🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 590
  • 667
  •   1
Отговори
# 195
Дописвайте песните...

Алисия - Риана - Rude boy
Анелия - Адел- Easy on me
Есил - Милко Калайджиев, За да те забравя
Крисия - Шакира и Бионсе - Beautiful Liar
Мариана -  Zack de la Rocha- Killing in the name
Сано - PSY- Gentleman
Дарин - The Weeknd - Blinding Lights
Краси - Rammstein - Du Hast
Моню - Миро от Джанго Зе, Луди жаби
Руслан - Георги Христов, Черно и бяло

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 07:44 от precious*

# 196
Този скандал водещи-жури много пресоли манджата тази вечер. И то Геро беше в един момент най-настървеният. За първи път откакто гледам шоуто ме напрегна и натовари, вместо да забавлява. Определено прекрачват границата.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 09:32 от Mometo*

# 197
Да, доста дразнещи са пререканията между водещи и жури. Дали са по сценарий?

# 198
  • София
Жестоко лъха на лицемерие последните няколко сезона.
Фънки да похвали Дарко с фалшивите му писъци и роля на Азис?! Няма шанс това да се случи. Върху какво оценяват тогава, ако не пеенето? Тези 10 точки, които Фънки даде на Дарко, са защото го гледа как обикаляше леглото и пускаше ръце на голи мъже ли? Абсурд! Краси Радков също не е певец, но добре се доближи до Тодор Колев за разлика от Крисия, която се занимава с музика, представя държавата ни на международна сцена, а умирах нещастно, докато я слушах как пее Майкъл. Избутаха я грозно, нагло и непочтено от предаването за сметка на Краси.
Хилда никаква обективност. Да си направи видео как казва "браво, супер си" и да го пускат от екрана още преди изпълнението да не се губи време. Smile
Също не ми харесва, че все едни и същи музикални изпълнители гледаме.
От рок/метъл - Rammstein, Guns n' Roses, Rage against the machine. А рок имитация имаме веднъж в месеца, от което страда рокерската ми душа.
От поп - Адел, Роби, Бийонсе, Майкъл Джексън, Уикенд. Други няма ли Sweat
Последните сезони буквално едно и също, а дори и участниците започнаха да въртят.

Да, доста дразнещи са пререканията между водещи и жури. Дали са по сценарий?

Със сигурност. Ако не са водещите да правят сеира, това предаване няма да се гледа.

# 199
  • Велико Търново
Аз пък на PSY не разпознах Gagnam style. Rolling Eyes

Ох, аз тоя скандал май го пропуснах покрай ушите си, че се занимавах с нещо през това време. И най-добре.

Lunna_sonata, това за изпълнителите и песните много пъти сме го обсъждали. Най-вероятно има общо с авторските права. Всички знаем, че този въпрос е доста сериозен в световен мащаб.

# 200
Аз пък на PSY не разпознах Gagnam style. Rolling Eyes
Защото не беше Gangham style, a Gentlemen.

# 201
  • Велико Търново
Да, и Рачков изимитира танца от Gagnam style, но той друго сигурно и не знае.
precious*, значи коригирам.
Дописвайте песните...

Алисия - Риана, Rude boy
Анелия - Адел, Easy on me
Есил - Милко Калайджиев, За да те забравя
Крисия - Шакира и Бионсе, Beautiful Liar
Мариана -  Zack de la Rocha (Rage Against the Machine), Killing in the name
Сано - PSY, Gentlemen
Дарин - The Weeknd, Blinding Lights
Краси - Rammstein, Du Hast
Моню - Миро от Джанго Зе, Луди жаби
Руслан - Георги Христов, Черно и бяло
Благодаря! И на Donna Paulsen също.

Edit: Коригирано след долния пост. Elwing, благодаря и на теб!

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 22:51 от DamaPika

# 202
  • София
Зак е вокал на Rage against.., песента е Killing in the name.

# 203
  • София

Като две капки вода (07.03.2022) - Част 1 и Част 2
Сезон 10 Епизод 4

За да се отворят ТОЗИ ВИД ЛИНКОВЕ в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър

за Хром

за Мозила -

За  МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 01:07 от Mari_Mar

# 204
Оправих го.

Руслан и Моню имат най-голям шанс да се справят добре другата седмица. Може би и Алисия.

# 205
Аз харесах Крисия. Жестока беше в танците. В пеенето колкото-толкова, кой би изпял-изхлипал Майкъл? Слави не го гледам от 15г. имам много бегла представа за конкурсите му и "звездите" пръкнали се от шоуто. Признавам си, че Крисия нито съм я слушала, нито съм се вълнувала от детската Евровизия. Обаче на детето толкова му личи, че търпи гласова промяна, не знам защо е решила да участва. Не говоря за фалш, тя от детски търпи промяна в женски глас, а какво остава да имитира.
За гримьорите сте се изказали. Не виждам прилика от участниците с образите. За Алисия примерно можеха някаква по светла перука да използват и гел с мокър ефект за да пресъздадат достоверно образа от клипа. Опит за промяна в носа ли бяха правили, страно беше като го сбръчка? За мен се справи чудесно и ми е номер 2.
С останалите се забавлявах. Но си бяха както Мария предложи пародия с име Като две капки мастика.

# 206
Много останах разочарована ,че Алисия не спечели ,беше много добре подготвена,трябваше само малко по светла перука,и на нея и пролича разочарованието от точките.
Анелия според мен въобще не се справя да пее на живо.
Крисия ако не се занимава с изучаване на пеене,е нормално да губи глас,все пак една дарба не се ли тренира след време се губи.
Само в един кратък момент Дарин успя  да уцели тона на Азис,добре се справи.
Руслан много ми хареса,не съм слушала много негови песни.
Като цяло забавен сезон,незнам дали забелязахте по едно време при имитацията на Луна,се чу нейния глас и се зачудих дали няма да се появи Луна президент.

# 207
  • SF
На мене ми се струва, че тази година Бутонът на късмета не ги предизвиква прекалено много. Някак "пасват" песните на изпълнителите.
Струва ми се, че Руслан много лесно може да направи Георги Христов. Може да изпълнява такива влачещи се песни.

На Фики задължително му се падаше на сезон да направи двете диви по трико - Джей Ло и Бионсе.
На Мариана тази Уитни Хюстън направо си беше като по поръчка.

# 208
Потресена съм от журито снощи! Крисия се справи горе-долу с танците, но все пак трябва и да се пее, а тя беше ужасно зле. Както и Дарин. За мен това беше вечерта на Краси, но накрая менторите оправиха нещата. Не мога да разбера защо така режат Алисия. Но все някой трябва да е последен, а явно тя е с на-малко его. А Марияна наистина ли е толкова тъпа или от мерак да се прави на интересна се издъни? За малко дадоха Маги след изказването й колко време Кремена чакала някой да пожелае тази песен. Изражението му - безценно! 😂

# 209
за мен Краси трябваше да спечели. като цяло слаб сезон.

Общи условия

Активация на акаунт