🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 2 /07.03.-21.03.2022/

• 33 598
  • 667
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Със сигурност са му играли забележка на Фънки. В първите сезони, а и в други формати, където е бил жури, винаги е бил обективен и остър с коментарите си. Вижда се, че криви душа като хвали поп-фолк имитациите.

# 226
  • София
Аз лично предпочитам песните, които се падат на участниците да са им удобни, вместо да са им трудни. Защото се получава това, което видяхме с Дарин или миналата седмица с Краси. А такива изпълнения никак не са приятни за гледане. Предпочитам да гледам хубави изпълнения и  след това вече да си спечели най-добрия.

# 227
  • София
Хоп и аз в тази тема. Вчера Крисия пя потресаващо, не знам защо й дадоха първото място.

# 228
Абсолютно съм съгласна, че е много по-приятно да им се падат удобни за тях песни, съобразени с възможностите им, отколкото да гледаме пародии-Краси по трико, Дарин като Азис, Есил... Почти никога не ми е харесал мъж или жена да имитират противоположния пол. Сигурно има и изключения, но аз не се сещам за тях.
Ако журито ги оценява реално, за кого биха могли да кажат добра дума? От 10 я 1 се справи, я не. Другите трябва да ги разсипат от критики. Но ето например вчера размазаха Алисия, а тя е една от тези, които се справиха най-добре.

# 229
Фънки никога не ми е бил приятен. Сега, когато се държи с уважение към участниците, мога да го гледам, без да изпитвам желание да сменя канала. Безкрайно противен ми беше в предишни формати и предавания, когато се държеше просташки и грубо. Защо пък трябва да ги "срива със земята"? Ако вие сте участници, едва ли ще тръпнете от вълнение какво обидно и унизително ще ви каже. Това последното е към тези на които им липсва поведението му на шопар.
За мен победител снощи беше Алисия.

# 230
Има време за Фънки. Не мисля, че ще бъде мил през цялото време.

# 231
  • София
Истината е, че журЕто никога не ги оценява по правилата. Шоуто се води, че е за имитации и правилното пеене не е важно, но истината е, че винаги гледат кой е пял фалшиво и кой не. Дори директно си го коментират.

# 232
Радков - това беше близко и избрано специално за него, но се справи, макар и леко по - пародийно отколкото трябваше, лично мнение.
Сано - хвана дрезгавината и най - вече цялата емоция и поведение на Роби.
Дарин - беше се постарал много и за късата клечка, която извади се справи супер, постара се и извивките да докара.
Алисия - страхотна! Много ми хареса изпълнението! Журито нещо ми се струва, че я подценява, не мога да си обесня защо.
Руслан - добро изпълнение, въпреки, че някак по - енергичен е Амър Диап.
Марияна Попова - справи се съвсем добре според мен.
Есил - можеше да я имитира по - добре, не посмя да не пее като себе си, защото според мен я е страх да не кажат хората, че не може да пее.
Анелия - липсваше й малко енергия, но признавам беше ми забавно.
Крисия - никак не съм впечатлена. Аз имах много очаквания към нея, но в последствие не съм очарована.
Монев - няма ли този човек да изтегли нещо по - читаво, подозирам, че има възможности.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 08:39 от AglayaDreams

# 233
  • Велико Търново
Elwing, коригирано и от мен.

А Марияна наистина ли е толкова тъпа или от мерак да се прави на интересна се издъни? За малко дадоха Маги след изказването й колко време Кремена чакала някой да пожелае тази песен. Изражението му - безценно! 😂
Дали си казва наум "да те хвана и да те удуша ли..." Laughing

Явно всеки подред ще печели. На Крисия по й се получи имитацията, в сравнение с предните, сега й е времето да печели, защото май по-нататък няма да има по-добри образи.
А, баш! както се казва Laughing

Снощи участниците се справиха що-годе добре, за разлика от гримьорите, които за пореден път са съвършено зле! Ама как пък никакво старание няма, значи. Или... явно толкова са им възможностите, но тогава не са за там.

# 234
  • SF
Продуцентите не канят изпълнителите, за да ги хулят и да ги мъчат.
Всеки един от тях ще ма своята звездна вечер и най-доброто си изпълнение. На всеки се стараят да му се даде шанс да подкрепи благотворително кампания. Някои по-добри, ще имат повече възможности.
Така е било и предишни години. Фики само като се покажеше по сребърно майо и вече беше спечелил.
Фънки е поканен в журито именно защото е заядлив и с много уж смешен изказ. За мене не е забавен, но аз и Рачков едва издържам, така че, явно моят хумор не е хуморът на народа.
Фънки няма граница в глупостите си и вероятно трябва някой да му казва малко да понамали епитетите. Но продължават да го канят в журито, за да внася колорит.
За мене Йорданка Христова беше доста респектираща като жури. Правилни-неправилни оценки, в крайна сметка е и въпрос на лична преценка.

Истината е, че Крисия не блести с изявите си, а е дете и е добре и тя мине по реда си като победителка. Като много други именити певци и тя не успя да направи Майкъл Джексън, но пък хълцаше и изтанцува благоприятният Трилър. Естествено, че  стъпиха на танца , похвалиха я и тя спечели.
Ако някоя от следващите вечери отново покаже нещо "по-така", отново ще спечели или ще бъде втора, трета....

# 235
  • Mediterraneo

Истината е, че Крисия не блести с изявите си, а е дете и е добре и тя мине по реда си като победителка.

Само дано не я направят победител на сезона, че Маги е много прозрачен и така го разчитам Simple Smile

# 236
Не се сещам за победител, когото публиката не харесва.

# 237
  • Варна
Мишето Маринова.

# 238
  • Mediterraneo

абсолютно!

# 239
  • София
Не вярвам Крисия да спечели накрая. Тя до тук не показа, че може да пее. Предният път спечели от немай къде, благодарение на жури и ментори.

Общи условия

Активация на акаунт