нямам претенции за победител.

# 596
  • тук, на мястото си
Класирането на Миро ми хареса.

# 597
Зрителите винаги режат Моню

# 598
  • Бургас
Юлката нещо не е на кеф тази вечер!

# 599
Много по-добри имаше отДарин, не знам как спечели.

Общи условия

Активация на акаунт